Setari Cookie-uri

Vedeta muzicii internaționale Barbra Streisand va lansa un nou single pentru serialul The Tattooist of Auschwitz

Vedeta muzicii internaționale Barbra Streisand va lansa un nou single pentru viitorul serial SkyShowtime Original, The Tattooist of Auschwitz

comunicat de presa: SkyShowtime anunță astăzi că Barbra Streisand, cântăreață, compozitoare, actriță, scriitoare și regizoare, câștigătoare a premiilor Emmy®, Grammy®, Oscar® și Tony®, a înregistrat o melodie nouă intitulată „Love Will Survive”, dedicată viitorului serial SkyShowtime Original, The Tattooist of Auschwitz.

Este prima înregistrare a lui Streisand pentru un serial TV și va fi lansată la nivel global de Columbia Records pe 25 aprilie, înaintea lansării serialului, în exclusivitate pe SkyShowtime pe 7 iunie.

„Love Will Survive” este compusă de Hans Zimmer, dublu câștigător al Oscarului, în colaborare cu Kara Talve, nominalizată în mai multe rânduri la premiile Emmy, dar și alături de câștigătorul premiului Grammy, Walter Afanasieff, pe versurile lui Charlie Midnight, nominalizat la Grammy și Golden Globe®.

Citește și:

Zimmer și Talve au compus, de asemenea, și partitura originală pentru viitoarea serie limitată, din șase părți, care îi are în distribuție pe Harvey Keitel, Melanie Lynskey, Jonah Hauer-King, Anna Próchniak și Jonas Nay.

Streisand, a cărei carieră se întinde pe mai mult de șase decenii și include numeroase hituri internaționale, premiate, cum ar fi propria sa compoziție „Evergreen”, „The Way We Were” și „Woman in Love”, este acompaniată în această nouă înregistrare de renumita Orchestră Simfonică din Londra, dirijată de William Ross.

Cântecul este produs de Walter Afanasieff și Peter Asher, multipli câștigători ai premiilorGrammy. Barbra Streisand, Jay Landers and Russell Emanuel sunt producători executivi.

Citește și:

Barbra Streisand declară: „În prezent ne confruntăm cu o escaladare a antisemitismului în întreaga lume, de aceea am vrut să cânt „Love Will Survive” în contextul acestui serial, ca o modalitate de aducere aminte a celor șase milioane de suflete care s-au pierdut cu mai puțin de 80 de ani în urmă. Și, de asemenea, să spun că și în cele mai întunecate vremuri, puterea iubirii poate triumfa și rezista.”

The Tattooist of Auschwitz este povestea lui Lali (Jonah Hauer-King), un evreu slovac care a fost deportat la Auschwitz-Birkenau în 1942, în lagărul de concentrare unde au fost uciși milioane de evrei în timpul Holocaustului.

La scurt timp după sosire, Lali a fost distribuit la Tatuatori, însărcinat să imprime numerele de identificare pe brațele colegilor prizonieri. Într-o zi, o întâlnește pe Gita (Próchniak), în timp ce îi tatua numărul de încarcerare pe braț, iar cei doi se îndrăgostesc, în ciuda ororilor care îi înconjoară. Astfel a început povestea lor curajoasă și memorabilă. Aflați sub paza permanentă a unui ofițer SS nazist, instabil, Stefan Baretzki (Nay), Lali și Gita sunt hotărâți să se țină unul pe celălalt în viață.

Citește și:

60 de ani mai târziu, Lali (Keitel), acum la 80 de ani, o întâlnește pe Heather Morris (Lynskey), o scriitoare aflată la început de drum. Văduv de curând, Lali își găsește curajul să spună lumii povestea lui. În timp ce își destăinuie trecutul lui Heather, Lali se confruntă cu fantomele traumatizante ale tinereții sale și retrăiește amintirile iubirii într-unul dintre cele mai îngrozitoare locuri din lume.

Claire Mundell, producător executiv pentru Synchronicity Films, adaugă: „Barbra Streisand este una dintre cele mai renumite artiste din lume și suntem profund onorați să lucrăm cu ea. Barbra și echipa ei au creat cea mai frumoasă melodie, bazată pe tema principală concepută de Hans și Kara pentru show, rezumând mesajul cheie al serialului - acela că dragostea va supraviețui. Înregistrarea cântecului, cu vocea legendară a Barbrarei și cu William Ross la bagheta Orchestrei Simfonice din Londra, în Studiourile Abbey Road, a fost un moment de neuitat și o amintire pe care o voi păstra pentru totdeauna. Ne bucurăm să putem onora memoria lui Lali și a Gitei în acest fel, prin intermediul acestei minunate piese muzicale originale.”

Citește și:

Regizat de Tali Shalom-Ezer, The Tattooist of Auschwitz este produs de Claire Mundell, prin intermediul companiei sale Synchronicity Films, în asociere cu Sky Studios și All3Media International. Serialul este o coproducție Sky și Peacock. Jacquelin Perske este producător executiv și scenarist principal pentru The Tattooist of Auschwitz, alături de Evan Placey (producător asociat) și Gabbie Asher, care au scris scenariile unor episoade din această serie. Serena Thompson este producător executiv din partea Sky Studios.

Vizionează toate episoadele serialului The Tattooist of Auschwitz începând din 7 iunie pe SkyShowtime.

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.