Setari Cookie-uri

Cum sa te porti cand iti place de un barbat?

Cum iti dai seama daca te place?

Ii pune pe prietenii lui sa vorbeasca cu tine: Daca unul sau mai multi prieteni ai lui incep sa vorbeasca cu tine, sunt sanse ca el sa-i fi rugat sa afle daca esti interesata. Tot ceea ce le spui prietenilor lui va ajunge la el. De indata ce va afla ca esti interesata cel mai probabil e ca urmatorul pas este sa vina el sa vorbeasca cu tine.

Face lucruri dragute: Multi baieti vor face lucruri dragute pentru tine daca li se da ocazia.
S-ar putea oferi sa iti duca lucrurile , sa-ti tina usa, sau alte actiuni pentru a te ajuta.
Incearca prea mult: Pentru a-ti atrage atentia si a te castiga baietii uneori incearca foarte mult. Asta se poate intampla sub forma de a incerca sa fie excesiv de amuzant (de obicei sfarsesc prin a esua in a fi amuzanti) sau prin a-si arata aptitudinile atletice.

Concluzia:

Il placi si nu stii care e primul pas? Zambeste-i si vezi daca iti raspunde. De aici iti dai seama daca merita sa- i acorzi atentie si timp, sau ramai deschisa sa-i observi si pe ceilalti din milioanele de baieti.
Vrei sa stii daca te place sau nu? Ia-ti timp si priveste-i actiunile si comportamentul. Ai putea descoperi indicii pretioase. Invata sa-i citesti limbajul non-verbal. Daca vrei sa fii sigura il poti chiar intreba dar ai grija cum o faci. Foloseste umorul si intrebarile indirecte. Indrazneste!

Succes, dragele mele.

Pe curand, Andreea.

Daca vrei sa citesti imediat un material gratuit de 35 de pagini despre cum sa atragi mai multa atentie, iubire si respect din partea barbatilor scris de mine, intra pe www.stilultau.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.