Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai frecvente vise si interpretarea lor

Te-ai gandit vreodata sa cauti interpretarea viselor tale? Stiai ca de fapt acestea sunt proiectii ale subconstientului si ca nimic nu este chiar atat de ciudat pe cat pare?

Studiile arata ca un vis dureaza in medie cateva secunde chiar daca noi avem impresia dureaza toata noaptea. Se mai spune ca la origini acestea sunt in alb si negru, dar ca printr-un proces necunoscut reusim sa il vedem adesea in culori.

O certitudine pe care toata lumea ar trebui sa o stie este faptul ca un vis este o proiectie a propriului subconstient si nimic mai mult. Ele nu sunt intamplatoare chiar daca de cele mai multe ori nu intelegem nimic din ce se intampla acolo.

foto: femeie care doarme, Shutterstock

Fiecare vis are semnificatia lui si o putem imterpreta cu ajutorul specialistilor care ne pot prezenta si particularitatile acestuia in functie de personalitatea si constiinta fiecaruia dintre noi. Sunt insa cateva vise care se intalnesc destul de des la fiecare dintre noi si pe care le putem interpreta la o scara generala.

Citește și:

1. Nuditate

Ti se poate intampla adesea sa visezi ca mergi dezbracata pe strada si incerci sa te acoperi in momentul in care iti dai seama de acest lucru. O interpretare generala ar fi teama de expunere sau traversarea unei perioade vulnerabile din mai toate punctele de vedere.

2. Apa limpede

In general apa este un simbol al sentimentelor puternice, al emotiilor si al trairilor. In cazul in care visezi apa limpede in orice forma a ei este un semn pozitiv pentru relatiile cu familia, cu partenrul de viata sau cu cei dragi.

3. Apa tulbure

Apa tulbure vorbeste si ea despre sentimente, dar de aceasta daca vorbim despre sentimente ciudate, despre energii negative si ganduri pesimiste. Poti sa te incerci sa te concentrezi pe lucrurile cu adevarat importante si totul va fi mai bine.

4. Bebelusi

Mi se intampla adesea sa visez bebelusi (nu stiu daca pentru faptul ca ii iubesc si imi doresc ca intr-un viitor apropiat sa imi devasteze si mie casa vreo doi dintre ei) si ii visez sub toate formele. De cele mai multe ori mi se arata fetitele (pentru ca imi doresc fetite) ceea ce am inteles ca nu este lucru bun si ca ar aduce ghinion. Daca visez baieti, lucrurile sunt mai pozitive si se pare ca este semn bun.

Citește și:

5. Cadere libera

La fel de des intalnit este visul in care esti in cadere libera si nu ai cum sa te opresti, nu ai de ce sa te tii si nu ai cum sa te feresti de asta. Asta poate insemna ca treci printr-o perioada de regres in viata ta sau ca te temi de un eventual esec.

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.