Setari Cookie-uri

jurnal de slabire

De la: just_because, la data 2008-10-15 19:02:51
De la: irinaandreia, la data 2008-10-15 15:45:27tine-ma si pe mine la curent cu reductilul ala te rog, te rog, te rog. Daca are efecte adverse, cat ai slabit etc


pai am luat-o pe prima astazi la ora 09:30 dimin cu un pahar sanatos de apa :). tb sa o iei la aceeashi ora in fiecare zi.
deocamdata nu stiu ce simt. adik nu cred k e ceva schimbat... doar e prima zi. singura chestie ciudata e k mi-e sete, k am gura punga. am mancat putin orez cu legume shi nu mi-a placut gustul. apoi am zis hai sa o dreg cu iaurt k io sunt cu iaurturile. am zis beah... dar beau apa la greu. in rest nimik ciudat. iar de slabit... inca e mult prea dvrm, dar maine dimin ma cantaresc shi-ti dau greutatea de inceput... in tp o sa vdm noi :)



pai tu iei o pastila si bei apa aproape toata ziua si vrei sa slabesti?!?!?
vezi, ca o sa dai in "primire" in doua zile!!!


chiar esti asa de grasa incat ai nevoie de reductil?!



Postat pe 15 Octombrie 2008 19:34
A! si daca ati auzit de dieta Montignac, v-o recomand cu caldura. Este vorba de un principiu de alimentatie sanatos, din care se elimina anumite alimente. Se tine pe timp indelungat, dar nu este dieta de infometare (nu va speriati), este alimentatie sanatoasa dupa cum spuneam. Te ridici satula de la masa.

O preietena de-a mea a slabit 12kg in 6 luni cu dieta asta, fara celulita, fara vergeturi... f frumos. Eu n-am avut rabdare sa o tin decat o luna (eu sunt mai mult cu sportul ), dar am observat ca nu mai sunt balonata si constipata (aveam probleme de mica). Si nici acum nu mai am astfel de probleme, pentru ca principiile acelea raman cu tine.
Pentru cine este interesata, sa-mi scrie pe privat si va trimit fisierul cu dieta pe mail.

Postat pe 15 Octombrie 2008 22:26
FETELOR, E A DOUA ZI DE CAND AM INCEPUT TRATAMENTUL SHI MA SIMT OK.

nu stau nemancata, doar k nu prea mananc. ieri am incercat shi nu mi-a placut nimik: nici orezu cu legume, nici iaurtul preferat. mi-a lasat un gust amar, de parca ash avea gura punga... iar apa beau pt k mi-e sete. acum am langa mine iaurtul preferat pe care alta data l-ash fi devorat de la prima ora, dar nu mi-e pofta :(

shi nu-s obeza... dar vreau sa fiu mai slaba... un pic mai slaba... macar cu 2 - 3 kg shi sa ma shi mentin la greutatea dorita :)

deci, nu simt nimik ciudat. nu mi-a fost rau, nu am avut ameteli, nici stari de greata, nici oboseala... deocamdata. sunt constienta k sunt inca la inceput. singura schimbare e k nu mai am pofta de mancare. atat.

va tin la curent!
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 16 Octombrie 2008 11:46
hello!
povesteam acum cateva pagini, pe la inceputul; junalului de slabire cum am luat eu o pastila de slabit si mi s-a facut super rau de la ea - n-am dormit 3 nopti la rand, am lesinat constant, etc etc
eh, aseara vorbeau niste fete la un radio de o prietena care a luat o pastila de slabit de la plafar (dupa descriere era fix ce luasem si eu, adica "capsula de slabit") si ca i s-a facut rau. tatal respectivei, doctor de profesie, a dus pastila la lab si continea amfetamine...
deci... ce sa va mai zic. ne drogam fara sa stim!
OanaTrifu
Postat pe 16 Octombrie 2008 16:18
Asta cu apa o stiam. Ma gandeam sa nu-ti fie rau sau greata. Daca slabesti 3 kg dupa prima sapt imi iau si eu:). Diete nu pot sa tin. Nu mor de foame cat ma consuma psihic gandul ala ca n-am voie o gramada de lucruri. Mai bine asa...regim cu paste si dulciuri si niste pastile periodic:) Imi pare f rau ca au disparut pastilele pe care le luam eu. Nu se mai fabrica pt ca tampitii grasi americani le luau cu pumnul si se imbolnaveau de inima. Erau asa bune, naturiste in totalitate si cu o singura contraindicatie pt cardiaci din cauza efedrinei. Nu puteam sa mananc decat ce imi place foarte mult si ma saturam dupa 3 guri. Am slabit cu dulciuri si mancare buna 14 kg...ehh, ce vremuri...si nici nu m-am ingrasat la loc. Am pus 2 sau 3 kg si vreau sa le dau jos + inca 5.

irinaandreia
Postat pe 16 Octombrie 2008 16:23
Fetelorrrrrrrrrrr, lasati REductil-ul ca este una dintre cele mai nocive pastile ptr slabit!
claudiasimona
Postat pe 16 Octombrie 2008 18:58
a treia zi...

va intreb ceva... de ce fiecare dieta incepe cand suntem proaspat despartite? d c? d c simtim nevoia asta de a slabi? chiar dc cei din jur spun ca suntem sufiecient de slabe. eu de exemplu, in momentul de fata am 50 juma la 1,61... shi totushi sunt disperata sa mai pierd inca 2-4 kg max... dar nu inteleg de ce am pornit p drumul asta. d c cand ma privesc in oglinda ma vad imensa... d c acum cand relatia actuala s- a pierdut, doresc sa mai slabesc? d c cand el mi-a zis mereu k arat ok, k nu s sanatoasa la cap cu ideile mele de a fi mai slaba? d c ma simt nemultumita de fizicul meu? d c ma percep altfel? am o problema? care e problema?

a treia zi... tocmai am luat a treia pastila. ma simt bine. nimik ieshit din comun. ieri am mancat 3 iaurturi. acasa mi-am mai luat alte trei. nu cine stie ce. danette cu vanilie. dar nu am mai putut sa le mananc. totushi le-am pus langa pat... shi am avut o noapte g grea in care am aflat motivul deciziei lui shi totushi nici nu m-am simtit tentata de ele... nici de ciocolata de pe birou.. de nimik. doar sa scriu shi sa plang... ata am facut. nu mi-e foame! nici nu vreau sa mi fie foame. sunt constienta k nu e bine sa traiesc doar din iaurturi, dar altceva nu pot tolera. nu pot tolera in sensul k nu am pofta, chef... observ ca nu e nevoie sa ma abtin... nu am pofte. nimik...

a treia zi... din nu stiu cate altele vor urma in care ma voi intreba d c simt aceasta nevoie de a slabi shi mai mult stiind k sunt bine k greutate. e ceva ce ma depaseste in totalitate...

a treia zi in care ma simt ok. nici un efect secundar care sa ma alarmeze... poate doar faptul k sunt inghitita cu fiecare minut care trece de o depresie...o depresie din care nu fac nici cel mai mic efort sa ma smuulg, o depresie pe care o imbratisez resemnata...
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 17 Octombrie 2008 10:04
De la: crista_galli, la data 2008-10-15 22:26:36A! si daca ati auzit de dieta Montignac, v-o recomand cu caldura. Este vorba de un principiu de alimentatie sanatos, din care se elimina anumite alimente. Se tine pe timp indelungat, dar nu este dieta de infometare (nu va speriati), este alimentatie sanatoasa dupa cum spuneam. Te ridici satula de la masa.

O preietena de-a mea a slabit 12kg in 6 luni cu dieta asta, fara celulita, fara vergeturi... f frumos. Eu n-am avut rabdare sa o tin decat o luna (eu sunt mai mult cu sportul ), dar am observat ca nu mai sunt balonata si constipata (aveam probleme de mica). Si nici acum nu mai am astfel de probleme, pentru ca principiile acelea raman cu tine.
Pentru cine este interesata, sa-mi scrie pe privat si va trimit fisierul cu dieta pe mail.


OK, daca nu vreti, nu vreti....
Dar mi se ridica tensiunea cand va aud cu pastile, cu dieta de infometare.
Si la dieta asta poti sa mananci dulciuri (cu indulcitor in ele in loc de zahar) si paste (daca sunt integrale). Nu pot s-o scriu aici pentru ca sunt cateva pagini bune.

Si sa va zic un secret cu dieta prin infometare: chiar si 3 zile daca nu mananci, daca ai mancat in a patra zi ai pus dublu pe tine. Asta pentru ca metabolismul ti se incetineste foarte mult atunci cand nu mananci pentru ca organismul tau sa arda mult mai lent infimele calorii ce le inghiti.

Postat pe 17 Octombrie 2008 11:53
just_because, sa nu mi-o iei in nume de rau, dar cred ca trebuie sa te duci la un psiholog (psiholog, nu psihiatru!), sa-ti discuti acolo toate ofurile. Ajuta, parol!

Postat pe 17 Octombrie 2008 11:56
De la: crista_galli, la data 2008-10-17 11:56:54just_because, sa nu mi-o iei in nume de rau, dar cred ca trebuie sa te duci la un psiholog (psiholog, nu psihiatru!), sa-ti discuti acolo toate ofurile. Ajuta, parol!


nu ti-o iau in nume de rau. dar nu ma duc acolo. am fost o data cand eram tota asha intr-o mare depresie shi mi-a dat un tratament idiot. in loc sa ma simt mai bine, sa nu mai fiu asha trista shi toate cele... plangeam shi dc vedeam un caine schiop pe strada sau un cersator shi dc se uita cineva urat la mine. asha k fara dr d-astia. no way. o sa-mi revin io. doar k acum procesul de vindecare va fi mai lung pt k am fost invadata de sentimente prea puternice intr-un tp mult prea scurt.
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 17 Octombrie 2008 13:43
pai eu am zis psiholog, nu psihiatru.

Cu psihologul doar discuti, psihiatrul e ala care-ti da pastile.

DEci, iti recomand in continuare un psiholog.

Postat pe 17 Octombrie 2008 14:53
Just because, despartirea n-are nici o treaba cu dieta. Nimeni nu te va placea mai mult sau mai putin cu 2,3 kg plus minus. Probabil ideea e ca ramanem cu putin mai mult timp pentru noi cand nu avem partener. Eu de ex sunt pe dos. Cand sunt singura ma ingras.

Depresia ta va trece. Nu cred ca ai nevoie de psiholog. Asa e despartirea cand tii la cineva si ai fi vrut mai mult. Exista si perioada aia nasoala in care nu stii pe ce drum s-o apuci. Toti trecem prin ea la un moment dat. Dar timpul vindeca orice rana. Eu zic sa deschizi geamul larg sa vezi ce soare frumos e afara, sa tragi aer adanc in piept, sa te imbraci in ceva care iti sta bine, sa te machiezi si sa iesi cu o prietena mai simpatica prin magazine, pe la o terasa, sa bei un cocktail in mijlocul zilei la soare, sa te uiti la barbatii din jur, sa te simiti admirata. Te va scoate cu siguranta din depresie. Psihologul nu poate avea efectul unei zile reusite. Numai gandul ca ai nevoie de unul te poate deprima mai rau. Solutia la probleme e in tine, nu intr-un strain care iti asculta problemele contra cost.

Sa revenim la subiectul discutat pe aici...te-ai cantarit? ai slabit?
irinaandreia
Postat pe 20 Octombrie 2008 11:12
In continuare, nu vreau sa mi-o ia nimeni in nume de rau, dar eu am zis de psiholog nu din cauza depresiei, ci din cauza ca ea stie ca n-are nevoie sa slabeasca si totusi o face. Dupa cum s-a exprimat ea, suna a autoflagelare..... ceea ce inseamna ca sunt niste lucruri in inconstient care o deranjeaza (evident ca n-are cum sa-si dea seama de ele daca sunt in inconstient). Un psiholog o poate ajuta sa le constientizeze si sa le repare... dar fata e majora si face ce vrea...nu?

Scuze de off topic

Postat pe 20 Octombrie 2008 12:32
este a 6-a zi. shi nimik ieshit din comun. in week end am mancat gratarele peste gratarele.... doua zile in care am mancat sanatos. nu cantitati industriale. pastrama de oaie, puiutz, branzica...nici nu mai stiu. pt prima data am putut sa mananc ponderat. adik chiar dc mai aveam in farfurie m-am oprit in momentul in care am simtit k m-am saturat...



pt crista galli: nu ma autoflagelez sa stii. doar ca intotdeauna mi-am dorit sa fiu mai slaba. dc ar fi sa raman asha la greutatea pe care o am in prezent nimeni nu mi-ar spune ce slaba esti, ci doar ca arat bine asha mai cu ceva in plus. niciodata cei apropiati n-or sa-ti spuna k tb sa slabesti, pt ei esti mai mult k perfecta. eu vreau sa slabesc pentru mine, nu pentru ceilalti. macar o data in viatza sa vad shi io cum e sa fii slab shi sa te mentii. nici nu intentionez sa ajung schelete, dar nici sa raman asha!

shi da... poate shi aceste momente prin care trec acum, au scos la iveala frustrari mai vechi de-ale mele in ceea priveste aspectul meu... shi folosesc aceasta suferinta sufleteasca k o scuza pt nevoia de a slabi. dar macar ma preocupa doar persoana mea. k nu doresc sa slabesc pt el... el mereu zicea k arat ok asha... slabesc pt mine. shi atat! k sa ma plac eu... shi dc nu ma plac... atunci o sa ridic din umeri shi o sa zic: asta e... macar stiu cum arat slaba... shi o sa revin la greutatea mea de acum.

pt irinaandreia: am avut shi eu perioade in care atunci cand sufeream dadeam iama in frigider shi ma simteam cat usha. inca nu simt nevoia sa ies pe nicaieri, dar o sa o fac shi pe asta in scurt tp. las tp sa vindece ranile. decantarit nu m-am cantarit pt k nu am avut unde, dar maine dimineata o sa o fac shi o sa-ti spun. dar dupa un week end in care m-am delectat cu carnitza... nu cred ko sa fiu prea inacantata. oricum partea buna a lucrurilor e ca acum am masura ceea ce ma incanta la nebunie.
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 20 Octombrie 2008 14:16
ok just_because
Tu sa fii sanatoasa si fericita, asta-i cel mai important.

Pupici

Postat pe 20 Octombrie 2008 14:31
o saptamana am reushit sa tin o saptamana! fara devieri de la program! sunt super happy! azi m-am urcat pe cantar shi am zambit ushor... poate e prea dvrm sa ma bucur, dar dc o tin tot asha s-ar putea sa resusesc!

m-am apukt shi de abdomene, dar am uitat sa va zic ... aseara am reusit sa ajung la 250... dar cu chiu shi vai... dar am dosrmit tun! imi pare rau k nu am posibilitatea sa fac mai mult sport - adik sa merg la o sala, dar oricum nu-s o adepta a sportului... m-am tot gandit azi dimin in drum spre job.. sa dansez macar o ora... plus abdomenele shi regimul adecvat... plus tratamentul... sper sa reusesc sa ajung la cat doresc shi sa ma mentin...

azi dimin m-am trezit cu un chef de viata foarte ciudat... dar care mi-a prins bine pana la aceasta ora

va tin la curent cu derularea procesului meu de slabire...
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 21 Octombrie 2008 10:29
Te-ai cantarit?:D
irinaandreia
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:13
da! de 2 zile am 50 kg indiferent cat mananc! azi dimin nu m-am mai cantarit... dar o sa o fac shi o sa va tin la curent!!!!!

sunt very happy. mi-a revenit gustul... shi pot sa mananc fara sa mi se mai faca gura punga :)

nu am avut ameteli. nici dureri de cap. nici un fel de indispozitie.
cu somnul stau bine.
energie am in continuare.

ce sa va mai zic? dupa 10 zile sunt destul de bine....
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 23 Octombrie 2008 12:54
Da de slabit ai slabit? Nu stiu cate kg aveai initial. Sau poate n-am fost eu atenta...
irinaandreia
Postat pe 23 Octombrie 2008 12:57
DA, AM SLABIT... NU MULT... CRED K VREO 3 KG.... DAR DE DOUA ZILE MA MENTIN LA 50 KG INDIF CAT MANANC :) sunt f multumita... adev e ca in afara de week endul trecut, nu am mai sarit calul... adik am grija ce mananc shi cat mananc. am ramas in continuare adepta iaurturilor :) dar sa stii k am mancat shi o bucatica de placintica alaltaieri. dar doar una de pofta. shi ieri baclava - e unica mea slabiciune :) in rest iaurturi shi mai razlet cate un mar. in week end insa nu am cum sa scap... dar de luni o iau de la capat cu alimentatia mea preferata. asha fac dinainte de a ma apuk de tratament shi mi-am format un program alimentar pe care nu prea am cum sa-l dau peste cap.

eu vreau doar sa ma mentin la o greutate dorita de mine shi dc reusesc atunci o sa fiu happy!
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 23 Octombrie 2008 13:59
va anunt k am ajuns la 48 kg :).... va mai anunt de progrese saptamana urmatoare cand voi intra in ultima saptamana.
ma simt bine in continuare. nimik din ce era trecut in prospect la reactii adverse nu s-a adeverit la mine....
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 31 Octombrie 2008 15:17
buna tuturor! sunt noua aici,dar am citit toate paginile scrise de voi si vreau sa va povestesc putin si despre experienta mea.
Am inceput cu dietele din luna iunie si am tinut-o pe ce cu zeama de lamaie asociata cu cea disociata pot sa va spun ca in 2 saptamani nu am dat nici un gram jos. Trebuie sa mentionez ca am 1,65m si aveam 72kg.
Apoi am incercat diverse diete pe care leam combinat-adica am ajuns sa mananc o data pe zi pe la ora 4 cand venea iubitu de la munca,iar in rest mancam fructeadica 1-2 piersici dimineata cate putin pepene si mai mancam iaurturi in general activia-si pot sa zic ca am reusit sa ajung la 68-69kg.
Ceea ce ma motiva inca sa incerc sa slabesc era faptul ca pe 27 septembrie urma sa am nunta.
Din iulie pana ia 27 septembrie nu am reusit sa mai dau nici un gram jos.Deci la nunta tot plinuta am fost.
Din 10 ocombrie am inceput sa iau pastilele "SUPER SLIM" care taie pofta de mancare si cu ele am reusit sa dau in 3 saptamani 5kg.
Sunt naturale -numai din plante - in functie de oprganism pot aparea diverse reactii la mine a fost setea foarte mare , la inceput am cam avut insomnii dar miam revenit si cu toate ca aveam somnul foarte agitat ma trezeam foarte odihnita si culmea la aceeasi ora zilnic.Alta reactie a fost la cafea (pe traducere scrie sa se reduca pe cat posibil cafeaua si alcoolul),iar eu nu am mai putut sub nici o forma sa mai beau pt ca simtem ca mi se face rau.
Pe langa pastila care o luam dimineata ziua mancam cate 2,3 mere ,pomelo un iaurt sau o cana de lapte , iar la pranz o ciorbita si o friptura de vita sau pui sau ceva cu legume in functie de ce mancare are mama .Pe langa asta nu mananc paine si nici prajeli, din cand in can mai mananc cate un ou fiert , banane , chiar am mai mancat cozonac atunci cand a facut mama(e super bun cald ),sau cornuri cu branza deci am mancat cat de cat ca si inainte dar au avut si pastilele efectul lor.
Acu am 63.5 si sper sa ajung macar pe la 57 >
someoane
Postat pe 31 Octombrie 2008 20:21
buna!

as vrea sa va povestesc ce si cum am reusit eu sa slabesc cam 25 kg in 7 luni

prin mai am inceput sa lucrez in alta parte, munca de birou, viata calma, munca statica, si stand cam toata ziua la birou la calculator, am realizat ca sunt prea prea prea prea prea mareeeeeee, la propriu, nu exagerez, am 1.75 inaltime si aveam respectabilele 115 kg..... exptraordinar de mult pentru o fata de 27 de ani, fara copiii... nu?
ei si intr-o buna zi am zis gata, pana aici, nu mai pot si
am inceput asa:

1. am mers la medicul de familie, am luat trimitere pentru toate analizele posibile si imaginabile, de la cap pana la degetele de la picioare(inclusiv gineco), m-au costat cam mult 1000 ron dar ce am aflat ar speria de moarte pe oricine, dar din fericire totul se poate corecta in viata daca devii constient de TINE.

2. aveam aproape toate analizele proaste ( glicemie mare, colesterol, trigliceride, hipertensiune...toate mari mari si inca vre-o doua, plus o cistita de toata frumusetea)

3 am intrat ingorzita in cabinetele medicilor specialisti si toti, absolut toti mi-auca daca slabesc intre 25 si 30 de kg voi rezolva mare parte din probleme

4 am intrat in panica si am mers la un medic nutritionist cu toate analizele si toate retetele de la ceilalti si el mi-a facut un program de alimentatie foarte strict....

5. am ajuns acasa, am pus hartiile in fata mea, pungile cu medicamente si vreo 2 zile am plans bine, mai bine zis mi-am plans bine de mila si am hotarat ca e momentul ca viata mea sa se schimbe

o luna de zile am mancat exat cum a zis medicul si surpriza: m-am ingrasat 3 kg, era clar ceva nu era bine in regimul meu asa ca am mers si mai suparata la medic si atunci el mi-a zis asa: sa merg acasa si sa incerc sa mananca doar 2 mese pe zi : micul dejun si cina
mic dejun: lapte degresat,ceai, 2 feliute stravezii de pastrama de pui, o felie paine prajita, branzica si o leguma cruda, asta pana plec la servici.
la munca am voie cafeluta, nu mai mult de 200 g cu o ligurita de zahar
cand ajung acasa, pe la 17.30, o cina onsistenta, care sa contina carne slaba, legume crude si fierte, un pic de branzica si obligatoriu un fruc (grepfruit sau mar).
ATAT

se stie ca diabeticii tre sa manance la ore fixe, asta obligandu-ma la mijlocul probramului de munca sa mananc 2 biscuiti dietetici si un grepfruit

am renuntat la sucuri, bere, apa minerala IUBITELE MELE DULCIURI, paine alba,
dar am voie de 2 ori pe luna 100 g ciocolata amaruie, 100 g paste si o friptura la tigaie.

secretul insa a fost: MISCAREA, merg pe jos de acasa la munca si inapoi cam 6 km pe jos, si sambata, stand la curte am program de 2 ore de joaca cu cainele meu, un dog german imens.
pot spune ca viata mea s-a schimbat la 180 de grade, si chiar daca mai am enorm de mult de dat jos sunt alt OM
pot spune ca si viata amoroasa s-a schimbat: am cunoscut prin august pe cineva cu care simt ca pot avea viata pe care mi-o doresc
va doresc din inima spor la slabit

MERGETI LA MEDIC INAINTE DE A INCEPE O CURA DE SLABIRE

apropo: inafara de diabet, toate celelalte probleme ale mele s-au rezolva cam 95%........
va pupacesc si o sa va tin la curent cu evolutia mea....
betterrr
Postat pe 14 Noiembrie 2008 12:04
gata, fetelor! am renuntat la reductil. am ajuns la 47 kg in 28 de zile... deci, privindu-ma in oglinda, zic k am cam exagerat. asha k am spus frana... plus k acu incepe shi postu... luni noapte a fost cel mai greu... mi-a fost tare rau... plus senzatia aia neplacuta de care am avut parte in prima zi cand am inceput sa le iau.
am facut analizele sapatamana asta shi azi imi ridic rezultatele. nu cred ca vor fi vesti proaste pt k... nu stiu. ma simt bine. shi chiar mananc... doar k de samb pana in prezent tot 47 kg am... sper sa iau acu max 2kg k sa nu fiu exagerat de slaba... shi nici un kg in plus...

oricum, de maine o sa fie bine k e postul craciunului shi nu o sa patesc k altele sa sar in fripturi sau alte chestii... adev incercare o sa fie dupa post... dar pana atunci... om trai shi om vedea..

va pup
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 14 Noiembrie 2008 15:23
Buna seara fetelor.Imi pare sincer rau pentru cele care incearca diverse cure de slabire fara sa aiba nici un rezultat,sau ....chiar daca obtin un rezultat cat de mic au reactii adverse din cele mai neplacute.Pentru cele care sunteti din Bucuresti va ofer o evaluare de sanatate GRATUITA unde puteti primi sfaturi despre cum sa va alimentati intr-un mod sanatos si corect,dar mai ales sa slabiti fara senzatii de foame,fara ameteli si fara dureri de cap.Evaluarea dureaza aproximativ 45 minute,iar intalnirea poate avea loc la mine la birou in bulevardul Unirii 45.Pentru programari puteti suna la tel.0724.014.145 sau 0788.310.305
mihaherbalife
Postat pe 15 Noiembrie 2008 21:07
Buna...am revenit dupa mai bine de o luna...de o luna si jumatate nu am mai tinut niciun regim si am luat doar un kg...am mancat pizza...paste...o ciocolata pe zi...paine si tot ce vreti si ce nu vreti...dar din cascaval pane, paste si pizza nu am iesit. Eh...spun asta pt ca am slabit intr-o luna jumate vreo 6 kg...cu o dieta gen disociat, apoi doar cu legume fructe si lactate si apoi trei zile din regimul de schimbare a metabolismului. Am inceput sa mananc normal foarte, foarte lent. Acum ca am pus un kg, de marti incerc iar regimul de schimbare a metabolismului. Sala nu mai fac de la 1 noiembrie ca nu am gasit o sala care sa imi convina aici la facultate. Am sa va tin la curent! Va pup!P.s. pentru cele mai noi...o sa ma gasiti pe la primele pagini... acum am 54-55 kg la 1.60. Vreau sa ajung la 47.

Postat pe 17 Noiembrie 2008 03:32
nu stiu cum sa incep...
revin in atentia voastra, a celor care vor sa slabeasca cu ajutorul chimiklelor, cu un semnal de alarma.
am urmat tratamentul cu reductil. in 28 de zile am ajuns la 47 de kg. am renuntat la el. in prezent am ajuns la 45 kg fara sa mai fac nimik. e adev k nu mananc ce tb. dar nu mi-e foame. plus k am shi cateva probl sentimentale - trec iar printr o perioada grea, chiar mai grea decat cea de dinainte de a ma apuk de slabit. nu am pofta de nimik, nu am nimik.
mi am facut analizele care au ieshit rau de tot: am o forma de anemie mai grava - carenta in fier, calciu, minerale, vitamine... nivelul globulelor rosii e cu mult sub limita normala... d aia sunt asha de palida... obosesc repede. uit de mana pana la gura... nu mai pot face conexiuni. dc ma enervez rau de tot incep sa ma balbai... etc...
cu toate k nu m am simtit rau in luna cat am tinut acest tratament... se pare k efectele sunt urate de tot!
in prezent urmez un tratament pe baza de calciu cu fier shi cu vitamine. beau apa la greu shi incerc sa ma odihnesc cat mai mult, deshi imi e imposibil sa dorm.
din pacate nu reusesc sa ma ingras la loc. dr mi a spus k e un proces ce va dura. urmeaza sa-mi fac shi o eco la ficat si dzeu cu mila.

deci, fetelor, ganditi va de 2 ori inainte de a baga ceva in gura fara a merge inainte la dr!!!!!! shi chiar dc mergeti la dr cereti shi o a 2 a opinie. cu asha ceva nu e de gluma!
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 25 Noiembrie 2008 18:20
Si eu am inceput o dieta de joia trecuta...una conceputa de mine dupa capsorul meu si informatiile pe care le stiu de la facultate...deci in primul rand as dori sa va anunt sa nu inlocuiti lipidele cu glucide pentru ca e o mare greseala...glucidele sunt metabolizate cel mai rapid de catre organism si transformate in energie dar ce e prea mult strica...cele in exces sunt practic transformate in lipide si depozitate sub forma de tesut adipos..adica celulita...ceea ce sunt sigura ca nu va doriti...trebuie sa existe cat de cat un echilibru in dieta intre lipide proteine si glucide...si sa predomine proteinele pentru ca au o valoare energetica mai scazuta dar nutritiva mare...adica mai excat 1 g de proteine furnizeaza 4kcal pe cand unul de lipide aproximativ 9 kcal si glucidele cam la fel...
Apoi cand va faceti meniul pentru dieta aveti grija ce alimente introduceti...ghidati-va in primul rand dupa indicele glucidic...sa fie neaparat sub 50..pentru ca asa slabiti..
Apoi eu mi-am mai ales si legume si fructe cu anumite beneficii...de exemplu castravetii si rosie sunt buni pt persoanele care au probleme cu celulita in sensul ca se imbunatateste aspectul pielii( asa zisa coaja de portocala)...apoi grapefruitul care are proprietatea de a arde grasimile...si sunt multe exemple de genul..
Renuntati sa mancati sarat pentru ca sarea retine apa in organism...renuntati la sucurile acidulate ca nu sunt bune de nimik...si nu va recomand sa renuntati in totalitate la dulciuri...cate o bucatica de ciocolata neagra din cand in cand nu strica dimpotriva
Dieta mea e destul de drastica...dimineatza iaurt degresat cu cereale integrale( de la Plafar fetelor nu tot felul de cereale pline de zahar) o cafea neindulcita...la pranz cum nu prea sunt acasa inlocuiesc masa cu un baton de fibrobar sau Q-forma...apoi seara o salata de rosii si castraveti si o jumatete de grapefruit( seara adica la 6)..intre mese beau ceai verde sau ceai de slabit care e bun ca ne curata organismul de toxinele acumulate peste zi si bineinteles apa plata
Sportul marturisesc ca nu- mi place deloc dar fac electrostimulare si ajuta si asta..
Ca sa scap de celulita fac masaj anticelulitic cu vesnicele creme care ajuta si ele cat de cat apoi masaj cu zat de cafea si dusuri scotiene.
Sper sa am rezultate pana acuma n-am slabit dar stiu ca nu slabesti in primele 5 zile 10 kg cum se asteapta multi de aceea nu disper ci astept...cu rabdarea trecem marea cum zicea cineva..hehe..pana in 13 decembrie sper sa-mi dispara cele 4 kg care ma deranjeaza
Well...spor la slabit fetelor
real_girl823
Postat pe 25 Noiembrie 2008 19:46
Se pare ca nu mai posteaza nimeni mesaje aici ...de o saptamana si jumatate de infometez pana nu mai pot...fac si spot cand am timp(adica 4 zile pe saptamana)..cam 2-3-4 ore pe zi..n-am slabit decat un kg ..dar nu o sa renunt oricum...sper ca pana in 13 dec sa mai dau jos macar 3 kg..doar atat imi doresc
real_girl823
Postat pe 1 Decembrie 2008 02:49
De la: real_girl823, la data 2008-12-01 02:49:28Se pare ca nu mai posteaza nimeni mesaje aici ...de o saptamana si jumatate de infometez pana nu mai pot...fac si spot cand am timp(adica 4 zile pe saptamana)..cam 2-3-4 ore pe zi..n-am slabit decat un kg ..dar nu o sa renunt oricum...sper ca pana in 13 dec sa mai dau jos macar 3 kg..doar atat imi doresc


Pai si proteine, cand? Ca in dieta ta nu prea apar

(si eu am luat cateva kile si nu'sh ce sa fac, pentru ca tot ce stim ca trebuie facut faceam si inainte... adica, mancat de 5 ori pe zi - 3 mese de baza si fructe intre - baut apa, fara dulciuri (doar ciocolata neagra, da' nu chiar o bucatica ... cand o prind, o rad toata... de aceea imi cumpar ciocolatele mici ). Diferenta e ca in ultimul timp ajung tarziu acas' si iau cina cu doar 2 ore inainte sa merg la nani si am redus gimnastica de la 2, la o data pe saptamana
Am inceput sa beau ceai verde si am redus total carbohidratii (doar o paine mica arabeasca integrala, din cea care intra in toaster, cu sunca de piept de curcan si un iaurt degresat, dimineata... ca sa fie si fibre si proteine, de energie)
Dor_a
Postat pe 1 Decembrie 2008 10:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Lose weight! 4 De la: O_fatha 11 Iunie 2013 16:38
oare e o problema??? 8 De la: adina_black 7 Octombrie 2009 21:04
dieta daneza 11 De la: kudika_972424 19 August 2014 01:32
compatibilitate rac (ea) - pesti (el) 11 De la: kudika_972424 19 August 2014 01:32
REDUCTIL!!! 5 De la: kudika_972424 19 August 2014 01:32