Setari Cookie-uri

Andra, prima reacție după valul de critici asupra fiicei sale, după lansarea filmului Tati part-time: Îi susțin în drumul lor..

Eva Măruță a primit un val de critici după lansarea filmului în care joacă, "Tati part-time". Recent, Andra a făcut primele dezvăluiri despre pașii pe care fiica sa îi face în actorie.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz-ul românesc, iar recent, atenția publicului s-a îndreptat către cei doi copii ai lor, David și Eva. Cea mică a jucat în filmul „Tati part-time”, lansat recent în cinematografe, iar reacțiile au fost diverse.

În fața valului de critici și întrebărilor despre îndrumarea copiilor lor către o carieră în actorie și televiziune, Andra a avut o reacție deschisă și plină de susținere. Artista a declarat că își iubește copiii necondiționat și că îi susține în orice alegere pe care copiii ei o vor face în viață.

„Pe copiii mei îi iubesc, îi susțin în drumul lor necondiționat. Care o fi drumul, nu contează. Dacă mâine decid că vor să facă cu totul altceva, noi suntem deschiși, pentru că acesta este rolul unui părinte”, a afirmat Andra, pentru cancan.ro.

Citește și:

Despre implicarea Evei în film, Andra a spus că, deși filmările au durat o lună și zece zile, experiența a fost una plăcută și naturală pentru micuța actriță. Ambii săi copii au crescut văzându-i pe părinți în lumea reflectoarelor și, potrivit artistei, totul s-a desfășurat cât se poate de natural și firesc.

„S-a filmat o lună și 10 zile la film, dar partea grea nu a fost. Ei îi place mult ce face și nu ni s-a părut greu. Ea a crescut văzându-ne pe noi filmând și a fost totul foarte natural și a decurs atât de frumos că nu s-a simțit greul.", a adăugat îndrăgita artistă.

În ceea ce privește evoluția artiștilor în lumea showbiz-ului, Andra a remarcat că, în prezent, tinerii talentați au oportunități mai ușoare de a se lansa în industrie. Cu acces la online, ei pot împărtăși cu internauții talentul lor prin platforme precum YouTube și TikTok. Mai mult, Andra îi încurajează pe tinerii să își urmeze pasiunile și să-și asculte inima.

Citește și:

„Erau tot la fel de mulți oameni care își doreau să ajungă să fie cunoscuți, doar că nu aveau curajul. Părinții mei mergeau la București constant, era o cheltuială. Acum, toată lumea are telefon, este mult mai ușor. Este mult mai ușor și încurajez toți tinerii să facă asta. Dacă simt că au un talent să facă ce simt. Și eu am primit sfaturi la rândul meu, am dat sfaturi, dar cel mai bine este să-ți asculți inima”, a concluzionat Andra, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.