Setari Cookie-uri

Iulia Albu, jefuită în miez de noapte! Vedeta a ajuns în pijamale la secția de poliție

Iulia Albu a trăit o poveste demnă de filme. Vedeta a ajuns în toiul nopții la secția de poliție.

Iulia Albu a dezvăluit un moment extrem de marcant din viața ei, un incident în care a fost jefuită și a fost nevoită să sară pe geam pentru a scăpa, alături de o prietenă, și să meargă la poliție pentru a raporta incidentul.

Evenimentul a avut loc când Iulia Albu și prietena ei erau cazate într-o casă de oaspeți în timp ce lucrau la un proiect pentru fundația Mihai Eminescu. La un moment dat, au auzit zgomote suspecte în jurul orei 1 dimineața și au presupus că în casă a intrat un hoț. Într-o reacție de panică, cele două au decis să sară pe geamul casei, pentru a scăpa din situația amenințătoare.

„Noi două am sărit pe geamul unei case, la 1.00 dimineața. Aveam un proiect, pentru fundația Mihai Eminescu, a prințului Charles, un program de dezvoltare zonală și stăteam într-o casă de oaspeți. Ziua trebuia să lucrăm cu meșteri locali, să aducem cumva într-o modernitate, meșteșugul lor. Și totul s-a finalizat cu un târg foarte mare, acum mulți ani. Eram cazate într-o casă de oaspeți, și la un moment dat, am simțit că a intrat cineva peste noi. Și am sărit pe geam. Era un parter înalt”, a mărturisit Iulia Albu pentru Cancan.

Citește și:

Ulterior, când poliția a ajuns la locul incidentului, s-a constatat că într-adevăr cineva încercase să intre în casă. Pentru a depune mărturie la poliție, Iulia și prietena ei au mers la secția de poliție, iar drumul a fost făcut în pijamale, cu mașina decapotabilă a prietenei sale.

„Ea având o mașină decapotabilă, așa ne-am dus până la poliție, să dăm explicații în pijamale, ca să nu zic că eram în bikini. A venit poliția, a constatat că cineva a încercat să intre, era deschisă poarta și forțată ușa”, a continuat Iulia Albu.

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.