Setari Cookie-uri

Deea Maxer, sfaturi primite de la mama ei, atunci când i-a fost cel mai greu. Ce le recomandă artista urmăritoarelor sale?

Deea Maxer a primit sfaturi prețioase de la mama sa, care au ajutat-o în cele mai grele momente din viață.

Deea Maxer a împărtășit în exclusivitate la Antena Stars sfaturile prețioase primite de la mama sa, care i-a fost mereu alături, în cele mai grele momente din viața sa. Aceste sfaturi au fost esențiale pentru Deea în menținerea încrederii în sine, indiferent de situația în care se află.

"Să nu uite de ele și să se iubească indiferent în ce moment al vieții lor se află", a transmis Deea Maxer, amintind sfatul înțelept pe care l-a primit de la mama sa.

Deea Maxer a dezvăluit cum mama sa a fost mereu alături de ea, chiar și în momentele dificile, cum ar fi perioada imediat după ce a născut primul ei copil, pe vremea când avea doar 21 de ani.

"După prima sarcină, mai ales după ce l-am născut pe Andreas, aveam 21 de ani și cumva stăteam în casă în pijamale, nu-mi dădeam atenție mie și mama venind în vizită să mă ajute atunci cu Andreas, tot timpul îmi spunea: 'De ce ești în pijama la ora asta, de ce ești în halat, de ce ai părul prins în coc și nu ești aranjată?' (...) Să strălucești indiferent că bebelușul tău are o lună, două, trei (...) Așa că, sfatul mamei mele îl transmit mai departe. Mi s-a părut util la vremea respectivă", a mărturisit Deea Maxer.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.