Setari Cookie-uri

Extravaganta si lux

Imaginea conteaza foarte mult in societatea de astazi si de aceea sunt dispusi sa facem orice sacrificiu pentru a obtine o piele mai tanara. Suntem deschisi la cele mai extravagante tratamente in maniera de cosmetica.

Imaginea conteaza foarte mult in societatea de astazi si de aceea sunt dispusi sa facem orice sacrificiu pentru a obtine o piele mai tanara. Suntem deschisi la cele mai extravagante tratamente in maniera de cosmetica.

Masaj cu aur

Ultima moda consta in masajul facial cu pulbere de aur, masajul cu diamante si baile reconfortante cu vin.

Aurul galben, printre cele mai pretioase si dorite metale este utilizat in cosmetice in multe practici pentru ca reflacta lumina foarte bine si ofera o nuanta placuta, deschisa tenului.

Inca din Antichitate aurul era folosit in estetica. In tratamentele cosmetice, aurul este mai intai dizolvat iar apoi intins pe ten.

In prealabil pe ten se aplica mai multe masaje dupa care cel cu aur. Masajul cu aur este relaxant, reconfortant, anti-stres, elimina impuritatiile acumulate, lasa pielea curata si odihnita. Aurul in timp dispare usor usor de pe piele iar apoi efectul este de-a dreptul sublim... o piele stralucitoare precum acest metal pretios.

Nu se foloseste chiar orice tip de aur ci numai aur de calitate de 24 k

Baia de vin

Daca iubiti spuma vinului intr-un pahar de cristal, mirosul tare si gustul dulce, culoarea inchisa a vinului rosu acum puteti sa va rasfatati trupul intr-o baie de vin.

Tratamentul consta in sambure de struguri si extract de vin. Rolul este de reintinerire datorita polifenolului din samburele de struguri. Polifenolul este un bun antioxidant care intarzie procesul de imbatranire.

Pe trup se aplica un scrub pentru exfoliere. Astfel sunt inlaturate celulele moarte, apoi pe trup se aplica un amestec din miere si vin, dupa care adevaratul rasfat consta in masajul cu pietre calde, caldura pietrelor ofera o caldura placuta reconfortanta trupului.

Apoi urmeaza baia propriu zisa in vin. Cantitatile sunt bine stiute si sunt administrate in aproprierea cazilor de lemn. Baile cu vin sunt reconfortante, trupul se scalda in cele mai alese extracte de sambure de struguri si vin, mirosul este imbietor, senzatia este asemenea celei din jacuzzi.

Masajul cu diamante
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.