Setari Cookie-uri

Bluze satinate: de la tinute elegante la cele casual

Satinul este simbol al elegantei, al seductiei si al feminitatii. O femeie nu o sa arate niciodata altfel decat fermecatoare intr-o bluza din material satinat.

O rochie din satin face minuni atunci cand este imbracata de o reprezentanta a sexului frumos. La fel se intampla si in cazul bluzelor satinate, care se muleaza mai multor stiluri vestimentare, de la elegant la casual. Ti-am pregatit cinci modele de bluze satinate ce pot fi introduse in tinute diferite si pe toate le poti achizitiona la preturi avantajoase.

Alege modelul care te caracterizeaza si lasa-te purtata de val! Toamna asta e despre pasiune.

Bluza satinata cu choker

Nu-ti plac chokerele si nu ai purtat pana in prezent niciun model? Nu e panica, o sa iti placa bluza satinata cu choker, atunci cand o vei pune pe tine si o vei asorta cu pantaloni eleganti din stofa si pantofi stiletto.

Daca acesta este un outfit office, odata schimbati pantalonii eleganti cu blugi skinny deteriorati se obtine un outfit ideal pentru o seara petrecuta in club.

Citește și:

Bluza satinata cu choker

Bluze satinate pentru toate stilurile

Bluza satinata cu maneci bufante

Am vorbit despre bluzele cu maneci bufante intr-un material anterior, insa nu am apucat sa va prezint si aceasta minunata bluza satinata. Rosie, pentru ca o femeie fericita, puternica si pasionala stie ca nicio alta culoare nu o caracterizeaza mai bine.

Este o bluza satinata cu maneci bufante care te poate insoti la locul de munca, la intalnire sau la evenimentele importante.

Bluza satinata cu maneci bufante

Bluze satinate modele elegante

Bluza satinata lunga

Sunt convinsa ca bluza din imaginea alaturata este preferata multora dintre voi. Este bluza lunga tip camasa si este kaki. Acum ca este si din satin, asta e un bonus.

Mi-as petrece o toamna intreaga in ea, iar cand frigul s-ar intrece pe sine, i-as adauga peste un cardigan calduros.

Blugii skinny, ghetele pana la glezna si palarie pe cap te vor ajuta sa obtii un outfit tineresc super cool.

Citește și:

Bluza satinata lunga

Vezi mai multe bluze satinate

Bluza satinata eleganta

Nu stiu daca e bine sau ar trebui sa ne ingrijoram, dar tot mai multe femei aleg sa poarte haine cu croiala larga.

Mai rar bluze si rochii cu decolteu, mai rar fuste si rochii bodycon, acum croiala dreapta este la putere. Nu stiu daca motivul este ca vrem sa ne ascundem imperfectiunile, dar bluza satinata cu imprimeu mi-a atras atentia.

Ea arata bine in acelasi ansamblu cu jeansi si fuste midi mulate.

Bluza satinata cu imprimeu

Alege o bluza din satin care ti se potriveste

Bluza satinata sport

Pe cine incerc eu sa mint cand spun: "gata, de azi renunt la toate tricourile si ma imbrac ca o femeie"?! Daca ar fi fost asa, nu mi-ar mai fi placut atat de tare aceasta bluza oversize cu aspect satinat, care se aseamana cu tricourile baschetbalistilor. Si cat de bine mi-ar sta imbraca in ea, cu o pereche de blugi skinny pe mine si adidasi Jordan in picioare.

Citește și:

Un outfit de vis, perfect chiar si pentru femeile de 30 de ani.

Bluza satinata sport

Alte modele de bluze satinate


Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Jozef Sowa

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.