Top 10: Sexy ROCK CHICKS de tranzitie

Top 10: Sexy ROCK CHICKS de tranzitie
Kudika
3 Iunie 2010

In showbiz, se stie, zeitele care troneaza peste armate de fani deseori ajung sa nu-si mai stie lungul nasului, sa creada in propriile super-puteri cu atata lipsa de modestie – gratie intr-o mare masura acolitilor adulatori – incat iau de bune complimentele goale si, din plcitis, lacomie sau ambitie, se viseaza peste noapte transcendandu-si domeniul. Asadar, in doi timpi si trei miscari de PR, cat ai zice “reinventare la minut”, iata-le deificate in “religii” adiacente – actrite se instaleaza in fruntea companiilor de productie finantate din buzunar propriu, cantarete fac saltul din platou de videoclip in decor de lung-metraj, manechine si Iepuroaice bat palma c-un regizor sau un producator mai slab de inger etc.

Daca mai toate aceste acaparari de teren strain merita tratamentul ironic, de data asta, insa, ma simt mai generoasa cu amabilitatile sincere – pentru ca, indulcita de anticiparea unui eveniment conex, voi trece in revista cateva dintre demoazelele din panteonul muzicii care au aruncat doar un ochi, si un nasuc adorabil, in oala vecina a celei de-a saptea arte. Artistele de mai jos – majoritatea – sunt rockerite celebre, ca atare incursiunile lor in film nu pot fi interpretate ca tranzitii serioase, ci, mai degraba, ar intra la categoria marea-cu-degetul. Inghesuite intre un turneu si o inregistrare de album, rolurile atacate de ele, principale sau cameo, au avut cu atat mai multa greutate in CV-ul starletelor cu cat invatacelele nu au stirbit cu nimic produsul finit, dimpotriva – aportul lor l-a consolidat.

Realizat de Ioanina

4. Alicia Keys in “Smokin' Aces” (2006) - Cantareata de R&B, pianista si, uneori, cand e rost de-o colaborare cu Jack White si James Bond, rockerita de ocazie: Alicia Keys este multilateral dezvoltata, talentata - nu incape-ndoiala - dar mai ales o fina cunoscatoare a capcanelor vedetismului, pe care le evita cu gratie si demnitate regeasca. Prima artista din istoria muzicii care sa fi intrat in top direct pe locul 1 cu un album MTV Unplugged, si a doua personalitate dupa Nirvana - Alicia este o New-York-eza cu stil, fermecatoare, feminina si independenta.
Daca, sub invelisul exterior, calm si controlat, ghicim clocotiri vulcanice, ei bine Alicia Keys nu se da in laturi de la a le explora, pe pelicula, din pielea altcuiva. Georgia Sykes, personajul asasin din "S'A" este de departe cel mai "carnos" rol al ei, care intamplarea face sa fi fost si primul ei efort in cinema. Laudele nu s-au lasat asteptate, si nici propunerile de a poposi pe ecrane mai indelung, insa nici "The Nanny Diaries", si nici "The Secret Life of Bees" nu i-au mai oferit sansa de-a ului prin contra-emploi.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri