Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan și-a deschis cazino la malul mării! Uite cum a petrecut vedeta într-unul dintre cluburile de fițe

Chiar dacă nu are noroc în dragoste, Anamaria Prodan se poate lăuda cu succes în afaceri. Recent, impresara și-a deschis un cazino la malul mării și a sărbătorit într-un club de fițe de pe litoral.

Chiar dacă norocul în dragoate nu îi surâde, Anamaria Prodan se poate lăuda cu o viața profesională împlinitoare. Vedeta și-a deschis un cazino de lux la malul mării, iar seara a sărbătorit reușita la unul dintre cluburile de fițe din Mamaia.

Vedeta a făcut furori în clubul în care s-a distrat până noaptea târziu. Alături de prietenii săi, impresara a dansat toată noaptea și a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze. Ea a postat imagini pe contul ei de Instagram, pentru ca internauții să vadă cât de bine s-a distrat, chiar dacă este o femeie singură.

Îmbrăcată într-un costum negru, având o coafură extravagantă, Anamaria Prodan s-a delectat cu băuturi fine și a dansat întreaga noapte.

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Citește și:

Anamaria Prodan și-a deschis cazino

În urmă cu doar câteva zile, Anamaria Prodan a dezvăluit faptul că, alături de 3 parteneri turci, și-a deschis un cazino la malul mării. Vedeta nu s-a uitat la bani atunci când a deschis porțile noii sale afaceri și și-a dorit ca cei care pășesc în cazino să se simtă ca în Las Vegas.

„Am trei parteneri turci. Niște minuni de oameni. Sunt muncitori, corecți, bărbați adevărați, așa cum sunt turcii ca neam. La deschidere am invitat toți prietenii.
Acum voi vedea care-mi sunt cu adevărat prieteni, căci eu am mers la toți la deschideri.

Acum e rândul lor. Când vorbim de un cazinou live, vorbim de sume. Numai că pentru mine și partenerii mei nu contează sumele. Primează doar calitatea serviciilor oferite și eu, singura femeie dintre ei, îmi doresc ca totul să arate perfect și lumea să se simtă de vis. În cazinouri, dacă vrei să arate perfect și oamenii să se simtă bine, nu ai voie să faci economii. Totul trebuie să fie ca în Las Vegas”, a spus Anamaria Prodan, înainte de deschiderea afacerii, pentru playsport.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.