Setari Cookie-uri

Apicolele pentru copii sunt produsele care sustin sistemul imunitar al celor mici in sezonul rece

Produsele apicole create special pentru copii sunt optiunea recomandata de echipa Vegis.ro, acestea fiind ideale atat ca tratament, cat si ca preventie.

comunicat de presa

Sezonul rece aduce schimbari bruste de temperatura iar cei mai expusi la astfel de conditii sunt copiii. De aceea, pentru evitarea starilor de raceala, febra si dureri in gat, Vegis.ro recomanda produse naturale, sanatoase pentru cresterea si intarirea imunitatii copiilor. Produsele apicole create special pentru copii sunt optiunea recomandata de echipa Vegis.ro, acestea fiind ideale atat ca tratament, cat si ca preventie.

Calitatea principala a produselor apicole dedicate copiilor disponibile pe Vegis.ro este data de faptul ca sunt 100% naturale si nu contin niciun fel de substanta activa cu care sa se obisnuiasca organismul, iar astfel acestea pot fi consumate pentru o perioada indelungata de timp, fara prezenta efectelor secundare.
Borcanul copiilor veseli este un amestec natural de miere, plante, fructe, uleiuri si seminte ce ocrotesc sanatatea celor mici. Acesta sustine functionarea normala a sistemului imunitar si rezistenta naturala a organismului si contine miere, polen, fructe de goji, nuci caju, caise, pastura, laptisor de matca, coaja de scortisoara. Este creat special pentru copii, cu o aroma placuta, prezentate intr-un ambalaj prietenos si vesel, astfel incat trezeste curiozitatea si ii indeamna pe cei mici sa-l savureze cu placere.
Gatulet fericit este un spray pe baza de propolis produs pentru copii, care trateaza cu succes afectiunile gatului, 100% natural si fara alcool. Acesta imbunatateste rapid simptomele gatului iritat si creeaza o stare de bine celor mici.

Citește și:

Produsele apicole de pe Vegis.ro dedicate copiilor ii feresc pe acestia de amenintarile sezonului: gripa, raceala, febra si dureri in gat si ii ajuta sa lupte eficient cu infectiile. Continutul produselor pe baza de ingrediente apicole precum miere, polen, propolis, pastura si laptisor de matca ajuta organismul copiilor sa extraga o multitudine de vitamine, proteine, aminoacizi si glucide, benefice pentru echilibrul organismului.

Produsele apicole au calitati deosebite de refacere si stimulare a celuleor nervoase, sunt suplimente excelente pentru energie, regleaza perfect functiile digestive si intestinale si sustin functionarea normala a sistemului imunitar si rezistenta naturala a organismului.

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.