Setari Cookie-uri

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță, începutul unei noi povești de dragoste în showbiz. Actrița a recunoscut relația

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost surprinși împreună la o piscină din Bulgaria, iar zvonurile cu privire la relația celor doi au captat prima pagină a tabloidelor. Deși se cunoștea faptul că Valeriu Gheorghiță este căsătorit, actrița neagă că partenerul ei ar fi implicat într-o altă poveste de iubire.

Monica Bârlădeanu și colonelul Valeriu Gheorghiță, care face parte din echipa medicală a SRI, formează cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi au fost surprinși împreună la o piscină din Bulgaria, iar pozele au ajuns rapid în presa autohtonă. Pe lângă respectivele imagini, în presă au apărut informații cum că între cei doi ar exista o poveste de iubire la început, dar cu șanse mari de a se transforma în ceva de durată.

Valeriu Gheorghiță ar fi, însă, căsătorit cu o colegă de facultate și nicidecum nu ar fi un bărbat singur. Totuși, Monica Bârlădeanu neagă aceste informații și a făcut o postare pe contul său de Instagram, în care explică situația prezentă.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez tare”, este mesajul postat de actriță, pe social media.

Citește și:

Monica Bârlădeanu, poveste de iubire cu Bobby Păunescu

Monica Bârlădeanu s-a iubit timp de 10 ani cu Bobby Păunescu, însă relația lor a ajuns la final în 2013. De atunci, actrița a fost tot mai discretă cu viața ei personală.

„Treceam printr-o despărţire şi simţeam că nu îmi doresc să împărtăşesc cu nimeni prin ce trec, pentru simplul fapt că … şi astăzi cred că odată ce ai crăpat uşa dormitorului tău, a intrat toată lumea şi nu mai iese niciodată. Toată lumea va avea o părere despre viaţa ta personală. Este o zonă unde eu nu am vrut să dau acces.”, a mărturisit actrița în podcastul lui Mihai Morar.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.