Setari Cookie-uri

Tudor Sișu, critici la adresa Ericăi Isac: Abia leagă două cuvinte...

Tudor Sișu a lua-o în vizor pe Erica Isac și a avut o reacție dură la adresa ei, pe rețelele de socializare.

Erika Isac, fosta participată la X Factor, a devenit subiect de discuție intensă după lansarea piesei „Macarena”, o creație dedicată luptei împotriva violenței asupra femeilor. Cu versuri încărcate de semnificație și impact, piesa a stârnit dezbateri aprinse pe social media, unde diverși alți artiști și internauți și-au exprimat opiniile. Unul dintre cei care nu s-au abținut de la a-și spune părerea a fost Tudor Sișu, membrul trupei La Familia, care nu a menajat-o deloc pe tânăra artistă.

Lansată acum câteva săptămâni, piesa "Macarena" a devenit un fenomen muzical, dar și un subiect de controversă datorită versurilor pline de semnificații puternice legate de drepturile femeilor și violența de gen. Reacțiile nu au întârziat să apară, iar unul dintre comentariile care au atras atenția a fost cel al lui Tudor Sișu. Acesta a transmis că i se acordă prea multă atenție tinerei artiste.

Citește și:

”Am înțeles chestiunea cu Macarenea și e ok…acum vreți să o transformați pe femeie în mare activistă, calmați-vă, liniștiți-vă că abia leagă două cuvinte, aaaa și să nu uit, o să avem ocazia să dovedim egalitatea fetelor….ne vedem în tranșee. Practic vă chinuiți să importați toate bolile bătrânului Apus”, se arată în postarea făcută de artist.

Postarea lui Sișu a provocat un val de reacții pe rețelele de socializare, internauții fiind împărțiți între cei care au criticat postarea sa și cei care le-au susținut. Controversa a atins apogeul atunci când o femeie și-a exprimat, într-un comentariu, nemulțumirea față de versurile piesei și a oferit propriile perspective legate de violența împotriva femeilor.

Citește și:

”Când eram eu puștoaică, toate eram îmbracate la fel. Aveam 2 bluze și pe alea le purtam…. Locuiam în „pădurice”, bloc cu 4 etaje, numai securiști. Acolo se întâmplau toate cele (fumat, băut, apoi altele). Îmi era frică iarna, noaptea când veneam de la școală. Eram îmbracată până -n gât…și tot am fost amenințată cu cuțitul de un nebun….

Înainte se întâmplau multe … Tata pleca cu sare-n buzunar s-o ia pe mama de la metrou, de la schimbul 3… Acum, cu tehnologia asta, nici să urlii la copil pe stradă nu poți, că apari la știri. Altă chestie, în mall, gagica de nici 18 ani, în sutien negru și cu geacă pe deasupra. M-au întrebat copiii de ce n-are bluză? Ce răspuns să le fi dat? „Macarena”, a scris o urmăritoare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.