Setari Cookie-uri

despartiti pt prima oara..e definitiv?!

sall!am o rel de 3ani jumate si acum 1sapt ne-am despartit pt prima data...au fost certuri groaznice si puternice intre noi dar niciodta nu am ajuns aici..insa marti seara ne-am certat din kuza unui motiv prostesc si s-au ajuns la vb grele si dureroase,reprosuri din partea amandurora...am strigat unul la altul k nu ne mai vrem,k de data asta chiar gata!suntem 2 firi puternice si orgolioase,si desi suntem despartiti stiu k il iubesc mai presus de tot si toate,asa qm stiu k si el ma iubeste pe mn...si desi ne iubim suntem despartiti din kuza gurilor proaste si a orgoliului...aqm nici unul din noi nu a dat nici un semn de viata desi imi este groaznic de dor de el...sa il kut sau sa astp sa ma kute?nush qm sa reactionez k e prima data knd se intp asta!de obicei knd ne certam,stateam cel mult 2zile si ne impakm..insa aqm a treqt destul timp!oare chiar e gata?!
chrissulina
Postat pe 2 Septembrie 2009 01:17
Ce e mai important pentru tine? O victorie asupra lui, facandu-l sa te caute el primul (cu riscul ruperii relatiei, in caz ca si el e la fel de mandru), sau iubirea pentru el (cu riscul ca se invata ca tu cedezi si si-o ia in cap)? Daca va iubiti asa de mult cum spui, eu l-as cauta. Totusi, dupa impacare, evident in alta zi, as discuta cu el serios si i-as spune ca e prima si ultima data.
anushkha
Postat pe 2 Septembrie 2009 01:37
De la: ana18, la data 2009-09-02 01:37:11Ce e mai important pentru tine? O victorie asupra lui, facandu-l sa te caute el primul (cu riscul ruperii relatiei, in caz ca si el e la fel de mandru), sau iubirea pentru el (cu riscul ca se invata ca tu cedezi si si-o ia in cap)? Daca va iubiti asa de mult cum spui, eu l-as cauta. Totusi, dupa impacare, evident in alta zi, as discuta cu el serios si i-as spune ca e prima si ultima data.


Si uite asa sustinem cel mai groaznic razboi al tutror timpurilor intre femei si barbati.De ce oare nu am fii sinceri sa spunemc uadevarat ce simtim?Sa ne luam in brate si sa ne iubim .Come on people!!!Parintii nostrii erau cu 2 clase peste noi. Make love not war!!!
marcom_217
Postat pe 2 Septembrie 2009 01:44
ORGOLIUL BATA-L VINA!ITI SPUN DOAR ATATA. BARBATUL TREBUIE LASAT SA CREADA CA EL E COCOS MACAR PUTIN , PUTIN, PUTIN...DECI FA TU PRIMUL PAS CHIAR DACA DOARE A NAIBII. DUPA ACEEA MAI VEZI TU CUM O DREGI. SUCCES
GABYTA13
Postat pe 8 Septembrie 2009 10:49
Daca va iubiti cauta-l...dar ai grija sa nu se mai repete aceste certuri si orice ar fi sa nu va mai spuneti cuvinte grele pentru ca asa se va duce mult din iubirea voastra, asa am patit si eu..tot 3 ani,,,dar acum suntem aproape despartiti...si o mare vina o au..tot jicnirile...deci ai grija
iubi7a_lui
Postat pe 8 Septembrie 2009 11:05
sincer cred ca o data ce nu merge nu va merge nici a doua oara
lasa l pe el sa te caute dak a tinut cu adevarat la tine te va cauta
dak trece prea mult timp si nu da nici un semn nu lasa lucrurile asa da i un semn
dar nu i da prea multa atentie fiindca atunci va crede ca te unilesti si te rogi de el si nu
va ceda fiindca ii va placea sa te vada "la picioarele lui"
dak il cunosti foarte bine fa l gelos cu altcineva asta numai in cazul in care stii sigur ca dak te vede cu altcinva isi va da seama ce a pierdut si se va intoarce;daca e genul de persoana care zice
"asta chiar a pus capac" in momentul in care te vede cu altcineva nu te as sfatui
kudika064883
Postat pe 8 Septembrie 2009 13:55
cauta-l tu inainte sa fie prea tarziu si vorbiti sincer unul cu altul...si terminati cu jignirile pentru totdeauna sau o sa experimentati o noua despartire......eu nu m-am despartit din cauza jignirilor si certurilor, dar era cat pe ce...si acum le-am pus capat
dubyy
Postat pe 8 Septembrie 2009 19:08

Hmmm... mi-e cam greu sa cred ca el sta si musca din masa , de orgolios ce e, si nu te cauta.

Am citit, aici, postari care mi-au lasat un gust amar "eu nu m-am despartit din cauza jignirilor si certurilor". Ce ar urma? Bataia? Din cauza asta v-ati desparti? Nu prea inteleg asta cu rolul de pres intr-o relatie.

(Unei femei ii este greu sa inteleaga faptul ca un barbat atunci cand a hotarat ca o relatie s-a terminat, relatia este terminata pentru el, n-o mai refaci nici cu slujbe.
Umilinta pentru a cersi iubire, acolo unde ea nu mai este, nu-si are rostul.)

Eu as astepta sa ma caute. Daca nu o face, asta este.

Am o viata in fata si am dreptul de a o trai frumos (fara certuri si jigniri, fara regrete).



cameliagiurgiu
Postat pe 9 Septembrie 2009 07:01
..se poate sa fie prima si ultima cearta
kudika066423
Postat pe 16 Septembrie 2009 11:29
De la: kudika064883, la data 2009-09-08 13:55:26sincer cred ca o data ce nu merge nu va merge nici a doua oara
lasa l pe el sa te caute dak a tinut cu adevarat la tine te va cauta
dak trece prea mult timp si nu da nici un semn nu lasa lucrurile asa da i un semn
dar nu i da prea multa atentie fiindca atunci va crede ca te unilesti si te rogi de el si nu
va ceda fiindca ii va placea sa te vada "la picioarele lui"
dak il cunosti foarte bine fa l gelos cu altcineva asta numai in cazul in care stii sigur ca dak te vede cu altcinva isi va da seama ce a pierdut si se va intoarce;daca e genul de persoana care zice
"asta chiar a pus capac" in momentul in care te vede cu altcineva nu te as sfatui


Dumnezeule cat orgoliu...."lasa-l pe el sa te caute"...astea sunt tampenii, iubirea nu are orgoliu de genul asta, tu nu stii ce-i aia iubirea si devotamentul daca afirmi asa ceva.Aici vorbim de sentimente nu de un joc de poker cu blufari.Orgoliul e binevenit atunci cand faptele celuilalt ne ranesc profund si trebuie spus lucrurilor pe nume, ca doar suntem oameni.
Impacarile sunt ca o ciorba reincalzita, spunea cineva si ii dau dreptate
badprincess
Postat pe 21 Septembrie 2009 11:47
Trebuie sa vorbiti cat se poate de sincer unul cu celalalt. Vorbele nespuse( gandurile ) fac cel mai mult rau. Daca va impacati dar nu 100% nu o sa reziste relatia.
kudika025366
Postat pe 4 Octombrie 2009 11:20
depinde de persoana acum...depinde ce gen de barabt e el....eu am patit`o o singura data sa ne despartim....dar atunci a venit el la mine ..dupa 4 zile...caci ajunsesem in spital(nimic grav.sa nu va ganditi k aveam de gand sami iau viata etc cum fac unele..simpla apendicita)si a venit el la mine...in astea 4 zile doar un singur mesaj i-am dat...dar in rest in certuri...mai mereu eu fac primul pas....nuj daka e bine sau nu...dar nu-mi place sa stau departe de el ptk ne-am certat din prostii ....sincer...ar trb sa faci tu primul pas...makar de data asta daka zici ki prima oara....nu te costa nimic...

lasa mandria la o parte..nu mai e loc si d ea;)zic eu
mona18deea
Postat pe 4 Octombrie 2009 12:09
De la: criss_gandacel, la data 2009-09-02 01:17:17sall!am o rel de 3ani jumate si acum 1sapt ne-am despartit pt prima data...au fost certuri groaznice si puternice intre noi dar niciodta nu am ajuns aici..insa marti seara ne-am certat din kuza unui motiv prostesc si s-au ajuns la vb grele si dureroase,reprosuri din partea amandurora...am strigat unul la altul k nu ne mai vrem,k de data asta chiar gata!suntem 2 firi puternice si orgolioase,si desi suntem despartiti stiu k il iubesc mai presus de tot si toate,asa qm stiu k si el ma iubeste pe mn...si desi ne iubim suntem despartiti din kuza gurilor proaste si a orgoliului...aqm nici unul din noi nu a dat nici un semn de viata desi imi este groaznic de dor de el...sa il kut sau sa astp sa ma kute?nush qm sa reactionez k e prima data knd se intp asta!de obicei knd ne certam,stateam cel mult 2zile si ne impakm..insa aqm a treqt destul timp!oare chiar e gata?!

Ia zi, cat de des va certati de obicei? Certurile pot fi cauzate si din cauza ca unuia dintre voi nu-i mai convine relatia, ori ca e plictisitoare, ori ca vrea altceva, etc.
Esti sigura ca il iubesti si ca sentimentul e reciproc? avand in vedere anisorii care ii ai, si avand in vedere ca esti cu el de ceva timp poate te-ai obisnuit pur si simplu sa fii cu el si ti-e frica de o alta relatie, cu o persoana noua.
Si eu am avut relatii cu persoane la fel de orgolioase ca mine, am avut si certuri urate, dar dupa o cearta de nu stiu cate ore stateam de obicei si discutam cam problemele si impacarea venea imediat, de la sine. Vorba aia, daca chiar te iubeste nu ar fi renuntat la tine pentru orgoliul sau. Zici ca nu te-a cautat de o saptamana.
Priveste asta ca pe un lucru bun, gandeste-te ca aveati amandoi nevoie de o pauza, limpezeste-ti gandurile, lasa-l si pe el sa se calmeze, iar daca nu puteti trai unul fara celalalt fii sigura ca va veti impaca.
Suzanna
Postat pe 5 Decembrie 2009 18:43
aa, si scuze pentru "cam"-ul ala in plus
Suzanna
Postat pe 5 Decembrie 2009 18:45
De la: criss_gandacel, la data 2009-09-02 01:17:17sall!am o rel de 3ani jumate si acum 1sapt ne-am despartit pt prima data...au fost certuri groaznice si puternice intre noi dar niciodta nu am ajuns aici..
..sa il kut sau sa astp sa ma kute?nush qm sa reactionez k e prima data knd se intp asta!de obicei knd ne certam,stateam cel mult 2zile si ne impakm..insa aqm a treqt destul timp!oare chiar e gata?!


daca aveati certuri groaznice de mai de mult , gandeste te cine venea sa se impace? tu sau el ?
daca tu erai aia care mereu renunta si vennea sa se imapce, asa l-ai obisnuit , acum el asteapta ca o sa -l cauti tot tu.
daca el venea mereu sa te caute sa va imapcati , acum inseamna ca pentru el e foarte serios motivul ...

si la intrebarea daca e defintiva despartirea raspunsul meu este : depinde ce vrei tu !
! bafta

kudika052198
Postat pe 5 Decembrie 2009 20:07
Eu inteleg ca ti-e dor de el si il iubesti. Voiam sa-ti spun ceva ce m-a ajutat Dumnezeu sa aflu Ca nu e bine sa faci dragoste cu cineva daca nu esti casatorit religios cu el. Bine, ca stiu ca la ortodocsi cica iti da voie sa te recasatoresti. De fapt daca nu ti-a murit sotul sau sotia nu te poti recasatori, nu ma refer la homosexuali, ca nu e voie sa se casatoreasca decat barbat cu femeie, stii, cununie peste cununie nu este valabil, mi-a zis un preot catolic calugar franciscan. Pana nu ti-a murit sotul sau sotia, nu te poti recasatori.
Deci sa nu-ti para rau daca v-ati despartit. Eu nu stiam, de exemplu, mai demult, ca nu e bine nici sa te saruti pe gura sau sa te mangai prea mult cu o persoana de sex opus. Mi-a zis preotul respectiv ca cand il vezi, poti sa il pupi, pe obraz, poti chiar sa il imbratisezi, dar nu trebuie repetate atingerile...
E adevarat. Nu este bine, stiu.
Daca nu te casatoresti, sa nu iti faci probleme. Zicea Sf. Paul ca nu este bine pentru om sa se atinga de femeie. Daca vrea sa se atinga, sa se casatoreasca. "Dar", zicea, "este mai bine pentru om sa ramana cum sunt eu insumi". El era necasatorit.
Zicea Isus in mesajele "J.N.S.R.", "Jesus, Notre Senieur, Revient", "Jesus de Nazareth, Senieur et Roi", "Je ne suis rien", ca pentru Dumnezeu fiecare este unic si fiecare poate reprezenta intreaga creatie.
Si stii ca Isus este Mirele intregii creatii.
kudika081126
Postat pe 6 Decembrie 2009 00:54
De la: kudika081126, la data 2009-12-06 00:54:49 Eu inteleg ca ti-e dor de el si il iubesti. Voiam sa-ti spun ceva ce m-a ajutat Dumnezeu sa aflu Ca nu e bine sa faci dragoste cu cineva daca nu esti casatorit religios cu el.
Deci sa nu-ti para rau daca v-ati despartit. Eu nu stiam, de exemplu, mai demult, ca nu e bine nici sa te saruti pe gura sau sa te mangai prea mult cu o persoana de sex opus. Mi-a zis preotul respectiv ca cand il vezi, poti sa il pupi, pe obraz, poti chiar sa il imbratisezi, dar nu trebuie repetate atingerile...
E adevarat. Nu este bine, stiu.
Daca nu te casatoresti, sa nu iti faci probleme. Zicea Sf. Paul ca nu este bine pentru om sa se atinga de femeie. Daca vrea sa se atinga, sa se casatoreasca. "Dar", zicea, "este mai bine pentru om sa ramana cum sunt eu insumi". El era necasatorit.
.



Si da, stiu ca or sa fie multi care or sa-mi dea in cap pt comentariul asta, dar ce legatura are raspunsul tau cu ce intreaba fata? Mai usor cu religia, ca e parerea ta, si nu trebuie bagata pe gat altcuiva. Pentru ca daca ar fi asa, inseamna ca suntem toti niste nenorociti, and we gonna' burn in hell .

Deci, daca v-ati despartit, incearca sa vezi exact de ce, ca doar nu v-ati certat aiurea, probabil a pornit de la ceva. Apoi vezi daca merita sa faci relatia sa mearga, adica daca merita el efortul pe care ai vrea tu sa il depui. Eu mi-am calcat de multe ori pe orgoliu, pe principiul ca mai bine regret ce am facut decat ce nu am facut. Dar astea sunt lucruri subiective. Gandeste-te bine inainte sa te duci la el sa-ti ceri scuze. Si...
anissya
Postat pe 6 Decembrie 2009 10:59
pt replica religioasa de mai sus, ce treaba are cu subiectul nostru? sa-mi fie cu iertare dar am impresia ca unii traiesc numai prin 'ceruri' si uita sa coboare din cand in cand cu picioarele pe pamant
woman33
Postat pe 7 Decembrie 2009 00:51
Nu, putem sa ne spovedim, cel putin o data pe an, se recomanda in fiecare luna, spunem pacatele grave, adica, daca, de exemplu, am calcat una dintre cele zece porunci ale lui Dumnezeu in materie grava, cu stiinta si vointa deplina. Ne rugam si pentru salvarea sufletelor, sa nu mergem in iad... ca toti gresim, ne cerem iertare de la Dumnezeu...
kudika081126
Postat pe 7 Decembrie 2009 01:13
De la: kudika081126, la data 2009-12-07 01:13:49Nu, putem sa ne spovedim, cel putin o data pe an, se recomanda in fiecare luna, spunem pacatele grave, adica, daca, de exemplu, am calcat una dintre cele zece porunci ale lui Dumnezeu in materie grava, cu stiinta si vointa deplina. Ne rugam si pentru salvarea sufletelor, sa nu mergem in iad... ca toti gresim, ne cerem iertare de la Dumnezeu...


Ce-are-a face coada vacii cu stampila primariei? In traducere: ce legatura are cu problema ridicata?
gina37
Postat pe 7 Decembrie 2009 09:21
De la: gina37, la data 2009-12-07 09:21:59
De la: kudika081126, la data 2009-12-07 01:13:49Nu, putem sa ne spovedim, cel putin o data pe an, se recomanda in fiecare luna, spunem pacatele grave, adica, daca, de exemplu, am calcat una dintre cele zece porunci ale lui Dumnezeu in materie grava, cu stiinta si vointa deplina. Ne rugam si pentru salvarea sufletelor, sa nu mergem in iad... ca toti gresim, ne cerem iertare de la Dumnezeu...


Ce-are-a face coada vacii cu stampila primariei? In traducere: ce legatura are cu problema ridicata?

Are! Daca nu te duci sa te spovedesti in fiecare luna, inseamna ca esti pacatos si nu te lasa doamne - doamne sa ramai cu iubitul intr-o relatie pacatoasa!
miss_darine
Postat pe 7 Decembrie 2009 09:30
De la: miss_darine, la data 2009-12-07 09:30:23
De la: gina37, la data 2009-12-07 09:21:59
De la: kudika081126, la data 2009-12-07 01:13:49Nu, putem sa ne spovedim, cel putin o data pe an, se recomanda in fiecare luna, spunem pacatele grave, adica, daca, de exemplu, am calcat una dintre cele zece porunci ale lui Dumnezeu in materie grava, cu stiinta si vointa deplina. Ne rugam si pentru salvarea sufletelor, sa nu mergem in iad... ca toti gresim, ne cerem iertare de la Dumnezeu...


Ce-are-a face coada vacii cu stampila primariei? In traducere: ce legatura are cu problema ridicata?

Are! Daca nu te duci sa te spovedesti in fiecare luna, inseamna ca esti pacatos si nu te lasa doamne - doamne sa ramai cu iubitul intr-o relatie pacatoasa!







deci hai, gata, sa plecam de pe forum si sa ne spovedim pt ca vorbim de " din astea "
anissya
Postat pe 7 Decembrie 2009 17:03
pana la D-zeu ne mananca sfintii
woman33
Postat pe 7 Decembrie 2009 20:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 3 De la: kudika_29246 16 Martie 2013 16:23
se va schimba vreodata ??? 42 De la: ankuu 27 Noiembrie 2009 21:56
Ajutati-ma,nu stiu ce sa mai fac! 64 De la: frenchiegirl 24 Martie 2011 11:28
NU IL MAI SUPORT.... dar il iubesc... 39 De la: Rocs 15 Iulie 2009 23:31
Mai stai daca exista numai iubire? 24 De la: darksukkubus69 22 Octombrie 2010 20:28