Setari Cookie-uri

5 ținute diferite, același ceas

Pentru unele dintre noi, ceasul reprezintă cel mai important accesoriu și în același timp bijuteria fără de care nu ar ieși din casă. Ceasul completează cu succes orice ținută și se potrivește oricărui stil vestimentar, oricărui tip de personalitate.

Femeia elegantă, femeia sportivă sau mămica fără prea mult timp liber la dispoziție, toate se vor simți mai în siguranță, cel puțin din punct de vedere al timpului, cu un ceas la mână.

Pentru cele care nu sunt neapărat colecționare de ceasuri și se limitează la un singur exemplar, am găsit ceasul care îndeplinește toate cerințele. Ceasul Accurist Dress Women's Classic este un ceas casual elegant, de culoare argintiu cu auriu, din oțel inoxidabil. Este ceasul care are toate șansele să devină cel mai bun prieten al tău. Dar hai mai întâi să vedem cum îl poți asorta.

1. Ținută smart casual

Ținuta smart casual este alternativa pe care o femeie o alege atunci când nu vrea să fie nici prea elegantă, dar nici prea sport/casual. Ținuta casual este aceea în care combini cămașa cu blugi și pantofi stiletto sau atunci când asortezi o pereche de pantaloni eleganți cu un top și pantofi cu talpă joasă. Oricare ar fi alegerea, ceasul Accurist completează perfect ținutele smart casual. Ai încredere în tine și asigură-te că ajungi mereu la timp!

Citește și:

2. Ținută office

Bineînțeles că un ceas se potrivește cel mai bine într-o ținută office. Iar ținuta office poate însemna rochie office, fustă creion și cămașă sau pantaloni la dungă și bluză din material vaporos, pantofi stiletto sau pantofi cu talpă joasă.

Tinuta smart casual si tinuta office

3. Ținută casual

Același ceas face impresie bună și purtat cu o ținută casual. Un tricou simplu, blugi skinny, o pereche de adidași, ceasul Accurist și te poți considera pregătită de o zi cu multe reușite.

4. Ținută feminină și sexy

Dacă mă întrebi pe mine, femeile și bărbații care poartă ceasuri sunt foooarte sexy. Nu știu să explic altfel, dar acest accesoriu îi ajută parcă să se remarce, îi face mai siguri pe ei, le dă o alură de oameni interesanți. Poartă ceasul Accurist cu pantaloni eleganți albi, pantofi stiletto și un top din catifea vișinie. Dacă vrei mai mult, adaugă outfit-ului și o pălărie.

Citește și:

Tinuta casual si tinuta feminina si sexy

5. Ținută elegantă

Da, sunt femei care poartă ceas chiar și la o rochie elegantă. Nimic grești, ba chiar foarte inspirat. La urma urmei, știi și tu... e vorba de atitudinea pe care o ai. O rochie de ocazie poate fi însoțită de ceasul Accurist atâta timp cât știi să le adaugi și o atitudine corespunzătoare.

Tinuta eleganta

Ție în ce combinații vestimentare ți-ar plăcea să porți ceasul Accurist?

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.