Setari Cookie-uri

10 Cele mai bune uleiuri NATURALE pentru TENUL tau

Cele mai bune ingrediente din natura pot fi aliatii tai in ingrijirea tenului. Iti prezentam mai jos uleiuri care ingrijesc delicat si trateaza eficient afectiunile tenului, avand totodata efect antiimbatranire si hidratant. In functie de problemele pe care le ai sau vrei sa le previi la nivelul tenului, poti alege din paginile acestui articol uleiurile care ti se potrivesc. Aceste uleiuri sunt potrivite atat pentru ten uscat, cat si mixt sau normal. Vei descoperi si beneficiile pe care uleiurile naturale pentru ten le prezinta.

Beneficiile Ulei de samburi de struguri

Ulei de samburi de struguri

Uleiul poate fi achizitionat de AICI

Ulei de samburi de struguri anti-imbatranire
Datorita antioxidantilor puternici pe care ii contine, uleiul de samburi de struguri lupta impotriva radicalilor liberi care pot duce la imbatranirea prematura si aparitia prematura a ridurilor.
Ulei de samburi de struguri pentru ten uscat
Datorita continutului bogat in tocoferol, uleiul de samburi de struguri va hidrata pielea in profunzime. Acesta poate fi folosit direct pe piele, o data sau de doua ori pe zi sau poate fi amestecat in crema pe care o utilizati in mod normal.
Ulei de samburi de struguri impotriva acneei
Uleiul de samburi de struguri are proprietati astringente, care ajuta la desfundarea si micsorarea porilor si este un foarte bun remediu impotriva acneei. Acidul linoleic (omega 6) este un puternic antiinflamator si grabeste vindecarea ranilor provocate de acnee. Vitamina E imbunatateste calitatea pielii, distrugand radicalii liberi care favorizeaza aparitia acneei.

Citește și:

Ulei de samburi de struguri pentru ten mixt sau gras
Uleiul de samburi de struguri are efect cicatrizant, antiinflamator si antibacterian, antioxidant si regenerant.
Ulei de samburi de struguri pentru elasticitatea pielii
Datorita complexului de elemente din compozitia sa, uleiul de samburi de struguri joaca un rol important in stabilizarea colagenului si a elastinei in piele.
Ulei de samburi de struguri pentru gat, decolteu si bust
Uleiul de samburi de struguri reda fermitatea si este eficient in pastrarea acesteia.
Ulei de samburi de struguri impotriva celulitei
Uleiul de samburi de struguri este regenerant si restructurant cutanat.
Fiind unul din cele mai puternice produse cu efect antioxidant, uleiul de samburi de struguri patrunde usor in epiderma si ii confera o foarte buna protectie impotriva radicalilor liberi, si a razelor UVA si UVB.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.