Setari Cookie-uri

Cum sa copiezi coafura lui Kate Middleton

Urmareste cativa pasi simpli si poti avea si tu o coafura de printesa!

Te gandesti ca pentru asta este nevoie de o armata de oameni care sa lucreze fiecare cu cate sapte maini pentru ca parul tau sa arate exact ca al printesei Kate.

De ce este coafura lui Kate Middleton atat de speciala?

In primul rand vorbim despre o printesa si tot ceea ce face ea este special sau cel putin asa ni se pare noua. Stilul printesei Kate este unul clasic, simplu, elegant si rafinat. Eleganta coafurii este data de simplitate si de lejeritatea cu care printesa o poarta.

foto: printul Williams si printesa Kate, Shutterstock

Cu siguranta sunt sute de femei in lume care au o coafura asemanatoare (ca sa nu spun identica) si care trec mai mult ca sigur neobservate.

Ce trebuie sa fac pentru a avea o coafura ca a lui Kate Middleton?

Pe langa lungimea ideala, parul nostru trebuie sa treaca prin diferite operatiuni pentru a putea ajunge sa fie un par de printesa.

Citește și:

1. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te asiguri ca lungimea parului tau este potrivita pentru un asemenea look.

2. Foloseste un sampon si un balsam pentru volum. Coafura lui Kate are foarte mult volum la radacina asa ca nu aplica balsamul decat pe lungimea firului de par evitand astfel aplatizarea.

3. Prepara o emulsie cu ajutorul unui balsam de par concentrat. Amesteca un pic de balsam cu apa si aplica doar pe varfuri lasand sa actioneze cateva minute. Procedeul nu trebuie efectuat mai mult de o data pe saptamana.

4. Varfurile despicate nu au ce cauta. Acestea se tund o data pe luna si se pastreaza o forma rotunda la spate pentru un efect elegant.

5. Spuma de par nu trebuie sa iti lipseasca. Intinde-o pe par de la radacina pana la varfuri pentru un plus de volum.

6. Usuca parul cu o perie rotunda de dimensiuni mari pentru a obtine si mai mult volum si pentru a ajunge la buclele delicate de la varfuri.

Citește și:

7. Aplica pe radacina parului un spray pentru volum si pentru domolirea firelor rebele.

8. Foloseste mai multe perii rotunde de dimensiuni medii pe care sa le lasi cateva minute in par. Scoate-le usor si aplica fixativ de la o distanta considerabila astfel incat parul tau sa aiba libertate de miscare.

9. Foloseste ondulatorul doar la varfuri si onduleaza usor pentru un look cat mai apropiat de cel al printesei.

10. Treci cu mana prin par de cateva ori si desparte suvitele cu ajutorul degetelor adaugand un pic de volum. Fixeaza bine cu ajutrul unui spray de fixare si adauga un pic de stralucire folosind un spay special.

foto prima pagina: printesa Kate MIddleton, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.