Setari Cookie-uri

Laurențiu Reghecampf, din nou tătic. Care a fost reacția Anamariei Prodan: Ne rugăm la Dumnezeu pentru el

Laurențiu Reghecampf va fi din nou tătic, iar cea care a dat vestea cea mare a fost nimeni alta decât partenera sa de viață. Iată cum a reacționat Anamaria Prodan, la scurt timp după ce a aflat!

Fericire mare pentru Laurențiu Reghecampf și partenera sa de viață. Corina Caciuc este însărcinată pentru a doua oară și chiar ea a fost cea care le-a dat vestea fanilor lor din mediul online. De ziau de naștere a antrenorului, acesta a postat un mesaj subtil pe rețelele sociale în care a scris ”1+1=4” și unde, de asemenea, a utilizat ”#bigbrother”, intenția fiind una clară pentru toată lumea.

Acesta și-a sărbătorit ziua de naștere pe data de 19 septembrie și a avut parte de mai multe surprize și de mesaje frumoase venite din partea oamenilor care țin la el și îl apreciază. La cei 48 de ani ai săi, fostul soț al Anamariei Prodan are o familie fericită alături de Corina Caciuc, un copil superb, iar faptul că vor deveni din nou părinți îi unește și mai mult. Imediat după ce partenera sa de viață a postat mesajul respectiv în mediul online, cunoscutul antrenor a avut și el o reacție și le-a transmis că îi iubește, în secțiunea de comentarii, semn că este foarte fericit pentru ceea ce se întâmplă în viața lui.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.