Setari Cookie-uri

Ce pantofi se potrivesc in functie de zodie: asorteaza-ti tinuta la personalitatea ta astrala!

Cautam explicatii in astrologie pentru a sti ce ne asteapta in viitor, ce fel de personalitate avem, cu cine suntem compatibili sau de cine trebuie sa ne ferim.  Ei bine, de azi, avem raspunsuri si la ce pantofi ti se potrivesc in functie de zodie! Si nu asa, oricum, ci in functie de modelele de pantofi in tendinte pentru 2018!

Ce sa porti in functie de zodie? Ce incaltaminte de primavara-vara ti se potriveste in functie de data nasterii? Avem pantofi pentru orice semn zodiacal! Descopera si tu ce pantofi ti se potrivesc in functie de zodie!

Sa fie vorba de pantofi cu toc? Ce fel de texturi ti se potrivesc? Ce culori poarta noroc zodiei tale? Ce pantofi in tendinte pentru 2018 sa ai, pentru a fi aliniata cu personalitatea ta si cu trasaturile tale specifice zodiei! Stim ce sa porti in functie de zodie cand vine vorba de incaltaminte de primavara-vara! Gata, nu mai lungim vorba! Iata pantofi pentru orice semn zodiacal!


Ce pantofi ti se potrivesc in functie de zodie? Daca esti Varsator, alege botine metalice

Varsatorii au nevoie sa nu se plictiseasca. Au nevoie, deci, de pantofi interesanti, speciali, ce ies in evidenta si ce arata pofta ta de viata! Asa ca incearca niste botine metalice, mai ales ca sunt uber cool in primavara-vara 2018!

Citește și:

Après-ski #Parida #ManoloBlahnik

A post shared by Manolo Blahnik (@manoloblahnikhq) on


Daca esti in zodia Pestilor poarta pantofi cu toc kitten in 2018

Zodia Pestilor este creativa. Asa ca, o pereche de pantofi ce poate fi o adevarata opera de arta se va potrivi firii tale. M-am gandit automat la acesti pantofi cu toc kitten de la Prada!


Esti in zodia Berbec? Inseamna ca ti se potrivesc pantofii sport de tenis

Berbecul, multitasker-ul horoscopului, are nevoie de pantofi confortabili, in care sa poate bate la pas intreaga lume, pentru ca stilul sau de viata hiper-activ asa pare. Si pentru ca Berbecul adora aventurile si noutatile si ar incerca orice nou, o pereche de pantofi de tenis sunt perfecti!

Citește și:

Zodia Taur trebuie sa poarta pumps nude

Ce sa porti in functie de zodie? Femeile din zodia Taur aleg calitatea, stilul rafinat, fara prea multe artificii, pantofii-investitie pe termen lung. Asa ca, o pereche de pumps nude sunt ideale, imbinand utilul cu placutul si cu sex-appealul.

A true gem, the marble effect acrylic LOCKETT MINAUDIERE is a one-of-a-kind evening clutch combining timelessness and that true special occasion feeling. Pair with elegant and understated shoes like the block heel BETHEL. Discover the SS18 collection via the link in the bio. . . #instastyle #instafashion #style #jimmychoo #SS18

A post shared by Jimmy Choo (@jimmychoo) on

Citește și:

Femeile nascute in zodia Gemeni poarta botine si ghete cu aplicatii

Ce pantofi in tendinte pentru 2018 se potrivesc Gemenilor? Pentru ca sunt pe jumatate dornici de expunere si pe jumatate introverti, pantofii ideali pentru o personalitate duala echilibreaza partea salbatica cu aceea mai cuminte. Asa ca, aceste botine cu aplicatii sunt exact ce ai nevoie!


Ce pantofi ti se potrivesc in functie de zodie? Daca esti Rac, alege botine din catifea

Daca esti Rac pui valoare pe interactiuni umane calme, pe vibratii autentice, fapt ce se traduce in botine din catifea, fine precum dispozitia ta si la fel de rafinate.

Citește și:

Femeia-Leu iese in evidenta cu sandale cu toc inalt si funda mare pe glezna

Am luat din modelele de incaltaminte de primavara-vara si ceva pentru zodia flamboianta a Leului. Sandalele cu toc inalt, in culoare tare si cu o mare funda la glezna sunt perechea potrivita pentru o femeie ce adora drama, gesturile explozive si centrul atentiei doar pentru ea.

Time to dance. #CHCarolinaHerrera #CHShoeLove

A post shared by CAROLINA HERRERA (@carolinaherrera) on


Vezi AICI pantofi de firma potriviti pentru fiecare zodie

Fecioara alege botine albe

Avem pantofi pentru orice semn zodiacal. Iar pentru Fecioarele ce adora ordinea, curatenia, puritatea si care au si o personalitate ludica, am ales pantofi albi.

Citește și:

Desi ar parea pretentiosi, pantofii albi pentru zodia Fecioara vin ca o manusa pentru personalitatea acestor native.


Daca esti Balanta alege in 2018 papuci cu tocul gros

Echilibrul perfect si medierea este numele tau. Asa ca alege o pereche de papuci cu toc inalt. Papuci, pentru ca adori confortul, cu toc, pentru ca vrei sa fii eleganta si sexy.


Femeia Scorpion poarta incaltaminte din piele de sarpe

Misterioasa si sexuala, o femeie Scorpion are nevoie de pantofi din imitatie de piele de sarpe. Daca sunt si botine, cu atat mai bine.

Citește și:

Sagetatoarea are nevoie de sandale confortabile pentru a cuceri lumea!

Avem sugestii si pentru aventuroasele Sagetatoare: sandalele tip Birkenstock sau papucii flats ce imita acel calapod sunt perfecte pentru a parcurge intreaga lume la pas!


Capricornul alege pantofi flats cu varful ascutit

Cand vine vorba de Capricorn, vorbim despre o femeie activa, axata de cariera. Asa ca o pereche de flats eleganti, rafinati, potriviti si la sedinte business, de tipul pantofilor josi cu botul ascutit sunt exact ce ai nevoie. Sunt perfecti si la birou si casual si la petreceri!

Asadar, alege-ti si tu incaltaminte si tinuta sa se asorteze personalitatii tale astrale. Ce sezon sa fii mai conectata cu tine si mai autentica cu cine esti cu adevarat, daca nu cel din 2018?

Sursa foto front page – Alex Iby/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.