Setari Cookie-uri

7 lucruri pe care să le faci pentru tine vara asta

Se mai spune despre vară că este și anotimpul tuturor posibilităților. Toate dorințele se îndeplinesc și până și cel mai îndrăzneț vis are șanse să devină realitate. Pentru că așa este vara - magică.

Bucket List de Vara

Sursa Foto: Shutterstock/By Quinn Martin

1. Bronzează-te

Da, bronzează-te - contribuie la creșterea încrederii de sine. În plus, atunci când ai pielea ușor caramelizată poți să renunți fără griji la fondul de ten. Nu uita, totuși, de crema de față cu protecție!

2. Fă sport

Înoată, dansează, aleargă. Vara este anotimpul care oferă maximul de energie și de optimism, în ciuda temperaturilor exagerat de ridicate în unele zile, așa că profită de starea ta de bine și apucă-te de un sport. Sportul este benefic atât pentru trup, cât și pentru minte.

3. Mănăncă fructe și legume

Vara, dacă vrei să fii în pas cu modă, trebuie să mănânci multe fructe și legume. Ai văzut la toate tipele cool pe care le urmărești pe Instagram că se pozează mereu cu salate delicioase?

Citește și:

Dar aici nu este vorba despre modă, știi asta, însă pentru acelea dintre noi care au nevoie de mai multă motivare, m-am gândit că asocierea cu "a fi la modă" le-ar ajuta :) . Prin urmare, când mergi la o terasă sau când stai întinsă pe șezlong, comandă o salată de fructe, iar dacă te trezești dimineața și ai chef să gătești și să te lauzi cu asta pe Instagram, taie cubulețe niște căpșune, pepene, kiwi, banane, mango, nectarine, amestecă cu ce mai ai la îndemână și cu câteva boabe de struguri și bucură-te de cel mai delicios mic dejun.

Lucruri pe care sa le faci pentru tine vara asta

Sursa Foto: Shutterstock/By Dasha Petrenko

4. Hidratează-ți pielea

Cât e vara de lungă, tu să-ți răsfeți trupul cu multă cremă hidratantă, unt sau ulei. Este momentul perfect, acum că renunțăm la bluze cu mâneci lungi și blugi și avem mai bine de jumătate de corp descoperit de dimineață până seara.

Citește și:

5. Meditează în natură

Cine mai are chef de stat în casă pe timp de vară? Nimeni, nici măcar cei mai leneși dintre pământeni. Nu că ar vrea cineva să stea afară pe caniculă, dimpotrivă, căldura asta ne trimite în natură, la pădure, lângă apă, în munți. Acolo, pe lângă răcoare, liniște și aer curat, avem șansa să ne bucurăm de cele mai bune ședințe de meditație.

6. Redecorează-ți apartamentul

Redecorează-l în nuanțe vii și cu parfum de flori naturale, fă-l în așa fel încât să te simți în vacanță de fiecare dată când te întorci de la job.

7. Schimbă-ți look-ul

De ce nu? Vara este anotimpul schimbărilor și al provocărilor, al nebuniei și al curajului. Tunde-ți părul sau colorează-l într-o nunață deosebită. Poartă-l împletit, răvășit sau în coc lejer. Poartă tatuaje!

Citește și:

Lucruri pe care sa incepi sa le faci pentru tine acum

Sursa Foto: Shutterstock/By Zolotarevs

Și ține minte: “Relaxarea nu este lenevie și a sta culcat pe iarbă într-o zi de vară, ascultând murmurul apei, sau privind norii plutind pe cer, poate fi cu greu numită pierdere de vreme.” [John Lubbock]

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Day2505

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.