Setari Cookie-uri

Brad Pitt și noua lui iubită, Ines de Ramon, surprinși în ipostaze tandre într-o vacanță romantică în Cabo

Brad Pitt a fost surprins de paparazzi alături de noua sa iubită, Ines de Ramon, într-o vacanță romantică, la trecerea dintre ani.

Brad Pitt iubește din nou și nu se sfiește să o arate în mod public pe noua lui iubită. Actorul și Ines de Ramon au fost surprinși într-o vacanță romantică, la trecerea dintre ani, în Cabo, Mexic.

Cei doi au apărut foarte apropiați, relaxându-se la piscină. Iubita lui Pitt a renunțat la inhibiții și și-a dat jos sutienul, rămânând acoperită doar în partea de jos a corpului. Actorul în vârstă de 59 de ani și-a etalat abdomenul cu pătrățele și tatuajele de pe brațe. Ambii parteneri au purtat ochelari de soare și s-au relaxat într-o zi însorită la început de an.

Brad Pitt și iubita lui par să aibă o relație serioasă de iubire, mai ales că în ultimele două luni au fost văzuți tot mai des împreună.

Citește și:

Primele zvonuri cu privire la o posibilă poveste de dragoste între cei doi au apărut în luna noiembrie, atunci când Brad Pitt și Ines de Ramon au fost surprinși ținându-se de mână la un concert al lui Bono, în Los Angeles.

În luna decembrie, paparazzii i-au surprins pe cei doi la premiera filmului Babylon. Ulterior, ei au fost văzuți împreună la petrecerea dată cu ocazia zilei de naștere a actorului.

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.