Setari Cookie-uri

Cristina Spătar redescoperă viață de lux, cu ajutorul soțului ei, Vicențiu Mocanu: Una dintre piesele pe care mi le-am dorit...

Ziua de 6 decembrie a venit cu o surpriză extravagantă pentru Cristina Spătar, soția omului de afaceri Vicențiu Mocanu. Acesta a șocat pe toată lumea cu un cadou deosebit pe care l-a făcut celebrei artiste în această zi specială. Cristina a împărtășit pe rețelele de socializare entuziasmul ei pentru darul primit de la Vicențiu.

Prin intermediul unor postări pe Instagram, Cristina Spătar a prezentat o geantă din piele de crocodil în valoare de mii de euro.. Cadoul spectaculos, echivalent în valoare cu o mașină mică, a devenit rapid subiect de conversație în mediul online. Recunoscătoare pentru generozitatea soțului ei, Spătar a subliniat sprijinul financiar constant oferit de Mocanu, care nu se limitează la accesorii luxoase.

„Una dintre piesele pe care mi le-am dorit. Am fost la Roma și când a văzut ce coadă era, nu te lăsa să intri. Eu n-am vrut să fac public lucrul acesta, însă am avut prietenele care mi-au zis să postez. Da, e un cadou superb. Să moară dușmanii. Nu știam că vine. El așa face, se pricepe la surprize frumoase. De Revelion trebuia să plecăm în Dubai, dar ne-au convins prietenii să mergem cu ei la Gura Humorului”, a declarat Cristina Spătar, la Xtra Night Show.

Citește și:

Gestul opulent nu este singular în istoricul lui Vicențiu Mocanu. Cu doar câteva luni în urmă, acesta i-a făcut soției sale cadou un imobil. Generozitatea lui Mocanu s-a extins și în domeniul auto, unde i-a oferit Cristinei o mașină de lux pe care aceasta o conduce cu mândrie.

Deși inițial reticentă să-și expună public cadoul extravagant, Cristina Spătar a cedat insistențelor prietenelor sale, care au convins-o să împărtășească opulența pe rețelele sociale. Într-o apariție la "Xtra Night Show", ea și-a exprimat recunoștința pentru surprizele organizate de soțul ei, evidențiind talentul acestuia pentru gesturi frumoase și neașteptate.

„E un om bun, eu îl susțin. Căsuțele sunt în lucru, durează. Trebuia să terminăm până în iarnă. O parte din ele sunt aproape gata. E de lucru, eu singură nu mă pricep atât de bine când vine vorba de constructor. Trebuie să stai cu gura pe ei. Pentru bloc mai vrem să facem două etaje, dar ne trebuie autorizație. Învăț multe”, a mai declarat Cristina Spătar, la Xtra Night Show.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.