Setari Cookie-uri

Cum sa te imbraci la un concert hip-hop

Hip-hop este stilul muzical cu care am crescut si este singurul care reuseste sa ma treaca prin toata starile, sa ma inteleaga, sa vorbeasca pe limba mea si sa transmita ceea ce eu nu pot exprima in cuvinte.

Nu stiu daca ai observat, dar artistii hip-hop sunt cei care parca traiesc viata fiecarui om in parte si transcriu mai apoi in versuri sentimentele si experientele fiecaruia. De aceea, daca o sa vii la un concert underground, ai sa vezi ca toti cei prezenti canta alaturi de artist toate piesele si sunt acolo trup si suflet, de parca ar fi concertul lor, iar ceilalti au venit sa-i vada.

Cand mergi la un concert hip-hop nu ai timp sa te uiti ce face, ce zice sau cum este imbracat cel de langa tine. Chiar daca este un stil muzical care promoveaza un anumit stil vestimentar, in localurile unde se asculta hip-hop, oamenii nu vin sa defileze si sa isi etaleze hainele de firma. Totusi, asta nu inseamna ca acasa nu pierd minute in sir incercand sa gaseasca outfit-ul potrivit.

Eu mereu am intampinat problema asta. Deh.. e mai greu cu fetele. Tricourile sunt adecvate unui astfel de eveniment, insa nu si modelele din dulapul meu. Poate suna imatur, dar de multe ori am ratat concerte din cauza faptului ca nu am stiut cum sa ma imbrac.

Citește și:

Asa ca pentru astazi am selectat cateva produse vestimentare la care pot apela cele care frecventeaza evenimentele si localurile cu muzica underground.

Hanorac scurt

In primul si in primul rand trebuie sa stii ca atitudinea este cea mai importanta. Fetele care asculta acest stil muzical sunt, deopotriva, cuminti si cu tupeu, dar atitudinea trebuie sa fie aceeasi de ambele parti. Fara fastaceli si capete plecate, in hip-hop nu e loc de asta.

Un hanorac scurt, pe care il combini cu o pereche de blugi sau de pantaloni de trening si o pereche de adidasi, este o piesa vestimentara care nu ii lasa pe ceilalti sa isi dea seama daca esti inhibata sau o fata… rea.

Hanorac scurt

Hanorac scurt cu gluga

Camasa army

Da, este permis sa mergi cu camasa la un concert hip-hop. Vad mereu fete cu camasi in carouri pe deasupra tricourilor si topurilor. Dar pentru ca evenimente de genul sunt si in sezonul calduros, poti merge mai departe si sa optezi pentru o camasa army lunga pe care o combini cu pantaloni scurti si adidasi inalti.

Citește și:

Aici vorbim despre un outfit destul de indraznet, permis totusi in mediul underground.

Camasa lunga army

Camasa lunga army

Pantaloni largi

Presupun ca stie toata lumea ca pantalonii largi sunt reprezentativi pentru rapperi, atat pentru baieti, cat si pentru fetele care asculta acest stil muzical.

Daca vrei sa imbraci blugii boyfriend, fa-o in combinatie cu bustiera si hanorac sau cu tricou oversize care cade pe umeri.

In picioare poti opta pentru adidasi sau tenisi, dar si pentru o pereche de pantofi sau sandale cu toc.

Blugi boyfriend

Blugi boyfriend gri

Blugi skinny

Surprinzator sau nu, rapperilor le plac femeile… feminine. Nu se dau in vant dupa o tipa care isi ascunde formele in spatele hainelor largi, ci o sa prefere intotdeauna o femeie eleganta si finuta, asa ca blugii skinny sunt o alegere inspirata.

La un concert hip-hop, daca nu ai masa rezervata, e de preferat sa nu iti iei incaltaminte cu toc inalt pentru ca nu o sa rezisti mai mult de 1-2 ore. Plus ca, altfel traiesti experienta concertului daca te afli in primul rand.

Citește și:

Blugi skinny

Blugi skinny

Sapca de baseball

Si fetele cu sapca sunt feminine si atragatoare, iar la un eveniment underground este chiar recomandat sa porti una.

Poti chiar sa incalti o pereche confortabila de pantofi sau sandale cu toc la un outfit alcatuit din blugi skinny, bluza oversize si sapca pe cap.

Ai grija sa iti scoti chipul in evidenta cu un ruj de culoare intensa.

Sapca de baseball

Sapca cu aspect catifelat


Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ DejanStanicMicko

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.