Setari Cookie-uri

Corina Caciuc, cadou de vis pentru Laurențiu Reghecampf! Antrenorul mai așteaptă un copil!

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf vor deveni din nou părinți, iar vestea a fost dată chiar de brunetă, într-un mod inedit, de ziua de naștere a antrenorului.

Astăzi, 19 septembrie, familia lui Laurențiu Reghecampf sărbătorește ziua de naștere a antrenorului, iar evenimentul nu putea trece neobservat de către partenera lui de viață, Corina Caciuc. Cu o postare emoționantă pe rețelele de socializare, aceasta a dezvăluit o veste care a surprins și încântat fanii cuplului.

Pe Instagram, Corina Caciuc a publicat o fotografie adorabilă cu fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf, însoțită de un mesaj plin de emoție. În finalul mesajului, ea a scris cuvinte care au stârnit curiozitatea și bucuria fanilor, suggerând că micuțul lor va deveni curând frate mai mare.

În imagine, fiul cuplului apare în fața unui tort pe care este scrisă și o urare specială:

"La mulți ani, iubirea mare. 1+1=4". Această inscripție pare să indice faptul că există posibilitatea ca cei doi să aștepte încă un membru în familia lor.

Citește și:

"La mulți ani celui mai important om din lume pentru mine! Ești eroul meu și vei fi mereu, tată. #fratemaimare #mama teiubește", a scris Corina Caciuc pe social media.

Deși, până în acest moment, niciunul dintre cei doi parteneri nu a confirmat oficial sau infirmat presupusa sarcină a Corinei Caciuc, fanii nu au ezitat să își exprime felicitările și bucuria în secțiunea de comentarii.

Laurențiu Reghecampf nu a rămas indiferent la postarea partenerei sale, răspunzând cu afecțiune și iubire în secțiunea de comentarii.

"Vă iubesc mult"., a scris, la rândul său, Laurențiu Reghecampf.

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.