Setari Cookie-uri

Angajamentofobia: 4 lucruri invatate de la cainele meu

Teama de relatii si angajamente. Ce faci pentru a fi libera intr-o relatie?

Teama de relatii si angajamente. Ce faci pentru a fi libera intr-o relatie?

Angajamentofobia: De ce vorbim despre frica de iubire? Ne este teama sa ne aventuram in necunoscut chiar si atunci cand iubim. Nu vrem sa fim ranite si de aceea facem tot posibilul pentru a pastra distanta. Uitam lucruri importante doar pentru ca ne este teama de iubire. Problema este ca aceasta distanta poate fi inteleasa gresit de partener, fapt care poate duce la o racire a relatiei si pierdere a interesului. Ce trebuie sa facem pentru a scapa de teama desparitirilor si pentru a ne bucura de relatie si de partener?

Angajamentofobia: 4 lucruri invatate de la cainele meu

Cainele mi-a fost intotdeauna un prieten de nadejde. Este prietenul meu de mai bine de 5 ani si suntem intr-o relatie in care ne respectam reciproc. El ma iubeste neconditionat chiar daca il las intreaga zi singur acasa, il plimb 5 minute pe seara, il tin in lesa in parc si niciodata nu il las sa manance de pe jos. Nu se supara, nu ma raneste, ci ma iubeste si mai mult, demonstrandu-mi ca o iubire adevarata nu tine cont de nimic, ci are propriile reguli si aranjamente.

Partener, relatie, caine. Care este legatura dintre cele trei?


Angajamentofobia: 4 lucruri invatate de la cainele meu


1. Alege-ti armele


Angajamentofobia: 4 lucruri invatate de la cainele meu

Alege-ti armele in relatie: Degeaba stai si te plangi de fiecare daca ca a uitat sa puna capacul la toaleta, nu a spalat vasele din chiuveta sau nu a facut patul asa cum il faci tu. O astfel de lupta poate tine ani intregi deoarece cu greu reusesti sa il schimbi. Un partener in viata ta trebuie sa iti aduca veselie si iubire, nu certuri si scandal pe motive casnice. Un partener te ajuta sa treci peste momentele grele, iti este alaturi si te sustine cand nu faci fata problemelor.

Angajamentofobia: In relatia cu cainele meu nu e cearta si cicaleala, ci doar zambete si energie pozitiva. Astfel de lucruri sunt cele care conteaza cu adevarat in viata. Ma asteapta fericit cand vin acasa, doarme alaturi de mine, ma face sa rad cand ma joc cu el… asta inseamna o relatie adevarata. Invata sa tii pentru tine ceea ce nu iti convine, ascunzand nemultumirile.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.