Setari Cookie-uri

Cele mai originale genti cu care sa intampini toamna 2017

Reimprospatarea garderobei mai inseamna si achizitionarea unor genti originale care sa se potriveasca cu tinutele office si de zi cu zi din toamna lui 2017.

Toamna nu se face trecerea doar de la hainele de vara la pulovere si cardigane, ci si de la gentile de vara la cele de toamna. Cum adica? Exista genti diferite pentru fiecare anotimp?! Exista si le identifici dupa materialul din care sunt confectionate, dupa imprimeu si design.

Gentile cu care intampinam toamna 2017 sunt aparte, sunt deosebite si originale. Eu le-as cataloga drept misterioase si cochete, mai ales atunci cand imprumuta din paleta de culori a anotimpului. Pentru ca asa as recomanda sa se poarte - genti in nuante de rosu aprins, galben pal, maroniu, auriu si visiniu. Ah, ce euforie m-a luat numai mentionandu-le.

Genti deosebite pentru toamna 2017

Toamna scoatem de la naftalina hainele pentru anotimpul friguros, mai exact hainele groase si inchise la culoare. Rar mai vedem un roz, un bleu, un verde crud sau un galben aprins, parca ne temem ca nu cumva toamna sa ne observe si sa se razbune pe noi.

Citește și:

Asa ca geanta ar trebui sa fie pata de culoare din outfit-urile pe care le purtam zi de zi. Daca ai un cardigan sau o jacheta neagra, asa cum ne place noua sa ne imbracam mai mereu, opteaza pentru o geanta de umar intr-una dintre nuantele mentionate mai sus. Sau te sfatuiesc sa alegi un model cu imprimeu floral sau fluturasi.

De ce geanta de umar? Pentru ca toamna bate vantul si ploua, iar noi avem nevoie de maini libere care sa tina o umbrela sau pe care sa le ascundem in buzunare cand e mult prea frig.

Genti toamna 2017

Geanta rosie de umar Pepe Jeans Geanta albastra cu fluturi imprimati

Genti de mana elegante pentru toamna

Doar ca de mai bine de un an am dezvoltat o pasiune pentru gentile de mana. Stiu, mi se trage de la dorinta aia mai veche de a imprumuta cat mai multe din stilul elegant.

Am doua tinute deja formate pe care abia astept sa le port imediat ce termometrele nu mai depasesc 25 de grade. Una dintre ele este formata dintr-o rochie inflorata cu manecile lungi, dres negru si botine, trenci cu gluga si geanta de mana lucrata manual.

Citește și:

Cea de-a doua este formata din pantaloni office inchisi la culoare, camasa vaporoasa, sacou, pantofi cu putina talpa inalta si geanta de mana eleganta neagra cu alb si visiniu.

Genti de mana toamna 2017

Geanta de mana lucrata manual Geanta de mana Moschino

Recomandarile mele sunt doar patru la numar, insa odata ajunse pe site-urile magazinelor online, veti gasi zeci, sute de modele originale de genti pe care merita sa le aveti si cu care o sa aveti cele mai moderne aparitii din 2017.

Ah, si nu uita sa iei in calcul un detaliu important: materialul din care este confectionat sa fie de calitate. Astfel durata de viata a gentii tale preferate se prelungeste.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Masson

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.