Setari Cookie-uri

Idei de cadouri de Craciun: Ghidul complet pentru toata familia

Idei de cadouri de Crăciun pentru toți cei dragi!

Cadouri de Crăciun pentru fete

Cadouri de Crăciun pentru iubit

Cadouri de Crăciun pentru iubită

Cadouri de Crăciun pentru el

Cadouri de Crăciun pentru mama

Cadouri de Crăciun pentru copii

Cadouri de Crăciun pentru părinți

Cadouri Crăciun femei

Cadouri de Crăciun personalizate

Cadouri de Crăciun handmade

Cadouri simbolice de Crăciun

Cadouri de Crăciun pentru fete

Casuță pentru Păpuși DreamVilla KinderVibe

Casa de păpuși pentru copii are 3 etaje, 9 camere, 2 terase și o mulțime de accesorii mobilier incluse. De asemenea, căsuța este echipată cu o varietate de accesorii precum birouri, scaune, biblioteci, palmieri, etc, care pot satisface pe deplin creativitatea practică a copilului și îl poate lasă să creeze o casă tematică proprie. Poate inspira creativitatea și imaginația copiilor tăi pentru a-și construi propria casă de vis.

Citește și:

casuta papusi Produsul este disponibil aici.

Ceas smartwatch copii

Este un cadou foarte apreciat atât de către copii, cât și de către părinți.

Ceas smartwatch copii, Merkie® MSY-90, prezintă Cameră foto frontală, Music player, Lanternă, Independent de telefon, Jocuri, Monitorizare pași, Calculator, Cronometru, Rezistent la apă IP67, Microfon încorporat, Display touchsreen HD color.

Ceasul poate fi achiziționat de aici.

ceas copii: idei de cadouri de Craciun pentru fete

Joc - Unstable Unicorns

Unstable Unicorns este un joc strategic de carti in care sunt imbinate doua lucruri: Unicorni si Distrugere!

Scopul in Unstable Unicorns este sa fii prima persoana care colecteaza 7 Unicorni in zona ta de joc, cunoscuta si sub numele de Grajdul tau.

Faceti acest lucru adunandu-va propria armata de Unicorni si folosind o combinatie a puterilor lor magice si a cartilor Magice, Instant, Upgrade si Downgrade pentru a impiedica progresul celorlalti jucatori si pentru a le distruge Unicornii.

Dar atentie - fiecare jucator are la dispozitie toate aceste instrumente si s-ar putea sa-ti gasesti doar planurile frustrate de o carte „Neigh!” bine jucata.

Citește și:

Disponibil pe Carturesti

Guess - Rucsac cu model monogramă Aviana

Rucsacul poate fi comandat de aici.

De fiecare dată când ieșim din casă, avem nevoie de o geantă sau un rucsac în care să ne punem toate lucrurile de care vom avea nevoie pe drum. Chiar și la vârsta adolescenței! Fă-i cadou acest rucsac modern, care se potrivește oricărei ținute de zi și va aduce un farmec aparte oricărei alegeri vestimentare.

Pijama Victoria’s Secret

Holiday dress code: seturi de pijamale din flanel sau satin și halate de pluș, însoțite de câteva picături din parfumul tău Victoria’s Secret preferat și o ciocolată caldă alături. Dacă planul tău de Sărbători cuprinde multe momente de relaxare, asigură-te că le petreci în cele mai frumoase ținute.

Nesupusele

Citește și:

Întocmai ca Povești de seară pentru fete rebele, volumele Nesupusele oferă copiilor modele demne de urmat, doar că în acest caz, femei din România de ieri și de azi, de vârste, profesii, etnii, religii diferite, care au creat, au făcut știință, au militat pentru diverse drepturi, au crescut copii și au avut grijă de familiile lor, au alinat suferințele celor de pe front, au plecat în lume căutând un trai mai bun pentru cei din jurul lor, au făcut performanțe în sport, au fost deschizătoare de drumuri pentru alte femei. Sunt femei cu nume și prenume sau "femei colective", aparent fără renume, pe care am dorit să le recuperăm istoric și cultural. Sunt femei "de succes" în sensul obișnuit al termenului, dar și într-un sens mai generos - în care reușită înseamnă diplomație, adaptare la vremuri, empatie, grijă pentru aproape, implicare, discreție, coloana vertebrală, modestie, spun autoarele.

Citește și:

cadouri de craciun pentru fete nesupusele

Volumul I este disponibil aici.

cadouri de craciun pentru fete nesupusele

Volumul II este disponibil aici.

Tort "craciunesc"

Colectia speciala dedicata sarbatorilor de iarna, ‘Velvet Christmas’, va fi disponibila incepand cu data 27 noiembrie 2020, in Cake Shop-urile Grace Couture Cakes din centrul comercial Baneasa Shopping City (Parter) si din Piata Dorobanti nr.5, precum si prin comanda online, cu livrare: www.gracecc.ro.

Căști reglabile cu limitator de sunet

Aceste căști rezistente la șocuri, reglabile, cu limitator de sunet pentru a proteja aparatul auditiv și cu un design modern reprezintă un cadou potrivit pentru fetele de toate vârstele. Aceste pot fi utilizate atât pentru telefonul mobil, cât și pentru tabletă sau laptop.

Căștile sunt disponibile pe eMag.

idei cadouri fete adolescente casti roz

Cană personalizată pentru fete

Citește și:

Această cană cu pisică și mesaj personalizat va fi o bucurie în fiecare zi, adunând momente frumoase petrecute la o ceașcă de ceai sau ciocolată caldă. Cana este realizată din ceramică albă de înalta calitate, fiind potrivită pentru orice băutură. Cana este disponibilă pe eMag.ro

cana personalizata - cadou de craciun

Set Wink cu 3 insigne

Iată o idee de cadou deloc pretențioasă, deloc scumpă, însă tare simpatică și de efect. Cele 3 insigne Wink sunt cool și pot fi aplicate pe rucsacul oricarei tinere, pentru un look tineresc și personalizat.

cadou de craciun insigne pentru fete

Insignele sunt disponibile aici

LOȚIUNE DE CORP TONIFIANTĂ Artistry Signature Select Body Collection: Loțiune-ser mătăsoasă cu extract de rodie provenit de la Nutrilite™

Ajută pielea să arate mai suplă și reduce aspectul celulitei, în același timp înviorând simțurile cu parfumul de mandarină și pere asiatice. Are la bază formulă cu complex de tonifiere a pielii (ulei de semințe de cafea, cafeină, alge și lipozomi) pentru a ajuta la intărirea și suplețea vizibilă a șoldurilor și coapselor. Disponibila pe www.amway.ro

Citește și:

Cadouri de Crăciun pentru iubit

Căști de gaming

HunterSpider V3 este casca ideală pentru jucătorii care caută calitate superioară a sunetului și confort suplimentar, alegere perfectă pentru jucătorii profesioniști care așteaptă cu nerăbdare produse cu performanțe ridicate. Driverele sale direcționale de 50 mm poziționează sunetul direct în ureche pentru o precizie audio și o calitate a sunetului de calitate pentru jocuri.

>>Compatibilitate ridicată<< Această cască de jocuri se potrivește perfect cu PS4, PS5, nouă versiune Xbox One, PSP, Smartphone, tabletă, laptop etc.

casti gaming

Produsul este disponibil aici.

Set de ceas cu o curea de piele și brățară

Un cadou de care sigur se va bucura, îl va purta cu drag și va reprezenta totodată o amintire. Setul este ușor de asortatținutelor smart-casual, dar și celor sport. Setul este disponibil aici.

idei cadouri de craciun pentru iubit

Ochelari VR cu căști, realitate virtuală pentru filme 3D Jocuri video, Compatibil cu smartphone-uri IOS Android

Dacă ești în pană de idei și nu știi ce cadou inedit îi oferi iubitului, ei bine acești ochelari pot fi ceea ce își dorește.

Ochelari 3D cu căști VR: Câmpul nostru vizual 3D te face te simți ca în realitate, nu ca un spectator. Echilibrează imersiunea și claritatea vederii și va oferă cea mai bună vizualizare VR pentru a viziona videoclipuri la 360 de grade. va aduce cea mai bună experiență.

Compatibilitate largă: setul cu cască VR poate fi compatibil cu toate smartphone-urile Android și Apple între 4,7 și 6,6 inci. Căutați „VR” în App Store, instalați-l pe telefon, purtați casca VR și reglați banda, PD & OD pentru a obține cel mai bun efect de vizualizare 3D. Puteți experimenta distracția videoclipurilor și jocurilor VR.

Ochelarii pot fi achiziționați de aici.

ochelari vr

Merlot Cabernet Sauvignon by Gitana Winery - un nou vin roșu, sec și catifelat, care completează gama Reserva Gitana Winery

Inspirat de cel mai faimos cupaj al Moldovei, expresivul Codru, ce rezultă prin cupajarea soiurilor Merlot și Cabernet Sauvignon, noul cupaj de la Gitana, format din cele două soiuri franțuzești cu notorietate creează un vin bine structurat, perfect pentru sezonul rece și cu adevărat memorabil în combinație cu mâncărurile tradiționale specifice sărbătorilor de iarnă.

Iscusința vinificatorului a stat în a crea raportul perfect între cele două soiuri vedetă și de a matura cupajul timp de 2 ani în budane mari de stejar, din lemn din Krasnodar, astfel încât să obțină un vin catifelat, bine structurat, rotund, armonios și echilibrat.

Noul sortiment este disponibil pentru achiziționare în rețeaua de supermarketuri Mega Image, iar în curând va putea fi achiziționat și din hypermarketurile Metro și Carrefour. Prețul recomandat este de 45 lei, cu un raport calitate - preț foarte bun.

Heng Balance mini - minunea atracției

Un cadou pentru El de care se va îndrăgosti și Ea fiindcă este minunat. Această lampă futuristă și cu un design de piesă de artă modernă funcționează având la bază un principiu clasic simplu, cel al echilibrului. Cum se realizează însă echilibrul? În acest caz are ca punct de plecare forța de atracție a magneților: în momentul în care cele două bile ajung una în fața celeilalte, se produce lumina. Lampa are o formă curbată, netedă, fiind ideală pentru a crea o atmosferă confortabilă și primitoare datorită iluminării sale cu led-uri. Cel care a conceput această piesă de artă este Li Zanwen, câștigător al premiului Red Dot 2016.

cadou de craciun pentru iubit lampa cu magneti

Heng Balance mini este disponibil aici

Joc - Totemul Adevarului

Fii atent pentru ca Totemul Adevarului stie totul ... Acest joc de petrecere va permite sa intrebati si sa explorati orice doriti! Spune adevarul sau vei fi pedepsit. In plus, va trebui sa faci si provocari indraznete! Atentie: toate secretele tale vor iesi la iveala!

Disponibil la Carturesti

Apă de parfum TOM FORD Noir

cadouri de craciun pentru iubit

Parfumurile care poartă semnătura celebrului designer american Tom Ford sunt un reper al eleganței masculine. Acestea sunt potrivite bărbatului modern, dinamic, conștient de sentimentele lui și stăpân pe acțiunile sale. Noir are note de bază de opoponax, ambră, frunze de paciuli de Indonezia, vetiver, zibeta, vanilie, styrax, pielărie și rașină benzoică. Notele de mijloc sunt un melanj de piper negru, nucșoara, stânjenel de Toscana, mușcată, trandafir bulgăresc și salvie, cu un vârf de bergamotă, verbină, chimion, piper roz și violetă.

Picant și rășinos, acest parfum poate fi cadoul ideal de Crăciun pentru iubit.

Produsul este disponibil aici.

Percy Nobleman Beard Care

Dacă iubitul tău este un gentleman cu barbă, acest cadou frumos și practic îl va încânta cu siguranță căci reprezintă un set complet de îngrijire a barbii. Produsele din setul Percy Nobleman Beard Care sunt special concepute pentru îngrijirea specială a bărbii și pentru a-l ajuta pe posesorul ei să îi dea forma pe care și-o dorește. Setul conține un șampon pentru barbă cu ulei de susan și de cedru, dar și cu unt de shea, un ulei nutritiv dedicat modelării și îngrijirii barbii conțînând ulei de argan, de migdale, de jojoba și de avocado, ceară pentru mustață, dar și un pieptene pentru o îngrijire ca la carte.

cadou de craciun pentru iubit ingrijire barba

Produsul este disponibil pe notino.ro

Set elegant MBrands de cravată + batistă + butoni din mătase naturală 100%, colecția Oxford – roșu

Acest set complet asortat este realizat 100% din mătase naturală, iar produsul este disponibil în mai multe culori, putând alege nuanța cea mai potrivită pentru iubitul tău. Materialul fin și de calitate, culorile moderne și finisajele de înalta calitate exprimă eleganța desăvârșită a acestui set.

Setul poate fi achiziționat de aici.

Idei de cadouri pentru iubit: Set cravata, batista si butoni matase naturala

Tort Delice Etoile

Este desertul preferat al sărbătorilor (blat cu ciocolata, crema mascarpone cu sos de caramel, strat crunchy cu nuci caramelizate, mousse de vanilie si insertie de mere, vanilie si scortisoara), disponibile exclusiv in aceasta perioada: Noel si PineTree. Produsul este disponibil in Cake Shop-urile Grace Couture Cakes din centrul comercial Baneasa Shopping City (Parter) si din Piata Dorobanti nr.5, precum si prin comanda online, cu livrare: www.gracecc.ro.

Brățară FitBit Inspire

Într-o perioadă în care liberatea de mișcare este din ce în ce mai restricționată, exercițiile fizice au devenit mult mai importante. Prin urmare, îi poți oferi iubitului tău unul dintre cele mai bune ajutoare în activitățile sportive. Brățara FitBit Inspire îl va ajuta să măsoare pașii, distanța parcursă, numărul de calorii arse și numeroase alte astfel de aspecte. Este waterproof și are o autonomie a bateriei de până la 5 zile. De asemenea, este compatibilă cu Android, Windows șu iOS.

cadouri de craciun pentru iubit bratara fitbit

Brățara este disponibilă aici.

Butoni din argint masiv Cucuteni - Ediție limitată

Butonii din argint masiv 925 completează perfect o ținută elegantă și sofisticată. Au aproximativ 10 grame și diametrul de 1,5 cm. Modelul este inspirat din cultura Cucuteni, traducând un simbol solar antic. Butonii sunt ambalați într-o casetă elegantă din lemn MDF învelită, ideală pentru păstrarea lor pe termen lung și în condiții optime.

Butonii sunt disponibili pe eMag.

idei cadouri craciun iubit

Sistem de navigatie Mio Spirit

Sistemul de navigație Mio Spirit este simplu de utilizat și vă va duce la destinație foarte rapid. Tehnologia IQ Routes™ folosește informațiile colectate în timp real de la milioane de șoferi, pentru a calcula cea mai bună rută, în orice moment al zilei. Funcția îmbunătățită LearnMe Pro™ monitorizează și memorează stilul personal de conducere pentru a desemna rute adecvate pentru preferințele șoferului.

cadouri de craciun pentru iubit sistem de navigație

Produsul este disponibil aici.

Pachet cadou degustare vinuri

Un cadou potrivit pentru iubitorii de vinuri, ce poate fi apreciat în toate momentele speciale. Setul conține:

  • sticlă vin alb, Novio;
  • sticlă vin roșu, Novio;
  • sticlă vin rose, Novio;
  • 2 pahare de vin;
  • cutie de cadou premium.

Pachetul cadou este disponibil pe eMag.ro

Idei cadouri Craciun iubit: set degustare vin

Cadouri de Crăciun pentru iubita

Iphone 13 128GB, 5G, Midnight

Ecran superstrălucitor într-un design rezistent. Filmări demne de Hollywood, mai ușor de realizat ca niciodată. Cip uluitor de rapid. Creștere consistentă a autonomiei bateriei, pe care o vei remarca zi de zi.

iphone 13 Produsul este disponibil aici.

O rochie pe care să o adore, iar tu să spui "wow" cand o va purta

O rochie cu mâneci lungi și vaporoasă totodată, într-o culoare modernă verde-fistic, cu volane ce accentuează talia si croi asimetric pentru fusta... Iar la spate prezintă o crăpătură feminina si sexy totodata. Rochia poate fi achiziționată de aici.

idei cadou de craciun: rochie de ocazie

Cercei cu cristal fulg de nea, placați cu aur

Cercei special creați pentru sărbătorile de iarnă, cu cristal Swarovski în formă de fulg de nea și placați cu aur. Acești cercei sunt ușor de accesorizat pentru orice ținută. Cerceii pot fi achiziționați de aici.

idei cadouri de craciun pentru iubita: cercei fulgi de nea

Cântec personalizat

Cântecul Tău reprezintă o experiență emoțională aparte. Cântecul tău e unic, e ca o amprentă, cineva s-a gândit la tine cu drag. Oferă-l și tu celor pe care îi prețuiești cu adevărat!

Clientul sună și oferă informații despre persoana care va primi cadoul, echipa compune versurile după aceste indicații, le agreează cu clientul și compune o melodie originală, în stilul dorit. Se orchestrează și interpretează, iar clientul primește cântecul în format mp3.

Timpul de execuție este o săptămână. E un produs artizanal 100%, garantăm emoție

Detalii aici

FOREO BEAR

Ducând fitness-ul facial la un nivel cu totul nou, acest dispozitiv strânge și tonifiază pielea feței pentru un ten tânăr și conturat. BEAR deține un total de cinci rutine disponibile. Rutina „Total Facial Knockout” de patru minute care ajută pomeții, fruntea, gâtul și linia maxilarului este preprogramată prin intermediul aplicației FOREO For You, cu alte patru funcții disponibile pentru a fi utilizate manual împreună cu dispozitivul. Antrenamentele recomandate cu BEAR Mini se pot face și manual cu prima funcție „Contour Cardio” preprogramată în cadrul aplicației FOREO For You.

Dispozitivele BEAR și BEAR Mini sunt disponibile în magazinele Douglas și online pe www.douglas.ro și www.foreo.com

Setul Bombshell de la Victoria’s Secret

Femeia fascinantă și misterioasă în căutarea unui mix romantic este muza apei de parfum Bombshell ce ascunde un cocktail de fructe suculente, flori și accente calde de vanilie. Sticluța roz delicată este accesoriul de budoar care îi va ilumina zilele petrecute la căldură, iar crema de corp și varianta de poșetă a parfumului vor transforma aroma ei preferată în amintirea celor mai frumoase sărbători de iarnă.

Disponibil in magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City.

Setul Bombshell Intense de la Victoria’s Secret

Visele frumoase sunt făcute din asta: spray-ul Bombshell Intense induce o dependență florală la care nu va dori să renunțe niciodată atunci când îl va pulveriza pe corp, în păr, pe haine sau lenjeria de pat. Alege setul însoțit de apa de parfum în varianta de 50ml și în varianta de poșetă și crema de corp pentru a-i asigura o porție de energie și încredere în sine oriunde ar merge.

Disponibil in magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City.

Setul Heavenly de la Victoria’s Secret

Dăruiește o odă oriental-florală compusă de parfumierul Ilias Ermenidis pentru universul feminin Victoria’s Secret! Când Sărbătorile ne îndeamnă să petrecem mai mult timp acasă, nu există un cadou mai frumos decât o aromă exclusivă ce învăluie la fiecare pas în note calde de vanilie, santal și frezie.

Disponibil in magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City.

Brățară din aur 14k cu șnur roșu – Infinit

Un cadou fin și durabil, ușor de accesorizat ținutelor casual pentru fiecare zi. Brățara este ajustabilă, iar pandantul model infinit este realizat din aur de 14k.

Brățara este disponibilă pe eMag.ro

idei de cadouri pentru iubita

Set lenjerie Victoria’s Secret

Culori, texturi și accente strălucitoare pentru a condimenta colecția ta de lenjerie sexy- le găsești pe toate în colecțiile Dream Angles și Very Sexy Shine. Best buy: alături de kimonouri, teddy (body) din satin și dantelă, adaugă pe lista de shopping topuri și fuste din dantelă, perfecte pentru a fi stilizate și în ținute de exterior.

Kit Ojă Semipermanentă și Lampă UV

Oja semipermanentă se aplică foarte ușor, iar acest kit reprezintă un cadou ideal dacă iubita ta este mai mereu ocupată și, uneori, chiar este un efort să ajungă la salon. Acest kit îți permite să alegi nuanțele de ojă, este dotat cu tot ce este necesar pentru manichiură semipermanentă, de la pregătirea unghiei până la retușurile finale, fiind accesorizat cu lampa UV LED cu uscare rapidă.

Descoperă mai multe detalii despre Kitul Cadou pentru manichiura semipermanentă pe KitUnghii.ro

Cadou de Craciun pentru iubita: Kit oja semipermanenta si lampa UV

Cană personalizată Multimagination, cerere în căsătorie, albă cu interior și mâner negru

Această cană poate fi imprimată pe ambele părți, atât pe exterior, cât și interior, conform mesajelor pe care le doriți. Poate să ascundă doar în interior un mesaj-supriză, cum ar fi cererea în căsătorie. Cana este realizată din ceramică de înalta calitate. Poate fi comandată pe eMag.ro

Idei cadouri de Craciun pentru iubita: cana personalizata cerere in casatorie

Ondulator BaByliss C1300E Curl Secret 2 Curl & Volum, 3 trepte, 2 capete

Un cadou minunat pentru soție, iubită, pentru orice fată sau femeie care iubește buclele și își dorește poarte părul aranjat în fiecare zi. Buclele se obțin rapid, se pot selecta mai multe trepte pentru a obține bucle mai largi sau mai intense, iar trepretele de temperatura sunt, de asemenea, reglabile, astfel inat ondulatorul fie adaptat oricărui tip de păr.

Ondulatorul este disponibil la reducere aici.

Idei cadou Craciun sotie sau iubita

Set cuplu, vișiniu cu imprimeu ren argintiu

Acesta este un cadou de sezon, setul pentru el și ea fiind realizat dintr-un material foarte fin pe ambele fețe, jerse vișiniu, cu model ren argintiu. Este ideal pentru cuplurile cărora le place să se asorteze, rezonând astfel cu atmosfera magică a Crăciunului. Setul este disponibil pe eMag.ro

Idei de Cadou pentru craciun: set de haine pentru cuplu

Loțiune de corp Victoria’s Secret Bombshell

Ce porți atunci când nu porți nimic? Lasă-te învăluită în aroma ta preferată: un mix luminos de bujori, fructe exotice și note calde de vanilie ce se topesc în piele și o mențin hidratată și parfumată întreaga zi. Loțiunea de corp asigură un parfum subtil și seducător pentru întreaga zi, iar dacă vrei o notă mai puternică, pulverizează parfumul Bombshell pe gât și la încheietura mâinilor. Descoperă colecția Bombshell în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City.

Calvin Klein, Ceas analog cu o curea de piele, Alb/Argintiu

Acest ceas prezintă un design modern și feminin, minimalist, ușor de asortat tuturor ținutelor. Cu mecanism elvețian, ceasul analog Calvin Klein devine un accesoriu apreciat de orice femeie. Ceasul este disponibil pe eMag.ro

idei de cadouri pentru craciun: ceas calvin klein

Panasonic - uscătorul de păr care hidratează și tenul, și scalpul

Poate că nu ți pare un amănunt așa de important însă, dacă stai puțin să te gândești, parcă începi să-ți amintești de o ușoară senzație de uscăciune pe care o ai sau o aveai după ce îți uscai părul. Nu-i dădeai importanță pentru că nu știai că se poate și fără ea. Ți se părea normal.

Dar cum ar fi să scapi de această senzație? Apăsând un buton dedicat timp de 1 minut la finalul sesiunii de uscare a părului, să te bucuri de particulele de apă care îți hidratează scapul sau tenul, accentuând senzația de prospețime și confort.

Nanoparticule ionice ultrafine, de un miliard de ori mai mici decât particulele de abur acționează eficient. Acestea conțin de 1.000 de ori mai multă umezeală iar aciditatea este perfectă pentru piele, blândă cu părul. Particulele Nanoe au acelaşi pH precum scalpul şi părul. În plus, particulele Nanoe elimină electricitatea statică conferind părului un aspect îngrijit.

Rezultatele unui test realizat în 2018 de către Institutul de cercetare aplicată în dermatologie ProDerm din Germania au relevat faptul că particulele Nanoe bogate în apă și ionii minerali generați de doi electrozi penetrează foarte ușor firul de păr și măresc fermitatea cuticulei ceea ce are drept rezultat până la de 2 ori mai puține vârfuri despicate.

Pentru un păr cu aspect strălucitor. Da, știm, multe produse de îngrijire a părului promit acest lucru. Dar tehnologia introdusă în cel mai recent uscător de păr de la Panasonic chiar reușește să dea părului strălucire. Inspirat de tehnica profesională de salon prin care se alternează aerul cald cu cel rece de-a lungul cuticulelor firului de păr, acest uscător de păr are un singur buton prin care poți avea îngrijirea de la salon la tine acasă.

Colier Classics dublu by Fossil

Acest colier de la Fossil, colecția Classics, este un accesoriu delicat și feminin care va arăta minunat la gâtul iubitei tale. Este un colier dublu, cu două accesorii, de dimensiuni diferite, un cristal mic și o piatră centrală gri, înconjurată de un cerc din mai multe cristale. Se potrivește de minune ținutelor elegante și stilate și are acel aer clasic și modern deopotrivă, fiind un accesoriu deosebit de versatil. Materialul din care este fabricat este oțel inoxidabil rose gold.

cadou de Craciun pentru iubita colier

Colierul este disponibil aici

Geantă CALVIN KLEIN Hoop Top Handle, Negru

O geantă confecționată din piele naturală, cu finisaje la cele mai înalte standarde, în culori moderne și ușor de asortat atât ținutelor casual, cât și celor elegante. Mereu la îndemână, practică și încăpătoare, geanta Calvin Klein poate fi cel mai potrivit cadou pentru iubita ta. Geanta este disponibilă pe eMag.ro

Cadouri de Craciun pentru iubita: geanta Calvin Klein

O carte relaxanta... sau o serie de romane ;)

Seria de romane „Cere-mi ce vrei!” spune povestea unei iubiri cu năbădăi, între Eric Zimmerman, un om de afaceri german, și Judith, o tânără pe care o cunoaște în Spania, unde se mută pentru a prelua conducerea unei companii. Sedusă de atențiile sale și de accentul său nemțesc, Judith este de acord să devină parte a jocurilor lui erotice. Pe parcurs ce relația lor se intensifică, Eric începe să se teamă că cel mai bine păstrat secret al său va ieși la iveală și că asta va marca, poate, sfârșitul relației lor.

Set lenjerie Victoria’s Secret

Seturile sexy fac cele mai spectaculoase cadouri! Colecția de cadouri Victoria’s Secret este disponibilă exclusiv în magazinul din Băneasa Shopping City.

Stilletos

Acum este momentul perfect pentru a o răsfăța cu o pereche de stilletos care să îi sublinieze feminitatea. Ocaziile potrivite pentru a îi purta în lume se vor arăta mai curând decât crezi.

Descoperă întreaga colecție DEICHMANN în magazine și online, pe https://www.deichmann.com/RO/ro/shop/welcome.html

Geanta Weekend Max Mara

Campania de iarnă, lansată prin clipul „A Sphere of Dreams”, are ca protagonist mascota festivă Hoppy, iepurașul care îl duce pe spectator într-o călătorie magică. Purtând piesele cheie ale noii colecții, magia sezonului următor este dezvăluită la fiecare pas, într-un afișaj orbitor de nuanțe strălucitoare, culori neutre, animal print și modele inspirate de moda pop a anilor '60. Noi ne-am indragostit de geanta din imaginea de mai jos, dar poti gasi diverse modele si dimensiuni in magazinul din Baneasa Shopping City.

Bicicletă Fitness

Știi de când povestește că ar vrea să facă mai mult sport, dar nu s-a ivit momentul? Pentru că nici nu este o perioadă grozavă de mers la sală, o poți surprinde cu o bicicletă de cameră care o va ajuta să se relaxeze și să facă mișcare în siguranță, în intimitatea casei. Ce-i drept, va fi destul de greu de ascuns sub brad, dar acest lucru nu înseamnă că nu se va bucura. Bicicleta mecanică FitTronic 100B este un model destinat uzului casnic, suportă o greutate de 100 kg și este prevăzută cu un display care afișează cronometru, viteza, distanța și caloriile.

cadouri de craciun pentru iubita bicicleta de camera

Bicicleta este disponibilă aici.

iPhone 12

Poate că nu te pricepi la parfumuri, deși ea miroase întotdeauna minunat, iar hainele, oricât de bine ar veni pe ea, pentru tine arată toate la fel pe raft! În acest caz, cel mai bun cadou pe care îl poți face persoanei iubite este iPhone 12, un telefon care îi va deveni aproape asistent personal și îi va ușura mult munca.

cadouri de craciun pentru iubita iphone 12

Produsul este disponibil aici.

Perie multifuncțională cu aer cald și 9 accesorii

Un astfel de cadou va face fericită orice femeie! Cu un mâner practic și convenabil, putere mare, cablu rotativ, uscătorul de par Surker este foarte ușor de folosit și garantează rezultate de excepție. Setul conține mai multe perii pentru uscare, ondulator, difuzor și concentrator.

cadouri de craciun pentru iubita

Produsul este disponibil aici.

Cadouri de Crăciun pentru el

Pachet cadou degustare beri artizanale românești

Pachetul conține:

  • 1 cutie de cadou premium
  • 1 bere artizanala Craft Lager
  • 1 bere artizanala India Pale Ale
  • 1 bere artizanala Red ale
  • 1 desfacator bere + suport pahar 1 pahar elegant pentru bere
  • 1 mix de alune

Produsul este disponibil aici.

LEGO Colosseum

Fanii LEGO și pasionații de istorie vor putea aduce istoria italiană chiar în propria sufragerie, întrucât acest set reprezintă o reproducere autentică din cărămizi LEGO a impunătorului Coloseum – cu o suită de detalii realiste. Acest model epic LEGO include o reproducere a celor trei etaje distincte ale Coloseumului, cu coloane din ordinele Doric, Ionic și Corintic. Aceste coloane au fost recreate fidel în formă de cărămizi LEGO, folosind o suită de tehnici creative de construire, inclusiv volute decorative, recreate prin recolorarea unui element LEGO pentru role, întors invers, pentru un aspect autentic.

Fiecare detaliu din set a fost atent creat pentru a reda în totalitate măiestria Coloseumului – incluzând chiar și 80 de arcade în zona spectatorilor (același număr ca originalul) și trei nuanțe de culori pentru a replica diversele coloane și sugera trecerea timpului pentru obiectivul de aproape 2000 de ani. Experiența de construcție a fost creată astfel încât să fie similară procesului original, arena de lemn LEGO fiind ultimul element plasat, așa cum a fost în anii 1990. Setul reprezintă o adevărată provocare, devenind totodată centrul atenției în orice încăpere s-ar afla. LEGO Coloseum are o bază ovală, care permite acestui set să fie privit din orice unghi, dintr-o perspectivă de 360º. Fanii pot alege partea pe care doresc să o expună – fie că este vorba despre partea de sud, distrusă de varii cutremure și dezastre naturale de-a lungul timpului, sau zidul de nord, care este mai puțin afectat. Coloseumul dispune de Arcuri, care au fost recreate cu ajutorul detaliilor cărămizilor LEGO, permițând o perspectivă a centrului Coloseumului din exterior, similară amfiteatrului original.

LEGO Colosseum are o înălțime de peste 27cm, lățime 52cm și adâncime 59cm, fiind un element central spectaculos în orice colecție de cărămizi LEGO.

LEGO Colosseum este disponibil pe LEGO.com și în magazinele de retail partenere LEGO.

  • RRP 2499 RON
  • Vârste 18+
  • 9,036 piese

Prosoape de baie organice

Prosoape de baie Macrame, din bumbac pur 450 gr/mp, fără substanțe toxice în compoziție. Absorb cu eficiență apa, în timp ce răsfață delicat pielea. Aparțin brandului La Perla Home by Fazzini disponibil pe www.selectdesign.ro. Pentru a menține calitatea ridicată a textilelor sale, Fazzini a păstrat toate etapele principale ale artizanatului în Italia, în laboratoare specializate în prelucrare de înaltă calitate.

Kit pictura cu numere - New York Time Square

Acest set de pictură după numere are o dimensiune de 40x50 cm și este din carton cu textură de pânză.

Kitul are pensulă și culori acrilice, des utilizate în realizarea picturilor artistice. Culorile se găsesc în tuburi din plastic și au atașate numerele corespunzătoare conturului de pe planșa de pictat.

În urmă cu 50 de ani, SCHIPPER a fost primul producător care a lansat în Germania tehnica de vopsire „Pictura după numere” provenită din SUA. Calitatea fantastică, imaginile cu diferite dimensiuni, compozițiile și o colecție largă de motive, au devenit rapid populare printre artiștii tineri dar și cei experimentați.

SCHIPPER Arts & Crafts a adus tehnica de pictură cu numere la o perfecțiune extraordinară și la un nivel de calitate superior.

Prin acest tip de pictură, toți oamenii pot realiza o mică operă de artă fără cunoștințe anterioare.

Gama acestora acoperă flori și plante, peisaje și animale, momente istorice, pictori celebri și motive religioase, stil de viață și Crăciun.

Produs disponibil pe Carturesti.ro

Aparat de tuns și ras Japanese Steel 12in1

Acest cadou este, de fapt, răsfățul de pe scaunul bărbierului ascuns sub bradul de Crăciun! Acesta este confecționat din oțel japonez, renumit pentru duritatea, durabilitatea și calitatea sa. Datorită acestuia, dispozitivul o întreținere ușoară în timp, dar și o utilizare intuitivă: lamele sunt foarte ascuțite și își păstrează proprietățile pentru un timp îndelungat. Prin urmare, acesta este setul de îngrijire de care orice bărbat are nevoie, cu atât mai mult cu cât poate fi folosit ani de-a rândul.

cadouri de craciun pentru el

Dotări și specificații:

5 capete ușor de schimbat prin răsucire ușoară: capăt de precizie cu lame din oțel Japonez de înaltă calitate, trimmer pentru nas, capăt pentru ras, trimmer pentru detalii, capăt pentru corp

- Ghidaj pentru barbă: 2-14mm

- 2 ghidaje pentru sprâncene: 3 și 5mm

- Ghidaj pentru ras: 1-3.5mm

- 3 ghidaje pentru corp: 3, 5, 7mm

- Geantă de depozitare

În plus, aparatul de tuns și ras este impermeabil, astfel că poate fi utilizat și pe pielea umedă.

Produsul este disponibil aici.

Set cadou Nivea Men Toolbox

Acesta este un set de îngrijire complet pentru fiecare bărbat, ce ajută la transformarea rutinei zilnice în momente de răsfăț. Fiecare bărbat are nevoie de o astfel de „trusă” de îngrijire, ușor de depozitat și accesat, cu design masculin și modern. Setul poate fi achiziționat de aici.

set cadou de Craciun NIVEA barbati

Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Le Parfum

Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme Le Parfum este un parfum unic pentru bărbați cu esențe captivante și acorduri orientale. A fost lansat în 2010, iar designul parfumului este unul negru, modern și elegant, perfect pentru bărbații dinamici. Printre notele de vârf pe care le conține menționăm piperul, bergamota și anasonul, care se combină cu aroma de labdanum, lavandă și tonuri de fructe, dar și cu arome de paciuli exotic și de vanilie caldă, cu o adiere lemnoasă de vetiver.

cadouri de craciun pentru el parfum

Parfumul este disponibil aici

Măsuță multifuncțională pentru laptop, pliabilă și ajustabilă

Această măsuță este foarte practică, utilă oricând și oriunde, căci poate fi folosită pentru a accesa laptopul de oriunde, chiar și din pat, permițând prin spațiul dedicat alăturarea altor obiecte pe măsuță. Este confecționată din lemn, atent lucrată și prezintă spații pentru ventilare.

Măsuța este disponibilă pe eMag.ro

cadouri de craciun pentru el

Setul Dove Men Care Minerals Sage

Gelul de duș Dove Men+Care Minerals + Sage a fost special creat pentru pielea bărbaților, folosind tehnologia Micro Moisture. Este dovedit clinic că protejează împotriva deshidratării pielii mai bine decât gelurile de duș obișnuite pentru bărbați. Gelul de duș Dove Men+Care Minerals Sage, inspirat de elementele naturii, oferă o curățare eficientă și o senzație energizantă de prospețime.

Antiperspirantul spray Dove Men+Care Minerals Sage îi oferă pielii confort și protecție completă – pentru o prospețime energizantă care durează. Dovedit clinic că oferă 48 de ore de protecție, acest spray antiperspirant pentru bărbați se usucă imediat, asigurând protecție împotriva transpirației, protejând în același timp pielea datorită tehnologiei cu ¼ agenți de hidratare.

Șamponul Dove Men+Care Fresh Clean, conceput special pentru bărbați, contribuie la fortifierea părului datorită formulei cu cafeină. Șamponul Dove Men+Care Fresh Clean curăță părul în profunzime, iar mentolul oferă o senzație de prospețime cu efect revigorant.

What Do You Meme?

Cine va fi încoronat regele meme*-urilor?

Invită-ți prietenii sau familia (dacă ești suficient de curajos) și află concurând în acest joc amuzant al meme-urilor, ideal pentru petreceri, vacanțe, reuniuni sau alte motive.

Jocul de bază conține:

  • 360 de cărți
  • 75 cărți cu imagini

Disponibile pe Carturesti.ro

Sea storm - Pictură pe numere

Drumul către libertate al fiecăruia nu este întotdeauna drept și uneori presupune furtuni năucitoare, aventură, provocări și valuri mai mari sau mai mici. Dar bucuria este nespusă când ajungem la destinație și reusim să ne stăpânim propria mare. Cum se simte victoria? Această pictură pe numere poate fi un cadou ideal pentru El. Dispune de o pânză de bumbac 100% de grosime 310 grame/mp, 3 pensule de mărimi diferite și culori acrilice premium necesare desăvârșirii picturii pe numere.

cadouri de craciun pentru El pictura pe numere

Produsul este disponibil aici

Cadouri de Crăciun pentru mama

Rochie verde de ocazie asimetrică în cloș din material neelastic fluid cu volănașe la terminație

Un cadou minunat pe care orice femeie îl va aprecia. Rochia este realizată din material fluid, căptușită cu material elastic și prezintă cordon detașabil.

Rochia poate fi achiziționată de aici.

idei cadouri pentru mama

Accesorii si decoratiuni de Craciun pentru casa de la Marks & Spencer

De la perne și ornamente cu motive de sărbătoare, disponibile într-o gamă variată de texturi, culori și modele, noile accesorii deja prezente în magazinele fizice sunt perfecte pentru a completa căminul dumneavoastră, transformându-l într-un loc cu iz de magie. Printre accesoriile din noua colecție se regăsesc finisaje din fleece, catifea și blană ecologică, combinate totodată cu imprimeuri jucăușe într-o varietate de culori.

Toată acea magie când vine vorba de decorațiuni și accesorii nu trebuie să se rezume doar la zona living-ului. Astfel, și dormitorul poate căpăta un aer cu totul nou cu ajutorul gamei de lenjerii de pat din bumbac, realizat cu ajutorul tehologiei StayNew ™ care ajută la păstrarea acesteia ca nouă pentru o perioadă mai lungă de timp. Marks & Spencer propune modele variate, de la imprimeuri distractive în stilul calendarelor advent, până la modele de Crăciun cu Snoopy™. Întreaga gamă de așternuturi din bumbac este realizată dintr-un material durabil și sustenabil.

Cadouri cu Farmec

În perioada sărbătorilor de iarnă, Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, vine în întâmpinarea consumatorilor cu promoții avantajoase pentru cele mai apreciate produse din portofoliu, casete cadou și servicii dedicate, disponibile în magazinele fizice Farmec și Gerovital și în magazinul online www.farmec.ro.

Pachetele speciale de sărbători sunt disponibile sub forma a 14 tipuri de casete și borsete, ce includ produse de îngrijire din gamele Gerovital H3 Classic, Gerovital H3 Evolution, Gerovital Men, Gerovital Plant, Gerovital H3 Hyaluron C, Gerovital Tratament Expert și Aslavital Mineralactiv, concepute în funcție de tipul de ten sau păr, vârstă și nevoi.

În plus, până pe 27 decembrie, comenzile pentru pachetele speciale beneficiază de transport gratuit, iar membrii platformei online www.farmec.ro primesc cadou un voucher în valoare de 15 lei care poate fi utilizat la cumpărături de peste 149 lei.

Retetele de Craciun ale lui Jamie Oliver

Aceasta carte este incununarea a 17 ani de munca in care m-am straduit sa rafinez o serie de retete uimitoare, insotite de sfaturi si trucuri care va vor fi de folos de fiecare data cand veti patrunde in spatiul familiar al bucatariei voastre de acasa. O scriu o singura data, asa ca m-am asigurat ca va ajunge la voi in cea mai buna forma posibila. Voi fi onorat daca ideile prezentate aici isi vor gasi locul in ritualul vostru festiv - sunt idei care sa va ajute, sa va inspire, sa va ia de mana si sa va poarte pe calea catre un Craciun de neuitat. Sper ca la vremea sarbatorilor de iarna sa va intoarceti an de an la cartea mea. - Jamie Oliver

Disponibil pe Libris.ro

Set 24 de vase din porțelan pentru 6 persoane Agra

Setul de veselă poate fi comadat de aici.

Iată o idee de cadou pentru mama ce va fi apreciată la orice vârstă, căci mama va dori mereu să își aducă copii, nepoții și toți cei dragi în jurul mesei și totul este mai ușor când vesela te inspiră și te ajută să obții rapid un decor captivant.

Gama Anti-îmbătrânire pentru păr și scalp

Gama anti-îmbătrânire este o inovație care tratează părul subțiat și îmbătrânit și care încetinește efectele îmbătrânirii părului și scalpului. Gama anti-îmbătrânire pentru păr și scalp este formată din Șamponul și Fluidul anti-îmbătrânire, iar ambele conțin ingredientul inovator DN-AgeTM, un extract concentrat din frunze de Cassia Alata și extract din Floarea de Colț elvețiană - plantă cunoscută pentru proprietățile sale de vindecare și antiinflamatorii. DN-AgeTM se inspiră din strategiile de apărare ale plantei protejând foliculii piloși umani la nivelul scalpului și încetinind procesul de îmbătrânire. Antioxidant, antiinflamator, stimulează repararea, combate albirea și menține creșterea - efectele ingredientului au fost dovedite atât in vitro cât și in vivo. Într-un studiu*, 80% dintre voluntari și-au descris părul ca fiind mai puternic și mai gros după aplicarea zilnică a DN-AgeTM pe scalp pe o perioadă de 6 luni .

Șamponul anti-îmbătrânire și Fluidul anti-îmbătrânire din noua gamă Revalid conțin extract de Floare de Colț elvețiană, care protejează părul și scalpul prin stimularea mai multor gene și proteine cheie responsabile pentru menținerea barierei de protecție.

Aranjamente florale

Aranjament de flori artificiale în apă acrilică Red Tulip. O singură lalea roșie este simplă și minunată; un buchet des de lalele roșii este pur și simplu uluitor. Realizate manual într-o manieră realistă, aceste flori par proaspăt culese dintr-o grădină de primăvară. Brand Ethan Allen, disponibil pe www.selectdesign.ro.

Aranjament floral 25 trandafiri de săpun, în cutie cadou, Hand Made

Un cadou elegant ce impresionează prin delicatețe și design. Simbolizează dragostea și grija pentru femeile din viața noastră pe care le iubim. Poate fi un cadou potrivit pentru mamă, iubită, soție, soră.

Trandafirii sunt realizați manual, putând selecta dintr-o gama variată de aranjamente.

Cutia cu trandafiri de săpun poate fi achiziționată de aici.

cadouri de Craciun pentru mama: idei cadouri hand made

Ser Estée Lauder Perfectionist Pro

Secretul unui ten vizibil mai tânăr. Serul pentru tonifiere intensă Estée Lauder Perfectionist Pro, cu o concentrație puternică de substanțe active, combate intens efectele îmbătrânirii tenului. Acesta redevine întins, elastic și ferm. Disponibil aici.

Bijuterii Pandora

Prezentând forme emblematice și o temă recurentă a pietrelor albastre cu inspirație celestă, noile modele sunt finisate manual cu cele mai moderne tehnici de creare. Adaugă talismane strălucitoare și combină metalele cu argintul 925 semnătură Pandora cu 71% proveniență din argint reciclat, auriul Pandora Shine sau pentru o nuanță mai caldă cu Pandora Rose.

Cuvertură de pat hipoalergenică

Cuvertură de pat Mosaico, lucrată din fibre hipoalergenice, fără substanțe toxice în compoziție. Disponibilă în mai multe culori, aceasta este o piesă ce conferă un aspect plăcut și relaxant dormitorului. Aparține brandului La Perla Home by Fazzini, disponibil pe www.selectdesign.ro.

Fazzini este singura companie italiană din domeniu recompensată cu certificatul EcoLabel pentru toate colecțiile sale. Eticheta europeană EcoLabel atestă faptul că un anumit produs sau serviciu are un impact redus asupra mediului înconjurător pe tot parcursul ciclului lui de viață și că nu conține elementele toxice cum ar fi formaldehida sau alte substanțe cancerigene. Performanța ecologică este evaluată pe o bază științifică, analizând cele mai semnificative impacturi asupra mediului de-a lungul ciclului de viață al produsului.

Set cadou Artistique AVON pentru Ea

Arome captivante, ambalaj premium - o combinație ce te învăluie și te face să trăiești cu drag clipele frumoase din viața ta.

Pret recomandat: 166 lei

Cutie decorativă Deco Grid

Este o piesă de accent elegantă, decorată cu scoici Abalone. Interiorul este finisat cu foiță de aur, ceea ce îi sporește rafinamentul. Realizată prin metode tradiționale asiatice, piesa este o adevărată operă de artă și meșteșug. Brand Revelation by Uttermost, disponibil pe www.selectdesign.ro.

Bol Oval Coral, lucrat din alamă

Este o piesă absolut specială, realizată cu meticulozitate de artizani folosind vechea tehnică a turnării cu nisip. Centimetru cu centimetru, bucată cu bucată – frumusețea delicată a coralului este recreată manual în întregime. Fiecare ramură este turnată în alamă pură, finisată antichizat. Brand Ethan Allen disponibil pe www.selectdesign.ro.

Set pentru ceai

Compus din 7 piese, setul Butterlfy Meadow este realizat din porțelan de cea mai bună calitate și atrage prin imprimeurile delicate și culorile vesele. Este un cadou de excepție ideal pentru orice ocazie, ce face parte din portofoliul Lenox. Companie americană fondată în 1889, Lenox și-a consolidat reputația de producător și distribuitor al unora dintre cele mai fine porțelanuri, cu ornamente de o rară măiestrie, continuând tradiția excelenței statornicite de fondatorul său, Walter Scott Lenox. În plus, Lenox are onoarea de a fi primul porțelan american care a stat la masa președinților de la Casa Albă. Din 1918 până în prezent, șase dintre ei au ales Lenox pentru a crea serviciile de stat, fiecare reflectând atât gusturile vremii, cât și frumusețea atemporală a porțelanului fin. Setul este disponibil pe www.selectdesign.ro.

Vaze

Set de două vaze Alma, din sticlă, cu accente de alamă. Sunt un accesoriu versatil, care aduce un plus de stil în decorul din casa voastră. Ușor de integrat în orice idee de design interior, acestea aparțin brandului Revelation by Uttermost, disponibil pe www.selectdesign.ro.

Aspirator robot Roborock

Navigatie LiDAR si curatare in forma de Z: cartografiere eficienta, detaliata a locuintei si curatare cuprinzatoare. Apasati butonul pentru a incepe curatarea. Odata inceput, robotul isi va planifica traseul de curatare pe baza scanarii zonei sale. Roborock S6 este mai inteligent si silentios, fiind potrivit pentru suprafete mari, datorita rezervorului de apa marit. Dispune de o functie selectiva de curatare, o setare dedicata pentru pardoseli. Navigatia LIDAR ajuta in a forma o harta exacta pentru curatare. Control vocal si configurare completa prin smartphone. Disponibil pe emag.ro.

Sfeșnic

Sfeșnic Binx, cu bază din marmură. Potrivit pentru o lumânare care va ambienta într-un mod plăcut amenajarea, este decorațiunea ideală pentru un interior modern și foarte elegant. Aparține brandului Revelation by Uttermost, disponibil pe www.selectdesign.ro.

Cadouri Crăciun pentru bărbați

Cufăr din lemn Datini și tradiții, cu vin Forum Wine, miere, dulceață și delicatesse

Oferă un cadou elegant, un compliment pentru o persoană dragă, un semn de prețuire și gânduri bune.

Cadoul conține:

-Vin roșu demisec Forum Wine Collection, 750 ml

-Miere tradițională din tei

-Dulceață naturală de ardei iuți, la foc de lemn- Mica Ilinca

-Dulceață naturală de soc- Mica Ilinca

-Cutie din lemn natural, serigrafiat pe capac cu mesaje elegante

Cufărul poate fi achiziționat de aici.

set vin si delicatesse craciun

Aparat Foto D-SLR Canon

Unul dintre cele mai des întâlnite hobby-uri ale bărbaților este fotografia. Prin urmare, sunt șanse mari ca în apropierea ta să se afle un domn care vrea să testeze și acest domeniu. Dacă face primii pași în acest sens sau caută un punct de plecare, cu siguranță va fi plăcut surprins de un aparat foto performant care să îl ajute să surprindă cele mai interesante cadre.

cadouri de craciun pentru barbati aparat foto

Produsul este disponibil aici.

Cadouri de Crăciun ieftine

Set cadou parfum arăbesc și deodorant

Parfumul unisex OUD 24 HOURS este un parfum deosebit, greu de confundat cu alte esențe existente pe piață. Mirosul persistent dă ocazia de a purta parfumul pe o perioada mai îndelungată. Mai mult de atât, parfumul este unisex, drept pentru care poate fi un cadou ideal atât pentru doamne, cât și pentru domni.

cadouri de craciun ieftine parfum arabesc

Produsul este disponibil aici.

Cadouri haioase de Crăciun

Cadouri de Crăciun pentru copii

LEGO Sania lui Moș Crăciun, 343 piese

Setul poate fi achiziționat de aici.

Este un set LEGO minunat, care poate deveni totodată, pe lângă jucărie educativă, și decorațiune sub bradul de Crăciun, întregind atmosfera de sărbători.

idei cadouri de craciun copii seturi lego

Cizmulițe

Indiferent ce au menționat în scrisorile către Moș Crăciun, o pereche de cizmulițe sau ghetuțe noi vor fi mereu primite cu entuziasm. Alege pentru pentru fetițe varianta din lac și piele ecologică ( ușor de curățat și întreținut) și pentru băieți bocanci utilitari similari cu cei încălțați de eroii lor preferați din desenele animate ( sau cu cei pe care îi poartă Tati)

Descoperă întreaga colecție DEICHMANN în magazine și online, pe https://www.deichmann.com/RO/ro/shop/welcome.html

Montessori Prima mea bucătărie

Setul Montessori încurajează copiii să-și dezvolte creativitatea și să dobândească identitatea și independența personală. Aceștia își pot crea propria bucătărie, pot inventa rețete și pot învăța bunele maniere atunci când servim și stăm la masă.

Setul include: 1 bucătărie de asamblat, peste 50 de accesorii, 8 bucăți de paste și instrucțiuni.

Stimulează mintea copiilor prin joc și cu ajutorul dispozitivelor educaționale amuzante, organizate într-un meniu personalizat de competențe, pentru a se desfășura într-un mod spontan și neobligatoriu, cu o capacitate de învățare permanentă. Bucătăria Montessori poate fi achiziționată de aici.

idei de cadouri montessori pentru copii

Joc Montessori Maxi Căsuța mea

Un joc minunat pentru sortare, potrivire și creație. Îndeamnă la curățenie, strângereajucăriilorși aranjarea camerelor în funcție de preferințe și utilitate. Permite jocuri de rol și dezvoltă logica și creativitatea. Jocul poate fi achiziționat de aici.

jocuri montessori pentru copii

Povești ca să te iubești mai mult

Alcătuită din versiuni moderne ale unor povești tradiţionale din diferite culturi, această carte le oferă copiilor o călătorie amuzantă, plină de imaginație, în adâncul propriului suflet.

„Ne-am hotărât sa publicăm cartea de față pentru ca părinții să poată împărtăși cu copiii lor aceste povești menite să-i facă să reflecteze asupra valorii personale și asupra dreptului de a fi fericiți așa cum sunt, nu așa cum se așteaptă lumea să fie. Fiecare dintre aceste povești ilustrează un aspect important al procesului de edificare a stimei de sine, care, ca un far călăuzitor, le va arăta celor mici calea de urmat pentru a deveni adulți siguri pe ei, independenți și toleranți – față de sine și faţă de ceilalți. Îți mulțumim că ne ajuți să sădim semințele unei lumi mai frumoase, mai bune și mai responsabile.“ — ÁLEX ROVIRA, FRANCESC MIRALLES

Include un ghid al celor 12 chei ale stimei de sine la copii O carte terapeutică: întarirea stimei de sine este cea mai bună apărare împotriva bullying-ului.

Cartea este disponibila pe Carturesti.ro

Harry Potter - Trivia vrajitorilor

Bine ați venit la Hogwarts, tineri vrăjitori! Sunteți pregătiți să apărați blazonul Casei voastre? Dacă sunteți gata, luați-vă robele și pregătiți-vă baghetele fiindcă Trivia Vrăjitorilor este pe punctul de a începe. Trivia Vrăjitorilor vă testează cunoștințele despre universul Harry Potter! Maestrul jocului vă oferă informații și este de datoria voastră să ghiciți dacă sunt adevărate...sau false!

Disponibil pe Carturesti.ro

Bucătărie de jucărie pentru copii, ATS, roz, cu accesorii

Dimensiuni: (Lățime,Înălțime,Adâncime) 68 x 40 x 12 cm

Vă prezentăm setul pentru copii Bucătărie din inox

Conține o bucătărie completă + păpușă

cadou Craciun copii

Setul include:

4 x Corpuri mobilă bucătărie
1 x Frigider
1 x Cratiță
3 x Oală cu capac
2 x Grătare cuptor
1 x Grătar vase
2 x Cănițe cafea
5 x Farfurii
5 x Ustensile pentru gătit
1 x Prăjitor pâine
1 x Sticlă lapte
2 x Recipiente suc
4 x Sticle suc
1 x Pahar
1x Chiuvetă

Produsul este disponibil aici

Joc educativ - IQ Arrows

IQ Arrows îți oferă o nouă direcție în jocurile de tip puzzle.

Oare poți să așezi toate piesele de puzzle astfel încât săgețile să fie îndreptate în direcția corectă?

Setul conține 120 de provocări și soluțiile lor.

Disponibil pe Carturesti.

Yoyo Flight Special

cadou pentru copii yoyo

Yoyo a devenit extrem de popular în rândul copiilor și al tinerilor și în cazul în care copilul tău nu are deja unul, îl poți lua în considerare pentru cadoul de Crăciun. Yoyo Flight special este un yoyo spectaculos, cu un design unic, fiind totodată extrem de balansat, ceea ce îi permite realizarea unor trucuri speciale, cu un grad de dificultate mai mare sau mai mic. Ca fapt divers, compania YoYoFactory a patentat și dezvoltat această tehnologie care a permis transformarea yoyo într-o experiență deosebită. Este bine de știut că această jucărie este recomandată copiilor de peste 8 ani.

Yoyo Flight Special poate fi achiziționat de aici

Joc interactiv și educativ de tip Motessori de asociere și sortare cu 88 piese, sortator din lemn

Acest joc cuprinde piese din lemn atent confecționate, finisate și vopsite în culori atrăgătoare entru copii. Jocul presupune identificarea diferitelor forme, sortarea acestora și gruparea lor, oferindu-i copilului prilej de învățare și joacă în același timp. Jocul poate fi achiziționat de pe eMag.ro

joc din lemn sortare montessori

Cadouri de Crăciun pentru părinți

Set Crăciun 2 căni cu lingurițe din ceramică

Setul poate fi achiziționat de aici.

De cauți un cadou pentru părinți care să fie haios, perfect pentru sipirtul Crăciunului și care să îi bucure pe cei dragi ție în fiecare zi, că e dimineață la cafea sau după-amiază la ceai, îți propunem acest set de cești din ceramică, accesorizate cu linguriță și decorate în culorile Crăciunului.

Suport metalic pentru reviste Giornali Negru

Dacă și părinții tăi sunt precum ai mei și găsesc bucurie în tabieturile lor, iubind să își citească ziarul sau revista preferată în timp ce savurează cafeaua sau ceaiul preferat de dimineață, aceasta poate fi o idee de cadou excelentă pentru ei. Suportul metalic pentru revistă în stil industrial, din metal, nu necesită montaj și se pretează perfect în living sau pe hol.

idei cadouri pentru parinti suport reviste

Suportul este disponibil aici

Umidificator KD Home pentru împrospătarea aerului

Acest produs are o dublă funcție, poate fi deopotrivă difuzor aromaterapie, dar și umidificator de aer, și de aceea îmbunătățește calitatea aerului prin reglarea umidității din încăpere sau îl parfumează, după dorințe și preferințe. Cu un design interesant, modern și plăcut, se poate integra cu ușurință în decorul locuinței. Fiind portabil, te poți bucura de un aer împrospătat în liniște, în încăperea în care îți dorești.

cadouri pentru parinti umidificator de aer

Produsul este disponibil aici

Pijamalele potrivite pentru intreaga familie de la Marks & Spencer

Pentru acest sezon, Marks & Spencer propune o colecție de pijamale de Crăciun vesele și jucăușe pentru întreaga familie, versatile și ușor de purtat atât de către cei mici, cât și de către părinți. Pijamalele din noua colecție, fie că sunt realizate din bumbac moale, produs responsabil din surse sustenabile, fie din fleece, o țesătură confortabilă și călduroasă pentru nopțile reci de iarnă, sunt perfecte pentru a fi purtate în preajma sărbătorilor. Colecția este alcătuită din pijamale cu diverse imprimeuri și modele vesele care vor aduce un zâmbet pe buzele tuturor în perioada următoare.

De la stilul tradițional la modele cu mesaje optimiste și personaje jucăușe, piesele din noua colecție vor deveni noul reper atunci când vine vorba de distracție și bună dispoziție în familie în perioada sărbătorilor de iarnă. Atracția principală a colecției din acest an o reprezintă pijamalele cu Santa Paws care sunt decorate cu accesorii festive, potrivite atât celor mici, cât și părinților.

Noutatea pe care Marks & Spencer o propune în acest sezon o reprezintă gama ce are în prim plan M&S snuggle™, pături cu glugă pentru copii, perfecte pentru a fi purtate prin casă în zilele răcoroase datorită materialelor din care este realizat ce permit păstrarea constantă a unei temperaturi optime.

Căni set 12 bucăți – roșu

Setul poate fi achiziționat de aici.

Ceaiurile cu aromă de Crăciun și cafeaua din diminețile sărbătorilor de iarnă pot fi băute din aceste cești oferite cu drag. Un cadou ce imortalizează un moment minunat, un an frumos petrecut lângă cei dragi. Un semn de mulțumire și de grijă.

idei cadouri de craciun pentru parinti set cesti mos craciun

Pijamale Marks & Spencer

Noua colecție de pijamale și haine de casă de la Marks & Spencer este ideală pentru momentele petrecute acasă de Sărbători și îi va face pe toți membrii familiei să se simtă confortabil și să intre în spiritul Crăciunului. Cu modele în carouri, imprimeuri inedite, mesaje jucăușe și contemporane, colecția de pijamale include multe modele festive, cu țesături confortabile.

Setul vedetă de pijamale al acestui sezon este compus dintr-o cămașă relaxată în carouri și o pereche de pantaloni lungi, disponibil atât în colecția pentru femei, cât și în cea pentru bărbați.

Articolele sunt disponibile în magazinele Marks & Spencer din București și Timișoara,

dar și online pe www.fashiondays.ro.

Super food pentru toata familia - Jamie Oliver

Dragii mei, asta mi-ati declarat ca va doriti de la retetele dintr-o carte de bucate pentru voi si cei dragi - si exact asta este ceea ce va ofer in paginile urmatoare! Practic, am ales o serie de retete clasice preferate de membrii oricarei familii, apoi le-am gatit, le-am rescris, le-am testat si redactat in asa fel incat sa fiu sigur ca se incadreaza in filozofia mea privitoare la super-food. Ce vreau sa spun? Ei bine, acest fapt garanteaza nu numai ca veti avea parte de mese incantatoare pentru papilele gustative, dar si ca toate preparatele sunt foarte satioase si perfect echilibrate nutritional - asadar, va vor asigura o alimentatie corecta si va vor umple de energie.

Expresia „mancare pentru familie" are alta semnificatie pentru fiecare dintre noi. In ce ma priveste, inseamna hrana care alina, incalzeste si entuziasmeaza, facuta pentru a fi impartita din tot sufletul, insa pentru unii poate insemna si mancare nesanatoasa. Nu veti gasi asa ceva in cartea de fata! Aici sunteti incurajati sa va bucurati de feluri minunate ce va hranesc adecvat zi de zi, fie ca le savurati singuri, fie impreuna cu familia ori cu prietenii. Veti descoperi o multime de idei inspirate pentru preparatele de la micul dejun - toate delicioase si avand sub 400 de calorii -, precum si un capitol bonus cu trucuri in bucatarie, de unde veti afla ce puteti pregati in avans, incat sa aveti un as in maneca numai bun de etalat atunci cand masa trebuie sa fie gata cat mai iute. Celelalte capitole - de la „Retete rapide" la „Paste & risotto", de la „Preparate la cuptor" la „Curry & tocanite" - va vor fi un ajutor nepretuit cand veti gati pentru pranz si cina. Toate retetele din urma se limiteaza la 600 de calorii, asa ca, daca faceti alegeri diversificate de la o zi la alta, sunteti pe drumul cel bun (vezi p. 244). Preparand delicii culese din carte de trei sau patru ori pe saptamana, va asigur ca impactul va fi unul benefic asupra sanatatii voastre si a familiilor voastre. La fiecare reteta, v-am indicat informatii nutritionale ce v-ar putea interesa, iar in cazul mancarurilor pentru pranz si cina m-am asigurat ca exista minimum doua portii de legume si fructe intr-o farfurie. Si, credeti-ma, am gandit toate felurile de mancare astfel incat sa-i dea mesei un plus de bunatate si stralucire!

Ca si in alte carti ale mele recent aparute, am realizat singur fotografiile preparatelor - asta mi-a permis sa ajustez pe alocuri ingredientele, metodele si tehnicile, ca sa aduc retetele cat mai aproape de perfectiune. Incluzand la final si o vasta sectiune referitoare la sanatate si la starea de bine dobandite gratie hranei, am nadejdea ca volumul pe care il tineti in mana va va inarma cu tot ce va trebuie, voua si familiilor voastre, pentru a fi in cea mai buna forma si pentru a trai o viata indestulata, fericita.

Disponibil pe Libris.ro

Camera foto polaroid Originals OneStep

Cele mai prețioase amintiri sunt imortalizate în fotografii. Cei mai mulți dintre noi le păstrăm într-un format digital, dar cu siguranță pentru părinți acestea sunt de preferat în varrianta clasică, pe hârtie. Tocmai de aceea, dacă vrei să le faci cadoul potrivit de Crăciun, un aparat foto care le scoate pozele preferate în câteva minute poate fi surpriza potrivită.

cadouri de craciun pentru parinti aparat foto instant

Produsul este disponibil aici.

cadouri de craciun pentru parinti film polaroid

Alături de aparatul foto, le poți dărui și rezerva de filme astfel încât să poată face câte poze doresc. Rezerva de filme instant este disponibilă aici.

Mindfulness pentru părinți

Pentru acei părinți care provin dintr-o altă generație, însă care au deschidere pentru a afla lucruri noi în ale parentingului și a-și îmbunătăți și armoniza relațiile, această carte poate reprezenta o lectură interesantă. Autorii cărții sunt Jon Kabat-Zinn, renumit autor și doctor în biologie, fondatorul Clinicii pentru Reducerea Stresului și al Centrului pentru Mindfulness în Medicină, Servicii de Sănătate și Societate din cadrul Universității din Massachusetts și Myla Kabat-Zinn, soția sa. În carte, părinții vor regăsi nu doar sfaturi practice, dar și metode de soluționare a anumitor dileme părintești și tehnici de comunicare și relaționare cu copiii lor.

cadou de Craciun pentru parinti carte

Cartea este disponibilă aici

Set cadou pentru tată - Barberia Toscana

Acest cadou păstrează tradiția, este inspirat din secretele naturii și totodată aduce inovația cosmeticelor moderne destinate bărbaților. Setul conține produse de îngrijire a tenului pentru bărbați, cu acțiunea hidratantă a acidului hialuronic. Untul de shea prezintă un efect emolient, hrănitor și calmant, iar extractul de guarana este energizant și tonifiant. Un alt ingredient de bază este reprezentat de uleiul de măsline, folosit din vremuri străvechi în diverse rețete cosmetice.

Setul promite o îngrijire delicată și hidratare intensă, bărbieritul devenind o adevărată plăcere. Setul Barberia Toscana este disponibil pe BottegaVerde.ro

set cadou barbierut naturist pentru barbati - cadou craciun pentru tata

Cadouri Crăciun femei

Parfum Bombshell Gold de la Victoria's Secret

Călătoria aromată Bombshell Gold începe cu o notă florală de bujor alb, ce lasă loc unui aer pătrunzător, plin de eleganță, ca mai apoi să fie înfășurat de căldura unei vanilii aurii, ce se topește în contact cu pielea, devenind una și aceeași. Aroma de litchi înghețat și lemn dulce conturează nucleul acestui parfum, încapsulandu-l într-o simfonie a simțurilor ce îți va rămâne întipărită în minte.

Descoperă parfumul Bombshell Gold în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City sau pe site-ul www.victoriassecretbeauty.ro.

Holiday Boxes de la Maria Nila

Gift Box-urile Maria Nila 2021 sunt create pentru a celebra viata salbatica a planetei si a animalelor noastre. Realizate in colaborare cu artistul Cajsa Wessberg, fiecare cutie este o creatie unica, o lume fantezista, care surprinde diferite momente inspirate din seria Care & Style. Cutiile sunt concepute pentru a fi refolosite, fiind perfecte pentru a depozita accesorii de frumusete in baie, precum dischete demachiante din bumbac, sau creioanele si accesoriile preferate. Ca un cadou suplimentar, aceste cutii contin bine-cunoscutul Maria Nila Cream Heat Spray 75 ml pentru a va oferi cu adevarat un par hranit pe tot parcursul sezonului de vacanta!

Set Cadou Rustic Argan Cutie Lemn, Șampon Argana 400 ml+Săpun Lichid Arganine 400 ml+Gel De Dus Argana 400 ml

Un cadou ideal pentru orice ocazie, ambalat într-o cutie de lemn cu aspect rustic, elegantă și inovatoare.

set cadou craciun femei

Șampon pentru par cu ulei de argan , Argana /400 ml
Cu aromă de cedru, rozmarin, eucalipt.
Fără Parabeni, Sulfati, Coloranți, Silicon, Alcool, Fosfați, Ulei Mineral
Șamponul pentru păr cu ulei de argan este potrivit pentru toate tipurile de par. Nu încarcă firul de par, îmbunătățește elasticitatea, stimulează creșterea și regenerarea părului.
Hidratează și ajută la repararea vârfurilor despicate și uscate. Șamponul pentru păr cu ulei de argan conferă acestuia volum și strălucire de durata. Părul devine moale și mătăsos.
Aplicați șamponul pe părul umed, masați ușor și clătiți bine cu apă curată.
Produsul este fabricat în Maroc

Setul poate fi comandat aici

Sigma Beauty Iconic Brush Set

Iată o idee de cadou fabulos și util - un set de pensule de fond de ten, care le va încânta pe acele femei care iubesc machiajul și tot ce înseamnă el, ajutând la crearea unui machiaj profesionist. În set vei găsi incluse o perie kabuki pentru machiaj, o pensulă pentru pudră și fard de obraz, un iluminator pensulă corectoare, o perie pentru difuzarea machiajului, o pensulă pentru aplicarea fardului de pleoape. Acest set vine la pachet cu o geantă de cosmetice în care le poți depozita ulterior.

cadou de Craciun pentru femei pensule machiaj

Produsul este disponibil aici

Ser Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex

Serul facial Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex este un produs cu un conținut de substanțe active ridicat. De aceea, oferă tenului cea mai luxoasă îngrijire.

Serul poate fi comandat aici.

Cadouri de Crăciun personalizate

Set 2 tricouri si 1 body personalizate Craciun, ”Primul Craciun”

tricouri personalizate

Carte cadou personalizată

Exprimă-ți aprecierea și urările de bine într-o carte personalizată My Very Special Book.

My Very Special Book este cartea personalizată care nu lasă indiferent pe nimeni pentru că eroul său principal devine persoana căreia îi dăruiești tu cartea. Tot ce trebuie să faci este să aduni într-o carte amintirile, cuvintele de drag și recunoștință și le ilustrezi cu pozele voastre. Cartea are copertă tare și conține 20-28 pagini color, cu cca 20-30 de poze și texte potrivite ocaziei sărbătorite.

cadouri de craciun personalizate fotocarte

Produsul este disponibil aici.

Puzzle personalizat A5 cartonat, personalizat cu fotografia dorită, 63 piese

Un cadou personalizat care poate fi oferit atât de Crăciun, cât și cu fiecare ocazie. În funcție de imaginea dorită, cadoul poate fi personalizat astfel încât se adreseze partenerului de viață, părinților, prietenilor, fraților și surorilo. Poate oricând devină un cadou romantic sau unul haios, când asociază o imagine sugestivă. Suspansul descoperirii imaginii completează cadoul, oferindu-i celui ce îl primește prilejul de a rezolva acest puzzle al amintirilor.

Cadoul este disponibil aici.

cadouri personalizate

Cană personalizată termosensibilă cu poză sau text

Această cană poate imortaliza cele mai frumoase amintiri. În plus, prezintă un efect special: cana este termosensibilă, iar atunci când bei ceva cald, culoarea neagră dispare, lasând loc imaginii personalizate sau mesajului ales de tine devină vizibil. Cana este disponibilă pe eMag.ro

cana personalizata - idei cadouri de craciun

Fotocarte de la photogo

Photogo îți poate oferi prilejul să îi surprinzi pe cei dragi cu un cadou unic: o carte foto personalizată sau un calendar personalizat cu poze în care ați imortalizat toate momentele speciale pe care le-ați trăit împreună. Iată cum trebuie să procedezi:

  1. Adaugă imagini și texte și aranjează-le cum dorești. În cazul formatelor layflat, poți să aranjezi imagini care se întind pe două pagini.
  2. Alege din sutele de fundaluri și elemente decorative pentru a da o notă unicată fotocărții tale.
  3. Pentru a creea o fotocarte instant, folosește funcția inteligentă “Autofill”

cadouri de craciun personalizate fotocarte

Produsul este disponibil aici.

Carte-cadou personalizată „Unui om special”

My Very Special Book este cartea personalizată care nu lasă indiferent pe nimeni. Pentru că "eroul" său principal devine persoana căreia îi dăruiești tu cartea. Va fi un cadou unic, creativ, sentimental. Care să surprindă și să bucure pe cineva drag. Cartea poate fi achiziționată de aici.

cadouri personalizate de Craciun

Carusel muzical foto cu 12 poze

Păstrează toate amintirile foto frumoase în acest carusel sau surprinde pe cineva drag cu un astfel de cadou inedit! Mai mult de atât, micul ”album” este prevăzut cu un mecanism muzical solid care nu necesită baterii și care vă va încânta o lungă perioadă de timp.

cadouri de craciun handmade carusel foto

Caruselul este disponibil aici.

Cadouri de Crăciun handmade

Cadouri de designer realizate din materiale recuperate

Colecția “Obiecte Revizitate” semnată Andreea Coman nu aduce în discuție doar necesitatea unui consum inteligent de resurse, ea face trimitere la adaptabilitate, transformare, reinventare sustenabilă̆. În plină̆ transformare economică̆ și socială̆, colecția îndeamnă în mod subtil la conștientizarea prezentului și a modului în care privim realitatea.

Mesajul unitar al colecției “Obiecte Revizitate” este unul optimist. Face referire la reinventare, adoptare, repunere în circulație a obiectelor. Face apel la toleranță: nimeni nu este perfect, toți avem defectele noastre, dar prin unicitatea lor devenim mai frumoși. Extrapolând, obiectele ce nu mai corespund unui anumit standard estetic devin parte integrantă a unui nou conglomerat artistic.

Tablou luminos

Noor Handmade Atelier te ajută să alegi cadoul perfect, care răspunde tuturor acestor cerințe, cu un concept inedit în România: tablouri luminoase cu poveste. Sunt piese unicat, personalizate, care spun o poveste imaginativă prin iluminarea hârtiei decupate și creează o atmosfera magică în încăperea în care sunt expuse, adăugând o notă de originalitate.

Tablourile luminoase lucrate manual, cu teme și mesaje personalizate, sunt realizate din materiale de calitate premium. Hârtia specială, folosită în ilustrarea poveștilor, este fără acid, nu se îngălbenește și are o rezistență mare timp îndelungat.

cadouri de Craciun handmade tablou luminos

Produsul este disponibil aici.

Cadouri simbolice de Crăciun

Pachet Cadou Crăciun Felinar Om de Zăpadă

  • Pachetul Cadou Red Decor contine:
  • Felinar Muzical cu Led, Model Om de Zapada;
  • Pahar Rosu de Craciun, cu LED ;
  • Decoratiune de Craciun in forma de stea, perfecta pentru a impodobi pomul de Craciun;
  • Doza Praline Belgiana Premium cu Mesaj Merry Christmas and a Happy New Year.

cadou simbolic de craciun felinar cu om de zapada

Produsul este disponibil aici

Aranjament de Crăciun și chec

Împarte veselia de sărbători cu acest frumos aranjament de Crăciun și un chec delicios. Trandafirii roșii se îmbină cu crengile de brad verzi și conuri de brad într-un aranjament minunat de Crăciun. Această surpriză ii va bucura cu siguranță pe cei dragi, așa că ce mai aștepți? Comandă acum și cu siguranță vei impresiona! PLASAȚI COMANDA CU CEL PUȚIN 2 ZILE ÎNAINTE DE LIVRARE!

cadouri simbolice de craciun aranjament de craciun si chec

Porodusul este disponibil aici.

Dulciuri din colectia ‘Velvet Christmas' de la Grace Couture Cakes

Pentru noua colectie ‘Velvet Christmas’, deserturile Grace Couture Cakes imbraca haine de sarbatoare, in nuante catifelate de roșu, verde, bordeaux. Turta dulce in forma de stelute, braduti de ciocolata, choux delicioase decorate in spiritul Craciunului, eclere personalizate cu mesaje speciale, torturi si mini torturi spectaculoase, perfecte pentru un cadou sau pentru cina festiva. Produsele vor fi disponibile incepand cu data 27 noiembrie 2020, in Cake Shop-urile Grace Couture Cakes din centrul comercial Baneasa Shopping City (Parter) si din Piata Dorobanti nr.5, precum si prin comanda online, cu livrare: www.gracecc.ro.

Glob - Eye and Face - Wool White

Magia Crăciunului începe de la primele decorațiuni și ornamente, globuri și lumini, toate aranjate într-un mod creativ, astfel fiecare cameră să capete o notă de eleganță și un strop de personalitate. Imaginația joacă un rol important, de aceea fiecare produs Kaemingk, aduce Craciunul mai aproape, în timp ce îmbracă în diverse culori fiecare casă.

Povestea Kaemingk a început în octombrie 1936. De atunci și până acum, aceștia s-au concentrat asupra tendințelor viitoare și sunt în căutarea de idei noi, modele deosebite, materiale calitative și culori contemporane. Doar astfel reușesc să ofere clienților accesorii casnice inovatoare, decorațiuni tematice și o poveste frumoasă pentru fiecare colț al casei.

Pasiunea celor de la Kaemingk de a uimi în mod constant lumea, i-a făcut principalul importator și exportator de decorațiuni sezoniere. În fiecare an, echipa acestora, formată din aproximativ 450 de angajați, prezintă cele mai rafinate, luxuriante și practice accesorii și decorațiuni pentru Crăciun.

Sediul central al companiei Kaemingk este situat în Aalten. Colecția Kaemingk cuprinde peste 20.000 de obiecte decorative pentru casă și grădină, aceștia având numeroase showroom-uri în peste 80 de țări, cum ar fi Olanda, Belgia, Germania și Statele Unite.

Disponibil pe Carturesti

Glob - Gift Holly Decor de la Kaemingk

Disponibil pe Carturesti.ro

Featured foto by Elena Schweitzer via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.