Pareri Medicina naturista

Cele mai noi pareri din Medicina naturista

Uleiul de masline: 15 utilizari surprinzatoare

4.8182

Uleiul de masline este din ce in ce mai folosit in gospodariile fiecarei gospodine asa ca nu ar trebui sa iti lipseasca din casa. Pe langa intrebuintarile uzuale, uleiul de masline mai are cateva surprize pentru noi. foto: ulei de masline , Shutterstock...

04 Iunie 201444 pareri

20 de Intrebuintari neobisnuite ale uleiului de cocos

4.2500

Am putea spune ca uleiul de cocos este un nestemat pentru ritualul de infrumusetare al oricarei femei. Este bun impotriva ridurilor, hidrateaza foarte bine, ajuta la diminuarea cicatricilor superficiale si lasa pielea fina si catifelata. Se utilizeaza adesea in...

23 Aprilie 20148 pareri

Uleiul de shea

5.0000

O sa spuneti probabil ca am gresit si ca trebuia sa spun ca este vorba despre untul de shea, nu despre ulei, insa uleiul de shea are proprietati dintre cele mai uimitoare, fiind un produs derivat din untul de shea atat de folosit in cosmetica din zilele noastre. Iata ce...

05 August 20132 pareri

Beneficiile uleiului de argan

5.0000

Sunt convinsa ca ai mai auzit pana acum de uleiul de argan si de minunile pe care le face pentru noi. Probabil ca l-ai incercat, sau poate inca nu esti suficient de sigura daca sa o faci sau nu. Eu iti spun ca nu ar strica sa iei o pauza de la cremele cosmetice pe care...

09 Iulie 201317 pareri

Unt de shea

4.7500

Untul de shea este unul dintre cele mai uzuale si esentiale componente ale produselor de infrumusetare si ingrijire, precum creme, lotiuni, sapunuri, emulsii, balsamuri si rujuri. Faimosul unt de shea este o grasime speciala care se extrage din arborele de shea african, numit...

09 Aprilie 20124 pareri

Uleiul de argan, intre cosmetic si medicinal

4.7500

Uleiul de argan, un produs de lux   Uleiul de argan este uleiul produs din semintele arborelui de argan, arbore protejat de U NESCO, ca facand parte din programul „Omul si biofera”, din cauza numarului aflat in continua scadere al acestora....

28 Martie 20124 pareri

8 Utilizari pentru uleiul de jojoba

5.0000

Uleiul de jojoba (Simmondsia chinensis) este ceara lichida provenita din boabele plantei cu acelasi nume. La temperatura camerei aceasta ceara devine lichida, transformandu-se in ceea ce numim ulei de jojoba, care contine numerosi acizi grasi (palmitic, palmitoleic, oleic,...

10 Martie 20103 pareri

01 Ianuarie 1970fii primul care adauga o parere