Setari Cookie-uri

Acest mesaj este pentru toate mamele!

Acasa este locul unde mergem cand suntem la pamant... si toti suntem la un moment dat.

Acest mesaj este pentru toate mamele care, probabil, nu vor castiga titlul de Mama Anului. Acest mesaj este pentru toate mamele care au stat toata noaptea cu copiii mici bolnavi in brate, stergandu-le nasucul si incercand sa ii faca sa se simta mai bine... "Este in regula, mami este aici."

Ce te face sa fii o mama buna? Rabdarea? Compasiunea? Capacitatea de a alapta un bebelus, de a gati cina si de a coase un nasture pe tricou.. si toate in acelasi timp? Sau este inima? Este durerea pe care o simti cand te uiti la fiul sau la fiica ta cand intra pentru prima data pe portita scolii? Este zdruncinatura care te trezeste din somn de teama in miez de noapte si te face sa alergi la copilul tau care tocmai ce a avut un cosmar. Este nevoia de a fugi de oriunde si de a iti imbratisa copilul cand auzi o veste de focuri de arma la scoala, de un incendiu, un accident de masina, un copil pe moarte?

Citește și:

Acest mesaj este pentru toate mamele care s-au asezat la masa cu copiii lor si le-au explicat de unde vin copiii. Si pentru toate mamele care au vrut sa faca asta dar, pur si simplu, nu au putut. Si pentru mamele care au spus o poveste de Noapte buna de doua ori intr-o singura noapte... si apoi au mai spus-o inca o data.

Acest mesaj este pentru toate mamele care o dau in bara.. care tipa la copiii lor in supermarket; care si-au invatat copiii sa isi lege sireturile inainte de a merge la scoala; care isi musca buzele - uneori pana la sangerare - cand fetele lor de doar 14 ani isi vopsesc parul verde; care se inchid in baie cand copiii tipa si urla... si parca nu se mai opresc.

Acest mesaj este pentru toate mamele care apar la locul de munca cu saliva in par, cu bluzele patate de lapte si cu scutece in geanta.

Acest mesaj este pentru toate mamele care ii invata pe baieti sa gateasca si pe fetite sa desfunda o chiuveta; pentru toate mamele care isi intorc privirea in mod automat atunci cand aud o voce de copil strigand "Mama!", chiar daca stiu ca nu este copilul lor.

Citește și:

Acest mesaj este pentru mamele ai caror copii au plecat pe cai gresite, care nu mai pot gasi cuvintele potrivite pentru a ajunge la ei. Acest mesaj este pentru toate mamele care si-au trimis fii la scoala cu "durere de burta".

Acest mesaj este pentru mamele care se lupta cu schimbarea scutecelor si privarea de somn... Pentru mamele ai caror copii pleaca la facultate... pentru mamele care lucreaza... pentru mamele singure si mamele casatorite... pentru mamele cu bani si mamele fara bani... Acest mesaj este pentru voi toti.

Sa stiti ca sunteti iubite si apreciate!

sursa material: inspire21.com

foto prima pagina: Evgeny Atamanenko, Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.