Setari Cookie-uri

Theo Rose și fiul ei au plecat acasă. Gândurile proaspetei mămici: O experiență frumoasă și relaxată...

Theo Rose a fost externată din spital și a plecat acasă fericită, cu micuțul ei în brațe. Cum se simte proaspăta mămică?

Theo Rose a născut în băiețel perfect sănătos, pe data de 14 iunie, la un spital privat din Capitală. Vedeta și iubitul ei, Anghel Damian, au devenit pentru prima oară părinți, iar interauții i-au felicitat în număr mare pentru venirea pe lume a fiului lor, Sasha Ioan.

După câteva zile în care ea și bebelușul ei au fost atenți monitorizați, Theo Rose a fost externată. Artista a făcut primele dezvăluiri după ce a plecat din spital și le-a mărturisit internauților că a avut parte e o experiență frumoasă și relaxantă.

„Gata! Am plecat acasă fericită și cu cea mai frumoasă amintire de până acum. Am cerut să fac o poză cu doamna @dr.simonacoravu ca să mă mândresc cu o experiență frumoasă și relaxată, atât în ceea ce privește sarcina, așa cum a fost ea, cu bune și rele, dar și în ceea ce privește nașterea.
Aveam emoții amândouă. După anestezie m-am așezat pe spate și i-am spus: Succes, doamna doctor! Știu ca sunteți nr. 1! Și pentru noi este. Ni l-a pus în brațe sănătos pe Sasha Ioan”, a scris Theo Rose pe Instagram, în dreptul fotografiei cu medicul care l-a adus pe lume pe fiul său.

Citește și:

Cadou prețios din partea mamei lui Anghel Damian

După ce a născut, Theo Rose a intrat în direct la emisiunea lui Măruță, acolo unde a făcut primele declarații după ce a devenit mămică. Vedeta a primit numeroase felicitări, dar și cadouri pentru micuțul nou-născut. Printre cele mai speciale daruri primite s-a numărat și cel oferit de mama lui Anghel Damian. Aceasta i-a oferit lui Theo Rose o piatră prețioasă, care să îl apare pe micuțul Sasha.

„Am primit de la mama lui Anghel, de la bunica lui Sasha, o pietricică din Africa de Sud. E prețioasă, ea știe, că face niște cercetări pentru animațiile pe care le filmează. E o piatră care să-i poarte noroc, să-l protejeze. Și i-am pus și eu aici o brățărică”, i-a mai spus Theo lui Măruță.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.