Mă macină ceva de mult timp

Voteaza:
Rating curent Mă macină ceva de mult timp: (5 din 2 voturi)
 
kudika_1018363 Avatarul lui kudika_1018363

1 mesaj
Membru din: 17/09/2016

Bună ziua tuturor.
Nu știu dacă postez în categoria care trebuie, nu știu exact de la ce este problema. Știu că sunt încă tânar, am vârsta de 18 ani, aproape 19 și sunt în clasa a 12-a.

Pot să spun că de la începutul liceului sunt îndrăgostit de o fată de la mine din clasă și știu sigur că nu pot fi cu ea, am avut o tendință de a încerca, dar ea este oricum din alt oraș, nu prea avem cum să ne întâlnim, are alte grupuri fiind în celălalt oraș, prieteni pot să spun 'mai mari'. Pare o fată super ok, cuminte să spun așa, vorbim mai mereu, ne înțelegem bine dar nu pot să scap cu gândul că sunt îndrăgostit de ea, am avut alte relații între timp, dar degeaba. Îmi place prea mult, încerc să am alte activități dar efectiv nu pot. Așa e tinerețea cum ați spune mulți - dar efectiv nu știu cum aș putea să scap.

Nu știu care e cauza de mă simt prost în fiecare zi, totul merge ok, dacă aș sta să mă gândesc ce e prost în viața mea să știu de la ce vine, nu-mi dau seama. Nu știu dacă e din cauza acestei fete sincer, e aiurea că mă gândesc destul de mult la ea. Nu știu ce e depresia sincer, dar sper să nu am. Nu înțeleg ce mă face să mă simt atât de trist, prieteni am cu care mă înțeleg, nu-mi lipsește nimic, dar parcă nu am chef de viață (nu mă gândesc la suicid sau alte prostii, sunt excluse). Aș vrea să mă apuc de sală, să-mi caut activități, dar probabil, ca de fiecare dată, va fi o bucurie de moment. Nu știu ce tot am, câteva sfaturi?

Mulțumesc pentru timpul acordat!
Raporteaza abuz de limbaj
dark-angel Avatarul lui dark-angel

5 mesaje
Membru din: 28/07/2013

Bună! Ea știe de sentimentele tale?Părerea mea este că ar trebui să afle dacă încă nu știe și dacă e posibilă sau nu o relație,vei afla după.Încercarea,vină n-are.
Raporteaza abuz de limbaj
Darius_ Avatarul lui Darius_

348 mesaje
Membru din: 30/01/2013

Risti o prietenie, dar poti castiga o relatie de iubire. Fetele, de obicei cauta parteneri..cel putin de conversatii, mai varstnici decat ele. Acum, noi, in spatiul virtual nu putem decat sa-ti uram succes pt ca nu cunoastem prea multe detalii, ce imagine ai tu in ochii ei, cat de bine i-ar fi ei alatri de tine.. Personal, am trecut printr-o experienta de genul asta si am ajuns sa format cuplu..dar pt scurta periaoada. Joaca-ti sansele si dai de inteles ca ii esti mai mult decat o simpla amica, dar totul delicat prin gesturi. Succes ;)
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_15804 Avatarul lui kudika_15804

41840 mesaje
Membru din: 7/09/2012
Oras: bucuresti

De la: kudika_1018363, la data 2016-09-17 17:52:20Bună ziua tuturor.
Nu știu dacă postez în categoria care trebuie, nu știu exact de la ce este problema. Știu că sunt încă tânar, am vârsta de 18 ani, aproape 19 și sunt în clasa a 12-a.

.........................................................................


Tinere, esti la varsta, la care, inerent, apar astfel de iubiri si fierberi, vor trece, cu siguranta, trebuie sa ai rabdare cu tine ! Scoala te va ajuta, daca te concentrezi asupra studiului ! Ca parere personala, relatiile traite la distanta sunt un fiasco, tinere, nu te amagi singur !

Poti pastra relatia de amicitie si colegialitate, de ce nu, si vei vedea cum vor decurge evenimentele !Nu iti face sperante desarte ! Ar trebui sa ai alte preocupari in aceasta perioada, te asteapta un examen destul de important !Totul este trecator in viata, numai dezvoltarea ta va ramane trainica !Vei invata toate acestea ! Suferi, nu ? Nu-i nimic, si noi, cei maturi, am suferit la varsta respectiva, dar uite ca nu am murit !
Raporteaza abuz de limbaj
Now is me,who's next!!
kudika_1019561 Avatarul lui kudika_1019561

7 mesaje
Membru din: 21/10/2016
Oras: arad

Salut. Pe scurt, esti tanar. Nu mai sta atat sa coci o idee sau un prim pas. Nu cred ca ai sa strici ceva daca pui o intrebare sau doua mai directa. Poate iesi cu orgoliul un pic sifonat, dar eu cred ca toti paitm asta in viata. Macar o data de doua ori .
Raporteaza abuz de limbaj