Setari Cookie-uri

Marius Elisei, acuzat că trăiește pe banii noii sale iubite: Nu mă deranjează...

Marius Elisei a fost acuzat că trăiește pe banii noii sale iubite, iar acum fostul soț al Oanei Roman le-a dat replica celor care l-au criticat.

Viața personală a fostului soț al Oanei Roman, Marius Elisei, a fost recent în centrul atenției după ce a început o relație, la doar o lună de la despărțirea de mama fiicei sale. Cu toate că Oana Roman și Marius Elisei au avut câteva încercări de împăcare după despărțirea oficială din acest an, se pare că cei doi au luat-o pe drumuri separate.

Însă, relația cu noua parteneră de viață a stârnit controverse și acuzații din partea prietenilor acesteia, care l-au acuzat pe Marius Elisei că trăiește pe banii noii iubite și că el nu are o situație financiară bună. Aceste acuzații au fost făcute publice și au declanșat o reacție din partea fostului soț al Oanei Roman.

Marius Elisei a ales să răspundă acuzațiilor printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. El a negat cu fermitate faptul că ar trăi pe banii noii sale iubite și a subliniat că aceste acuzații sunt complet nefondate.

Citește și:

„Nu mă deranjează, pentru că este total fals! Știu exact cum se fac asemenea texte, așa că… audiență plăcută!”, a scris Marius Elisei, pe Instagram.

Marius Elisei și Oana Roman s-au despărțit oficial în acest an, după o perioadă de separare, și au o fetiță împreună, Isabela. După despărțire, Elisei a început o nouă relație în luna septembrie cu actuala sa iubită, alături de care își dorește să devină tată din nou. Cei doi au luat o decizie importantă în ceea ce privește relația lor și au ales să se mute împreună, subliniind că sunt fericiți unul alături de celălalt.

„De ce nu?! (n.r. se gândesc la un viitor împreună, să aibă un copil) Nu știm ce ne rezervă viața. Suntem mulțumiți că suntem împreună, suntem fericiți împreună. Ne bucurăm unul de celălalt. Ne e foarte bine împreună.
Da (n.r. s-au mutat împreună), nu mai e pe timpul ăla, stai să mai treacă… Dacă simțim un lucru, noi îl facem. Nu trebuie să așteptăm nu știu câte zile sau luni, sau ani ca să vedem dacă e ok sau nu. Care e problema? Până în momentul de față nu s-a întâmplat nimic, încât să ne supărăm unul pe celălalt, nu suntem scandalagii. Sănătoși să fim, ce o vrea Dumnezeu de aici încolo”, a declarat Marius Elisei la TV.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.