Setari Cookie-uri

Ritual de Lună Nouă pentru a ne preda destinului și a ne elibera de trecut. Îmbrățișăm noul capitol al vieții noastre

Luna Nouă vine nu doar cu energie incredibilă către sufletele noastre, ci și cu o invitație de la Univers de a ne preda propriului destin și de a ne elibera de atașamentul față de fanteziile și iluziile care ne împiedică să creștem și să fim cu adevărat fericiți.  

Ritualul de Luna Nouă ne oferă oportunitatea, de asemenea, de a ne elibera de tot ce ne apasă și ne îngreunează, de a ne preda planului divin și de a renunța la tot trecutul astfel încât să îmbrățișăm puterea unui nou început.

Luna Nouă de pe 15 septembrie este prima Lună Nouă a toamnei 2023 și are loc în zodia Fecioară. Această perioadă vine încărcată cu energie puternică din partea Universului de care ar fi bine să profităm. Luna Nouă reprezintă un nou început, o pânză goală pe care ne putem manifesta și picta cele mai frumoase visuri, intenții și planuri de viitor. O modalitate simplă și frumoasă de a valorifica energia lunii noi este printr-un ritual de predare și eliberare. Acesta ne permite să renunțăm la tot ce nu ne mai servește și a face spațiu noilor începuturi și schimbărilor pozitive în viața noastră.

Citește și:

Iată care este ritualul de Lună Nouă de care sufletul tău are nevoie în această perioadă:

Pasul 1: Alege-ți spațiul sacru

Găsește un loc liniștit, unde să nu fii deranjată. Acesta poate fi în interior, în propria casă, sau chiar în aer liber (atâta timp cât te simți confortabil și în siguranță).

Pasul 2: Adună-ți produsele de care ai nevoie

Pentru acest ritual ai nevoie de câteva produse: un jurnal sau o foaie de hârtie și un pix, o lumânare, chibrituri sau aprinzator, uleiuri esențiale, un playlist cu muzică zen.

Pasul 3: Începe ritualul

Stai confortabil în locul tău sacru, închide ochii, respiră adânc de câteva ori și concentrează-te asupra momentului prezent. Vizualizează eliberarea de orice tensiune pe care o simți sau gând negativ cu fiecare expirație. Inspiri energie din partea Universului, expiri tot ce vrei să elimini.

Citește și:

Pasul 4: Notează tot ce vrei să eliberezi

Poate fi un moment ușor dificil să faci asta, însă este necesar. Ia-ți juranlul sau foaia de hârtie și notează tot ce vrei să eliberezi (din viața ta, din sufletul tău, din inima ta). Încearcă să fii foarte clară cu privire la emoțiile, situațiile sau obiceiurile la care vrei să renunți. Pune-ți sufletul în aceste cuvinte și permite-i Universului să înțeleagă de ce vrei să scapi.

Pasul 5: Arde foile pe care ai notat toate acele lucruri la care vrei să renunți

Arde într-un bol hârtia pe care ai scris toate lucrurile la care ai vrea să renunți. Pe măsură ce hârtia arde și se transformă în scrum, imaginează-ți că energia negativă dispare și ea și îți părăsește sufletul. Nimic nu mai există, ești liberă.

Citește și:

Pasul 6: Folosește uleiuri esențiale

Pentru a încheia ritualul de ardere, folosește câteva uleiuri esențiale - Cele mai bune sunt uleiul de portocală, de lămâie, de tămâie, de lavandă, de roiniță, de salvie, de ienupăr, de busuioc, de rozmarin, de cimbru, de eucalipt, de bergamotă, de eucalipt, de palo santo. Le poți pune într-un difuzor de aromaterapie sau le poți amesteca cu apă și le poți pune într-un sticluța cu pulverizator pe care să o folosești pe hainele tale, prin locuință, la locul de muncă sau unde simți că mai este nevoie.

Pasul 7: Meditează

Stai în liniște pentru câteva minute și concentrează-te asupra energiei Lunii Noi. Imaginează-ți un drum nou simplu, o cale deschisă pentru noile începuturi.

Pasul 8: Stabilește noi intenții

Citește și:

Pe o nouă foaie scrie-ți visurile, intențiile, planurile și dorințele pentru următoarea perioadă. Acesta este un nou capitol al vieții tale, asigura-te că știi cum vrei să îl trăiești. Notează clar ceea ce îți dorești și vizualizează cum aceste intenții devin realitate.

Pasul 9: Conectează-te cu Luna Nouă

Ieși afară, descalță-te și calcă pe pământ cu tălpile goale. Privește Luna și conectează-te cu Universul și cu toată magia din jurul tău. Simte puterea și energia Cosmosului.

Pasul 10: Încheie ritualul

Mulțumește-i Universului și lunii pentru îndrumare și sprijin. Închide ochii, inspiră și expiră puternic de 3 ori și, când te simți gata, încheie ritualul.

foto main Korot Yurii, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.