Setari Cookie-uri

La mulți ani, Daliana Răducan! Iubita lui Răzvan Simion a împlinit 33 de ani: E cea mai bună prietenă...

Daliana Răducan a împlinit ieri frumoasa vârstă de 33 de ani, motiv pentru care matinalul de la Antena 1 i-a făcut o declarație superbă de dragoste.

Ieri, în familia matinalilor de la Antena 1 a fost sărbătoare. Daliana Răducan, iubita lui Răzvan Simion, a împlinit 33 de ani și a fost în centrul atenției, primind numeroase urări și felicitări de bine. Cu declarații bine alese și cuvinte pline de afecțiune, Răzvan Simion și-a surprins partenera, încântând-o cu cadouri și mesaje speciale.

Relația dintre Daliana Răducan și Răzvan Simion a fost unul dintre subiectele de interes ale publicului, cuplul fiind împreună de mai bine de trei ani. Evoluția lor pare să fie una armonioasă, iar la începutul acestui an, matinalul de la Antena 1 a făcut un pas mare și a cerut-o pe Daliana de soție. Cu o poveste de dragoste frumoasă și autentică, astăzi a fost rândul Dalianei să strălucească.

Citește și:

În data de 28 august, Daliana Răducan și-a sărbătorit ziua de naștere, împlinind frumoasa vârstă de 33 de ani. Cu începutul dimineții, au curs cadouri și urări pentru iubita lui Răzvan Simion.

Primul care a dat tonul a fost chiar Răzvan Simion, surprinzând-o pe Daliana cu un buchet generos de trandafiri albi. Acest gest romantic a fost însoțit de o declarație de dragoste impresionantă, postată pe platformele de socializare. Răzvan Simion a împărtășit o fotografie a cuplului și și-a exprimat sentimentele față de partenera sa de viață.

„E cea mai bună prietenă, e sprijinul meu, e confidenta mea, e încântarea mea, e criticul meu, e linia mea de plutire, e orizontul meu, e primul meu gând al dimineții. La mulți ani, iubita mea!”, a fost mesajul transmis de Răzvan Simion.

Citește și:

Viața personală a lui Răzvan Simion pare să fie mai frumoasă ca oricând, asta msai ales că se pregătește de nuntă. El a cerut-o pe iubita sa în căsătorie și a mărturisit ce înseamnă Daliana pentru el.

„În 2023, aleg să fiu mai liber ca niciodată și să trăiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos în viața mea. Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aminti zilnic de razele de lumină pe care le aduce în viața mea.

Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred în perfecțiune. Are însă un fundament solid, asemenea diamantului care ne leagă începând de astăzi, sufletele noastre. Acest fundament se bazează pe valori umane, respect, reciprocitate, prietenie și unicitatea fiecăruia dintre noi în privința celuilalt. Așa cum trandafirul din "Micul Prinț" a rămas unic pentru el, chiar și când a descoperit că lumea e plină de trandafiri similari. Diamantul este cel mai dur și în același timp fragil. Poate să se fisureze dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să recunoască valoarea trandafirului unic. Vă doresc un 2023 plin de creativitate, în care să vă modelați binele în toate aspectele vieții voastre", declara Răzvan Simion la începutul anului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.