Setari Cookie-uri

Antonia și Alex Velea, criticați pentru felul în care și-au îmbrăcat băieții în prima zi de școală

Antonia și Alex Velea au fost aspru criticați după ce au postat o imagine cu băieții lor, Akim și Dominic. Cei mici erau pregătiți pentru prima zi de școală, iar internauții i-au taxat dur pentru ținuta aleasă pentru o zi atât de importantă.

Antonia și Alex Velea au fost recent criticați aspru pe rețelele de socializare pentru felul în care și-au îmbrăcat băieții în prima zi de școală. Dominic și Akim, cei doi copii ai cuplului, au fost subiectul dezbaterii online, într-o zi ce trebuia să fie plină de emoție și bucurie.

De obicei, Antonia și Alex Velea încearcă să își protejeze copiii de expunerea excesivă pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, prima zi de școală este un moment special în viața oricărui părinte, și au dorit să împărtășească această experiență cu fanii lor. Alex Velea a postat pe Instagram o fotografie cu Dominic și Akim pregătiți de ore, însoțită de mesajul: "Vă urăm un an școlar! Comorile lui Velea."

Cu toate că intenția lor a fost de a împărtăși bucuria acestui moment, cei doi părinți au fost criticați dur pentru ținuta băieților. Dominic și Akim purtau pantaloni scurți de trening și bluze de brand, iar unii internauți au considerat că această alegere nu era adecvată pentru prima zi de școală.

Citește și:

Comentariile negative nu au întârziat să apară. Unii internauți au scris: "Așa i-ai trimis îmbrăcați în prima zi de școală? Pe bune?", "Așa merg la școală îmbrăcați? Cel mare a luat hainele lui taică-su? Nu ne mai facem bine", "Cum?!". Cu toate acestea, Alex Velea a ales să nu răspundă acestor comentarii negative și să se concentreze pe momentul special al primului an școlar al copiilor săi.

Cu toate criticile, au existat și comentarii frumoase din partea fanilor și a altor vedete. Mulți au complimentat băieții, spunând că sunt "cei mai dulci," "noua generație," și "dulcețile."

Alex Velea este cunoscut pentru devotamentul său față de copiii săi și a vorbit recent despre importanța educației acestora într-un interviu pentru ego.ro. Artistul a subliniat faptul că încearcă să ofere copiilor săi o educație de calitate și valoroasă, încurajându-i să fie modești și să înțeleagă importanța educației în fiilor săi.

Citește și:

„Se bucură foarte mult, dar încercăm să îi educăm cât de bine se poate. Sunt niște copii modești, nu au interpretat greșit faima noastră, se bucură. Vin cu noi la concerte, dansează. Băieții mei apar cu mine pe scenă de multe ori.”, a declarat artistul.

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.