Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (6-12 noiembrie)

Trecutul nostru nu ne definește viitorul. Ne eliberăm de tot ce a fost și facem loc pentru un viitor mai luminos și mai frumos.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

Trecutul meu nu îmi definește viitorul. Mă eliberez de tot ce a fost și fac loc pentru un viitor mai luminos și mai frumos.

Mantra zilei de marți:

Sunt fericită cu ceea ce trăiesc în clipa de acum. Îi mulțumesc Universului pentru lecțiile învățate și abia aștept să văd ce îmi rezervă ziua de mâine.

Mantra zilei de miercuri:

Fiecare zi este o nouă oportunitate de a mă reconecta cu adevăratul meu sine și de a trăi autentic. Cultiv recunoștința în viața mea și mă bucur de momentul prezent.

Citește și:

Mantra zilei de joi:

Renunț la gândurile negative și îmbrățișez energia pozitivă pe care Universul o trimite către mine. Mentalitatea mea îmi modelează realitatea, așa că aleg să văd mereu partea plină a paharului.

Mantra zilei de vineri:

Eu merit să fiu fericită. Eu merit iubire, bucurie și succes... cu puterea gândului, atrag toate aceste binecuvântări în viața mea.

Mantra zilei de sâmbătă:

Sunt recunoscătoare pentru momentul prezent. Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc în această clipă. Găsesc bucurie în clipele simple, dar minunate, ale vieții.

Mantra zilei de duminică:

Eman energie pozitivă și atrag oameni cu suflet frumos și experiențe minunate în viața mea. Sunt fericită cu ceea ce trăiesc.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.