Setari Cookie-uri

Andreea Bălan iubește din nou! Cine este tânărul cu 10 ani mai mic decât artista, care a făcut-o să mai dea o șansă iubirii?

Andreea Bălan ar avea un nou iubit, de această dată un tânăr sportiv, cu 10 ani mai mic decât ea. Cine este bărbatul care i-a furat inima îndrăgitei vedete?

Andreea Bălan se află din nou într-o relație, după toate eșecurile în dragoate pe care le-a suferit. Vedeta a mai dat o șansă iubirii și a început o poveste de dragoste cu un tânăr sportiv, cu 10 ani mai mic decât ea. Vârsta nu este un impediment, mai ales că Andreea Bălan știe ce vrea de la viață și de la omul de lângă ea.

Potrivit cancan.ro, Andreea Bălan ar fi într-o relație cu Victor Cornea, un jucător de tenis cunoscut, în vârstă de 29 de ani. Cei doi au postat imagini din același loc, departe de România, semn că își trăiesc povestea de dragoste în afara țării.

Mai mult, conform aceleiași surse, Andreea Bălan și Victor Cornea ar fi petrecut un weekend romantic la Paris, în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și:

Acum, cei doi sunt în Germania, la Stutgard, acolo unde sportivul are antrenamente. Victor Cornea a postat pe pagina sa de socializare o fotografie de pe terenul de tenis, în timp ce artista s-a pozat în loja pentru spectatori.

Andreea Bălan, o mamă dedicată

Andreea Bălan știe foarte bine cum să îmbine viața profesională cu cea personală. După separarea de George Burcea, ea a rămas să aibă grijă de micuțele ei, Ela și Clara, iar ajutorul mamei ei este indispensabil. Artista le-a sfătuit pe toate femeile să ceară ajutor, atunci când simt că nu mai pot face față tutoror responsabilităților pe care le au.

"Eu și buni, amândouă, avem grijă de ele din toate punctele de vedere. (…) Dar, când erau mici, da, era greu pentru că erau apropiate de vârstă și na, una mergea de-a bușilea, una voia ceva. Și atunci am avut ajutor. Este foarte important, într-adevăr, pentru o mămică, atunci când simte că nu mai poate, să își ia timpul ei, să se retragă într-o cameră, să se relaxeze, să facă o baie și să ceară ajutor. Sunt multe mămici care poate nu…nu mă refer aici la bone, poate nu îți permiți o bonă. Mă refer la o mamă, o prietenă, o amică. Cere ajutor ca să poți să fii limpede și să ai grijă de copiii tăi în continuare, cu zâmbetul pe buze. Copiii nu trebuie să te simtă tristă sau supărată”, a povestit Andreea Bălan.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.