Setari Cookie-uri

Care este cea mai mare temere a Anei Baniciu? Artista a vorbit despre fobia ei mai puțin obișnuită

Ana Baniciu a vorbit despre cea mai mare temere a ei, o frică mai puțin obișnuită.

Ana Baniciu, în vârstă de 29 de ani, are o frică mai puțin obișnuită. Artista a vorbit despre cea mai mare temere a sa și cum aceasta îi afectează viața de zi cu zi.

Ana Baniciu simte o frică intensă de mașini, motiv pentru care nici nu își dorește să conducă, deși are carnet de șoferi. Frica vedetei se accentuează atunci când se află înafara orașului, iar în acele momente își spune în gând rugăciunile. Artista se gândește la cele mai negre scenarii atunci când se află în mașină.

„De vreo 9 ani tot zic că îmi iau permisul. Eu am școala făcută de vreo 9 ani, dacă mă întrebați, dar permis nu am nici în ziua de azi. Asta e acum. Îmi este frică de mașini. Mă simt mult mai în siguranță în orice alt mijloc de transport față de mașină. Preferă să merg cu cineva care merge cât de cât decent. Sunt oameni în care am încredere pur și simplu și oameni în care nu am încredere, când conduc, și atunci stau cu sufletul mic și mă rog la Dumnezeu și mă gândesc că poate nu se va întâmpla nimic.

Citește și:

În oraș nu îmi este foarte frică, pentru că mă gândesc că nu se pot întâmpla atât de multe, la drum lung îmi e mai frică”, a declarat artista pentru Ego.

Ana Baniciu nu își poate depăși frica de mașini și crede că într-o viață anterioară a fost pilot de curse. Tot ea spune că îi place să circule cu celalte mijloace de transport, însă nu exagerează atunci când sunt lucruri care implică anumite riscuri.

Artista a vorbit despre un episod neplăcut petrecut pe o trotinetă electrică, moment în care s-a accidentat la picior.

„Pur și simplu îmi e frică un pic de mașini. Sper să nu sfârșesc… Cine știe, poate într-o viață anterioară am fost pilot de curse. Restul mijloacelor de transport îmi plac, dar nu exagerez niciodată. Adică nu îmi plac chestiile unde trebuie să risc.

Citește și:

Am riscat cu o trotinetă electrică închiriată de pe stradă și am căzut de mi-am rupt piciorul. Dar nu că mi-am rupt piciorul, nici nu mi l-am rupt măcar, dar a fost ceva mai rău că mi-am stricat gelzna și mă doare și acum piciorul. Am zis că asta nu este pentru mine”, a mai adăugat ea.

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.