Setari Cookie-uri

După ce soția sa s-a pocăit, Dragoș Bucur a vorbit deschis despre credința sa: Religia e una, credința e alta...

Dragoș Bucur a vorbit în podcastul lui Cătălin Măruță despre convingerile sale religioase, asta după ce, în urmă cu un an, soția sa, Dana Nălbaru, a dezvăluit că s-a pocăit.

Dragoș Bucur, cunoscut actor și prezentator de televiziune, a abordat subiecte sensibile despre religie și credință în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță. Discuția a venit în urma mărturisirilor soției sale, Dana Nălbaru, care s-a pocăit și și-a schimbat direcția spirituală. În timp ce partenera sa de viață s-a deschis în fața publicului cu privire la schimbarea sa de natură spirituală și drumul către credință, Dragoș Bucur a ales să își exprime opiniile într-un mod mai detaliat în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.

Actorul a subliniat distincția dintre religie și credință și a mărturisit că a fost influențat negativ de unele greșeli făcute de reprezentanții credinței în trecut.

"Religia e una, credința e alta. (...) Am fost de partea celor care vânau, la un moment dat, toate greșelile reprezentanților credinței. Nu în mod public, dar mi-am dat seama că aproape mă bucuram la fiecare știre negativă despre greșeli în credință", a declarat Dragoș Bucur.

Citește și:

Cu toate acestea, el a recunoscut că și-a schimbat perspectiva în urma experiențelor personale și că acum apreciază oamenii care, datorită credinței lor, fac lucruri extraordinare și servesc drept modele.

"Am cunoscut oameni care datorită credinței fac niște lucruri care te fac pe tine, om normal, să-ți pară rău că nu le faci și tu. Adică niște modele extraordinare”, a adăugat el în cadrul discuției cu Măruță.

Soția sa, Dana Nălbaru, a fost invitată în trecut la podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit despre convertirea sa și despre cum a descoperit credința în urmă cu 7-8 ani. Ea a explicat cum a decis să se retragă treptat din lumina reflectoarelor pentru a se reconstrui și pentru a se apropia mai mult de Dumnezeu.

„În momentul în care am ales să ies din lumina reflectoarelor am făcut-o treptat. E greu să ieși dintr-o zonă pe care o cunoști foarte bine. A trebuit să mă reconstruiesc și am descoperit multe lucruri despre mine. L-am descoperit pe Dumnezeu. Schimbările în viața mea s-au produs în urmă cu 7-8 ani. Am descoperit că îmi place viața fără să mă cunoască lumea. (…) Trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele și îi mulțumesc lui Dumnezeu. Sunt un om extrem de împlinit!”, a declarat fosta artistă.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.