Setari Cookie-uri

Sânziana Buruiană, record de alăptat: Împlinesc opt ani de când alăptez non-stop...

Sânziana Buruiană vrea să bată orice record, astfel că la începutul anului viitor se vor împlini 8 ani de când alăptează non stop.

La vârsta de 38 de ani, Sânziana Buruiană se remarcă în lumea vedetelor din România printr-un record demn de Cartea Recordurilor: opt ani de alăptat non-stop. Fosta asistentă TV și actuală mămică cu normă întreagă, a mărturisit într-un interviu acordat Click că pe 1 ianuarie 2024 va împlini această impresionantă performanță și, mai mult decât atât, are în plan să continue această experiență până când cele două fetițe ale sale, Izabela și Antonia, vor decide să se oprească.

„Pe 1 ianuarie anul viitor împlinesc opt ani de când alăptez non-stop. Nu mă opresc, le dau până vor dori ele să se oprească. Nu are ce să le cauzeze că stau amândouă bine cu imunitatea”, a declarat Sânziana pentru Click!

Citește și:

Chiar dacă viața de mamă și femeie căsătorită este plină de provocări, Sânziana Buruiană face față cu zâmbetul pe buze și dedicare totală. În timp ce se ocupă de nevoile fetelor sale, Sânziana nu uită nici de relația cu soțul ei, fostul fotbalist Nicolae Zuluf. Cu toate acestea, recunoaște că timpul pentru viața de cuplu este mai scurt și începe adesea după ce fetițele adorm, uneori la miezul nopții. Momentul relaxării este ales de cei doi parteneri să fie petrecut în jacuzzi.

„Până nu termini de rezolvat problemele copiilor nu te poți relaxa! Abia după ce-i bagi la somn poți să te ocupi și de viața ta, până atunci nu ai cum! Să mă vezi după o zi de muncă, atunci când trebuie să le rezolv la fiecare problemele, dacă mai sunt în formă! Nu ai cum! La 12 noaptea pot să mă relaxez și eu împreună cu soțul!”, a mărturisit Sânziana pentru aceeași sursă.

Citește și:

Cu un entuziasm remarcabil, vedeta și-a exprimat dorința de a intra în Cartea Recordurilor în materie de alăptat. A declarat că este pregătită să continue cu acest obicei timp de încă doi ani, ajungând, astfel, la 10 ani de alăptat.

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.