Setari Cookie-uri

Cadouri pentru iubita de Valentine's Day

Sunt de parere ca iubirea pe care o porti unei persoane nu are nevoie de o zi speciala ca sa fie exprimata, dar ma bucur ca exista Valentine’s Day pentru cei care sunt mai “retinuti” intr-o relatie.

Eu sunt genul de persoana care ar face cadouri in fiecare zi. Mici atentii care sa lumineze chipul persoanei pe care o iubesc si prin intermediul carora sa ii dovedesc cat de special este pentru mine. Pentru ca un gest, oricat de mic ar fi el, conteaza foarte mult si are puterea extraordinara de a schimba intreaga zi a celuilalt.

In acelasi timp ma bucur ca exista si celelalte sarbatori pentru care ne straduim sa exprimam si sa oferim mai mult. Valentine’s Day este una dintre ocaziile care ni se ofera pentru a ne marturisi dragostea.

Ziua de 14 februarie este o zi a inimioarelor, a florilor, a dulciurilor si a jucariilor de plus, a mesajelor de dragoste si a celor mai emotionante clipe.

Este ziua in care cei mai putin romantici uita de acest “defect” si se pregatesc sa isi surprinda persoana iubita.

Cadouri pentru iubita de Valentine's Day

Buchet de flori: 213,21; Jucarie de plus: 68,43 lei

Citește și:

Peste tot pe unde privim vedem barbati de toate varstele, aranjati si parfumati, cu flori si pungi de cadouri in mana si femei care radiaza de fericire la bratul partenerului. Chiar daca multi nu sunt de acord cu aceasta sarbatoare datorita faptului ca este imprumutata de la americani, ar trebui sa o acceptam pentru ceea ce inseamna, pentru rolul pe care il joaca in viata indragostitilor.

Asadar, dragi barbati care va aflati mereu in pana de idei cand vine vorba de cadouri, va sfatuiesc sa va relaxati si sa intelegeti ca alegerea unui cadou pentru femeia pe care o iubiti este un pas usor de facut.

Magazinele online va stau la dispozitie cu o multime de idei pentru astfel de ocazii.

Daca atunci cand este ziua ei trebuie sa tratezi cu ceva mai multa seriozitate situatia, de Ziua indragostitilor poti sa optezi pentru cadouri haioase, cum ar fi o manusa pentru curatenie, pentru femeia perfecta, cu inel si bratara sau o pereche de papuci de casa – unicorni.

Citește și:

Cadouri pentru iubita de Valentine's Day

Manusa pentru curatenie: 50 lei; Papuci de casa: 99 lei

La mare cautare sunt si tricourile cu mesaje haioase sau sincere, de dragoste.

Daca nu te pricepi la declaratii fata in fata, alege sa ii daruiesti un tricou care exprima ceea ce simti.

Cadouri pentru iubita de Valentine's Day

14th of February: 31,50 lei; Mrs. Always Right: 33,60 lei; 9 Lives: 31,50 lei

Vezi?! Nu este deloc greu! Ai nevoie doar de putina rabdare sa rasfoieste 2-3 site-uri si sa faci cateva click-uri.

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.