Setari Cookie-uri

Ceasuri office de femei: modele chic la preturi mici

Ceasul este cu siguranta accesoriul de care tinuta ta business are nevoie. Spune despre tine ca esti o tipa punctuala, serioasa, ca esti buna la ceea ce faci. Si, daca esti pusa in tema cu trendurile, esti si plina de imaginatie si chic.

Asadar, doamnelor, astazi m-am gandit sa va prezint cateva modele de ceasuri office pentru femei care va completeaza perfect tinuta purtata la job.

Cele mai chic ceasuri office de femei

Nu, demersul meu nu etse deloc altruist, recunosc! Ba chiar, cumva intamplator imi cautam si eu un ceas de dama office, care sa se incadreze in modelele ce se poarta in vara asta.

Iata, deci, ce am adaugat pe wishlist-ul meu. Un ceas ce se potriveste la costum cu pantaloni, un ceas ideal de purtat cu fusta conica si stiletto. Un model de ceas de mana perfect cu o rochie office.

Ceasul office cu bratara metalica

L-as purta cu camasa alba si o pereche de pantaloni office cu imprimeu. Si poate as mai adauga un accent colorat – o pereche de balerini sau de pantofi de inspiratie masculina.

Atentie la aceasta nuanta metalica dominanta – nu combina si alte bijuterii avand alta culoare – argintii,de exemplu – intrucat se vor asorta nu tocmai placut.

Citește și:

Ceasul office cu bratara metalica

Alege ceasul office cu bratara metalica


Ceasul office cu curea din piele

Recunosc! Am ales acest model de ceas office pentru ca intruneste mai multe tendinte in accesorii pentru primavara-vara 2017.

Acest ceas are cadranul simplu, are curea din piele si intr-o culoare pastelata. Eu il vor purta cu o tinuta office gri si o camasa alba, clasica. Si neaparat cu un accesoriu la gat colorat sau cu print.

Ceasul office cu curea din piele

Alege ceasul office cu curea din piele


Ceasul office in forma geometrica

Intotdeauna mi-ai placut acele ceasuri office cu o forma geometrica deosebita. Si asta pentru ca nu exista ceva mai chic decat un altfel de accesoriu-statement ce se intrezareste pe sub manseta camasii sau a bluzei.

Parerea mea este ca nu exista multe ceasuri office de femei ce pot tine locul altor accesorii. Insa acest gen poate fi accentul tinutei tale.

Ceasul office in forma geometrica da un plus de stil

Citește și:

Ceasul office minimal

Simplu. Curat. Elegant. Englezul i-ar zice “slick”. Si asta pentru ca un ceas minimal este detaliul ce completeaza un outfit business la patru ace.

Il vad doar alaturi de o rochie office midi sau alaturi de un deux-piece cu fusta clasica. Si neaparat cu pantofi cu toc. Totul intr-un ton sur ton rafinat.

Ceasul office minimal

Ceasul office minimal se potriveste la orice tinuta


Ceasul office retro

As zice ca un ceas retro este potrivit doamnelor ce au un dress-code office putin mai ingaduitor. Si femeilor curajoase, creative, care pot oricand asorta un papion in buline la camasa si fusta-lalea.

Eu voi purta acest ceas alaturi de pantaloni la dunga pana la glezna, o bluza cu imprimeu (poate chiar Boho sau de esarfa) si o pereche de flats colorati.

Ceasul office retro

Poarta ceasul office retro la o tinuta business chic


Tie care ti-a facut cu ochiul? Esti sefa serioasa? Esti colega creativa? Esti romantica jucausa? Sau esti non-conformista la birou? Stii ce? Eu sunt toate astea si mai multe, de aceea am ales nu unul, insa cinci modele de ceasuri office de femei!

Citește și:

Sursa foto front page – Brigitte Tohm/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.