Setari Cookie-uri

Pijamale calduroase si confortabile pentru noptile de iarna

Imi plac pijamalele sa fie confortabile, sa fie confectionate din materiale placute la atingere si sa aiba imprimeuri super dragute. Mai nou, visez la o pereche de pijamale eleganta, din material satinat, pentru ca imi place sa ma simt atragatoare chiar si atunci cand stau acasa. Asa ca am pornit in cautarea lor.

Si ce am gasit, iti zic, a fost peste asteptarile mele. Nu doar modele super super dragute, ci si aflate la preturi incantatoare. Cum s-ar zice... traiasca reducerile! In oferta online am gasit pijamale din bumbac, pijamale cu imprimeuri de iarna si alte imprimeuri, pijamale calduroase, sexy si elegante, pijamale lungi si pijamale scurte (pentru acelea dintre voi care obisnuiesc sa dea caldura la maxim). Priveste si indragosteste-te!

Pijamale simpatice de iarna

Pentru ca ne apropiem cu pasi repezi de sezonul sarbatorilor de iarna, era si normal sa aleg pijamale cu tematica. Am ales pijamale lungi din bumbac si fleece, cu imprimeuri care ne tin "captive" in anotimp si in atmosfera. Aceste modele de pijamale reprezinta tinuta ideala pentru maratoanele cu filme de Craciun si sunt perfecte pentru diminetile petrecute in bucatarie la cafea alaturi de familie. Mai mult, sunt tot ce ai nevoie la o petrecere in pijamale (daca nu ai mai facut o astfel de reuniune de cativa ani, acum este momentul).

Citește și:

Pijamale lungi de iarna

Pijama din bumbac cu tematica Craciun Pijama alba din bumbac Pijama din fleece cu print de iarna

Pantaloni de pijama... eleganti

De cand ma stiu obisnuiesc sa combin pantalonii de pijama cu un tricou oarecare. Mai rar adorm imbracata cu pantalonii si bluza din acelasi set, pentru ca peste noapte se intampla sa mi se faca cald si atunci o bluza cu maneci lungi m-ar trezi de multe ori.

Asa se face ca am numeroase seturi de pijamale desperecheate, mai multi pantaloni decat bluze. Si vreau sa iti spun ca intentionez sa imi maresc colectia cu cel putin doua modele de pantaloni de pijama din satin. Ma intrebi ce fac cu atatea haine de dormit? Raspunsul ti-l voi da tot printr-o intrebare: pe prietenele mele cu ce le imbrac atunci cand raman peste noapte la mine si stam pana la rasarit la barfa si povesti?!

Pantaloni de pijama

Pantaloni cu imprimeu floral Pantaloni de pijama satinati Pantaloni de pijama din tricot ornamentat

Citește și:

Daca tot am vorbit de petreceri in pijamale si nopti petrecute alaturi de cea mai buna prietena, am o idee: printre orele de povesti lasati cateva minute si pentru un ritual de infrumusetare. Aparatele de ingrijire va ajuta sa terminati repede si bine treaba.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Look Studio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.