Setari Cookie-uri

Elena dezvăluie publicului Cel mai bun om de pe Pământ, primul single de pe următorul album al artistei

Elena Gheorghe, una dintre cele mai iubite și talentate artiste din România, își încântă fanii cu o piesă sensibilă destinată celui mai bun om din viața noastră.

Pentru acest single, primul pe care artista îl dezvăluie de pe următorul album pop al său ce urmează să fie lansat în cadrul concertului aniversar Elena 20, care va avea loc pe 23 mai la Sala Palatului, Elena a colaborat cu Vlad Manolache și Ionut Bacula. Artista este extrem de entuziasmată să împărtășească publicului muzica sa sub forma următorului material discografic, fiind și primul album în care aceasta se implică total.

Așa cum ne-a obișnuit, frumoasa artistă aduce în playlisturi un single cu un mesaj puternic și profund și este extrem de entuziasmată să împărtășească publicului muzica sa.

„Mă simt de parcă acum am debutat în muzică, am lejeritatea și creativitatea unui artist la început de drum, dar mă ajută și experiența acumulată. Am pus pe foaie gânduri și sentimente, creionând ce vreau să transmit până la cel mai mic detaliu fără să iau în calcul daca va fi sau nu în topuri, singurul gând a fost să mă eliberez, va fi un album foarte personal. Fiecare piesă este o bucățică din sufletul meu, conține o experiență care m-a făcut fericită sau care m-a maturizat, a vindecat ceva", povestește artista despre viitorul său album.
„Cel mai bun om de pe Pământ" este o creație autentică ce surprinde frumusețea și profunzimea emoțiilor umane, cu muzica și versuri pline de sensibilitate. Artista transmite un mesaj puternic despre iubire, recunoștință și conexiune umană. Fiecare sentiment trebuie trăit la intensitate maximă, iar iubirea este unică și inegalabilă.

„Piesa «Cel mai bun om de pe Pământ» a fost scrisă cu gândul la soțul meu și la relația noastră care împlinește în acest an 19 ani, dar cu siguranță poate fi coloana sonoră a multor povești de dragoste. Sunt o romantică incurabilă, cred în iubire, în dragoste adevărată, cred în bine, cred că în fiecare dintre noi există frumos și bunătate, trebuie doar să știm cum să le valorificăm. Mi-a făcut plăcere să mă implic atât în scrierea piesei, cât și în producția clipului. Am creat un cadru de basm în care spun povestea iubirii, iar în plan secund apare un cuplu pe care eu îl ador și l-am găsit potrivit să te facă să simți doar privindu-l ceea ce muzica vrea să transmită. I-am găsit pe cei doi întâmplător în timp ce dădeam scroll pe Social Media cu căștile în urechi și mă gândeam la scenariu. A fost o experiență diferită, deși în mai toate proiectele mele m-am implicat în scenarii, vestimentație și tot ce ține de ceea ce însemn eu ca artist", mărturisește artista.

Elena este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. De-a lungul timpului, s-a făcut remarcată prin vocea ei unică, cu hituri în limba aromână precum „Lună Albă", „Ela Ela" și „Steaua imshata", dar și alte piese de succes precum „Ecou", „Disco Romancing", „The Balkan Girls", „Mamma mia" și „Până dimineața", care au cucerit publicul și topurile de specialitate de-a lungul timpului. Printre cele mai recente single-uri ale artistei se numără „Numele tău", „Vulnerabili", dar și „Bailar" (alături de Christian D și Dony) sau „Ochelari de soare".

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.