Setari Cookie-uri

Cum să-ți alegi perechea ideală de pantaloni de trening pentru vară: câteva sfaturi

Să găsești pantalonii de trening potriviți pe tot parcursul anului poate fi dificil, mai ales dacă nu știi exact ce anume cauți.

În timp ce aceștia pot fi îmbrăcămintea perfectă pentru purtat prin acasă, dar și echipament de exerciții și activități fizice pe tot parcursul anului, o pereche de pantaloni trening bărbați nepotriviți pentru o vară fierbinte ar putea, de asemenea, să te facă să regreți că îi porți.

Cei mai buni pantaloni trening bărbați pentru vară îi oferă celui care îi poartă un amestec de confort și mobilitate, în timp ce te ajută să rămâi uscat și îți oferă respirabilitate în timpul antrenamentului sau în zilele petrecute acasă. Mai jos sunt mai multe informații despre țesăturile care sunt potrivite pentru o pereche de pantaloni trening bărbați în zilele de vară.

Materiale perfecte pentru pantaloni trening bărbați pentru vară

Citește și:

1. Materiale respirabile

Poliesterul este un material clasic și respirabil des utilizat pentru pantaloni trening bărbați. Astfel, dacă optați pentru pantaloni trening bărbați fie dintr-un amestec de poliester și alte materiale, fie din poliester 100%, vă poate ajuta împotriva căldurii pe toată perioada verii. În plus, poliesterul elimină mai bine umezeala decât multe alte țesături, deci dacă transpiri prin pantaloni, în timpul sesiunilor de exerciții fizice, ar trebui să se usuce destul de repede, chiar și într-o zi toridă. Alte țesături obișnuite, cum ar fi nylonul sau bumbacul, pot fi, de asemenea, materiale foarte bune pentru pantaloni trening bărbați răcoroși și respirabili. În mod normal, materialele mai groase precum lâna vor fi păstrate pentru anotimpurile reci.

Citește și:

2. Materiale flexibile, elastice

Pantalonii de trening bărbați de vară includ, de obicei, un amestec de elastan sau spandex alături de bumbac sau poliester, adăugând o flexibilitate semnificativă picioarelor pantalonilor, fără a-i face să se lipească de picioare. În timp ce unii dintre cei mai buni pantaloni trening bărbați de vară sunt, în general, fabricați pentru a fi slim fit sau oarecum mulați pe picior, există și o serie de colanți pentru bărbați care, deși nu sunt pantaloni de trening din punct de vedere tehnic, sunt perfecți pentru exerciții.

Atunci când alegi o pereche de pantaloni trening bărbați, acordă atenție materialelor și modului în care sunt țesuți și cusuți. De asemenea, tehnologiile sunt și ele foarte importante. Acestea îți pot oferi un plus de confort, mai ales în zilele foarte călduroase. Alte caracteriistici precum buzunare, talie elastică, șnururi pentru ajustare sau slituri cu fermoar la glezne sunt opționale și depind de preferințele tale.

Citește și:

La ce să fii atent când cumperi o pereche de pantaloni trening bărbați:

Material – deși poliesterul este un material respirabil pe cont propriu, și un material realizat din amestec de poliester s-ar descurca foarte bine cu căldura. Pentru ceva elasticitate în plus, lux pe care nu ți-l poți permite când vine vorba de pantaloni eleganți de bărbați, la trening poți opta pentru pantaloni cu spandex sau elastan în compoziție.

Buzunare – buzunarele sunt și ele o altă caracteristică destul de importantă, fie deschise, fie cu fermoar. Sunt o soluție practică pentru a căra obiectele esențiale în timp ce alergi. Pentru momentele în care nu poți căra o borsetă sau un portofel cu tine, deci un buzunar sau două la pantaloni sunt binevenite. Spre deosebire de perechile de pantaloni eleganți de bărbați, buzunarele patalonilor de trening sunt de preferat cu fermoar, pentru a nu pierde conținutul acestora în timpul exercițiilor fizice.

Citește și:

Lungime – și lungimea pantalonilor este la fel de importantă, însă ține mai mult de preferințele fiecăruia. Când vine vorba de pantaloni eleganți pentru bărbați lungimea nu este negociabilă, dar cu totul altfel stau lucrurile când vine vorba de pantaloni de trening. Adulții preferă pantaloni cu lungimea peste gleznă, în timp ce tinerii, de multe ori, preferă să aibă gleznele la vedere, deci aleg opțiuni de pantaloni mai scurți.

Unul dintre cei mai cunoscuți, dacă nu chiar cel mai cunoscut, producător de pantaloni trening bărbați este Nike, care face nu doar pantaloni, ci oferă o gamă completă de echipament sportiv de orice tip, pentru bărbați, femei și copii.

Aceste modele de pantaloni Nike de trening se diferențiază de alte mărci concurente prin varietatea modelelor, calitatea croielii și tehnologiile oferite în fabricarea acestor tipuri de textile.

Citește și:

De exemplu, mulți pantaloni Nike de trening pot avea boxeri încorporați. Asta pentru că, în timpul alergării, lenjeria intimă poate provoca frecare și iritații, astfel că mulți sportivi preferă să nu poarte lenjerie în timpul exercițiilor fizice, alegând pantaloni Nike cu boxeri sau chiloți încorporați.

Majoritatea, dacă nu chiar toate, perechile de pantaloni Nike au talie elastică. Mulți experți recomandă ca pantalonii de trening să vină cu șnur pentru ajustare în talie. În acest fel, vei putea ajusta pantalonii perfect. De asemenea, talia trebuie să fie și elastică, pentru ca pantalonii să fie cât mai confortabili.

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.