Setari Cookie-uri

Top 10 manechine celebre

Pe la varsta de 5-6 ani, ma imbracam in hainele mamei si defilam in fata oglinzii, sperand ca atunci cand voi creste, voi ajunge sa apar la TV, la fel ca superbele fete care imi incantau zilnic privirea cu vestimentatia lor stralucitoare si trupurile silfide

Pe la varsta de 5-6 ani, ma imbracam in hainele mamei si defilam in fata oglinzii, sperand ca atunci cand voi creste, voi ajunge sa apar la TV, la fel ca superbele fete care imi incantau zilnic privirea cu vestimentatia lor stralucitoare si trupurile silfide. Intrucat parintii mei nu sunt foarte inalti, nu am putut sa imi urmez visul de a deveni model, dar urmaream fascinata fiecare prezentare de moda, FashionTv devenind canalul meu preferat. Stiam toate detaliile picante despre cele mai in voga modele, unde petrec, ce mananca, cu ce se imbraca si ce contracte importante au mai obtinut.

Odata cu trecerea anilor, manechinele adevarate, cu forme si chipuri interesante, au fost inlocuite de fetele foarte slabe, anorexice, care pareau lipsite de viata si expresie. In acest moment, cele mai cautate topmodele sunt cele care amintesc de gloria anilor ’90 ca Gisele Bundchen, Karolina Kurkova sau Marissa Miller.

Cand am realizat topul celor mai celebre manechine, am luat in calcul urmatoarele criterii: varsta la care au pasit pentru prima oara pe podium, numarul aparitiilor pe copertele celor mai importante reviste, cele mai importante contracte si campanii publicitare, aparitii in filme, realizari pe plan personal si nu in ultimul rand, averea acumulata.

10. Diana Dondoe este cel mai cunoscut topmodel roman care a reusit performanta de a face senzatie pe podiumurile din intreaga lume. Desi s-a lansat la o varsta inaintata, 22 de ani, in scurt timp, a captat atentia celor mai importanti creatori de moda. A fost imaginea caselor Prada, Chanel, Celine, Donna karan, Jean Paul Gaultier, La Perla, H&M si Pirelli. A aparut pe copertile celor mai prestigioase reviste de moda printre care Vogue (Italia, Japonia si Spania), Flair si 10 Magazine. In prezent, se afla pe locul 5 in Top 50 modele din lumea intreaga.



9. Linda Evanghelista a pasit pentru prima oara pe un podium de moda cand avea doar 13 ani. Dupa ce s-a mutat la Paris, cariera de model a cunoscut o adevarata ascensiune, iar impreuna cu Naomi Campbell si Christy Turlington au devenit cunoscute sub numele de “Trinitate’ datorita pictorialelor pe care le-au realizat in aceasta formula.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.