Setari Cookie-uri

Valentina Pelinel are o soră la fel de frumoasă ca ea! Uite cum arată Lavinia, mai mică cu 7 ani decât soția lui Cristi Borcea

Toată lumea o cunoaște pe frumoasa Valeina Pelinel, însă puțini cunosc faptul că aceasta are o soră. Lavina este cu 7 ani mai mică decât soția lui Cristi Borcea și este și ea, de asemenea, mămică de gemeni.

Valentina Pelinel, cunoscută în întreaga țară pentru cariera sa de model și aparițiile în lumina reflectoarelor, a împărtășit cu fanii ei o parte mai puțin cunoscută a vieții sale: relația strânsă pe care o are cu sora sa, Lavinia.

Într-o fotografie recent postată pe rețelele de socializare, Valentina și Lavinia se pregătesc pentru sărbători, stând în fața unui brad de Crăciun. Ambele sunt îmbrăcate elegant în negru, iar Valentina își ține cu tandrețe mâna pe umărul surorii sale. Internauții au reacționat cu cuvinte de laudă și urări de sărbători pentru cele două femei frumoase.

"Sunteți foarte frumoase!", "Frumoase amândouă", "Două frumoase, vă pup", au fost doar câteva dintre mesajele de apreciere transmise de fani.

Citește și:

Cu toate că Valentina Pelinel este o prezență constantă în atenția publică, sora ei Lavinia preferă o viață mai retrasă, concentrându-se pe rolul de mămică de gemeni. Această conexiune puternică dintre surori este evidentă în gesturile și zâmbetele pe care le împărtășesc în fotografiile postate rar pe social media.

Este important de menționat că Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, nu este doar o prezență frumoasă, ci și o femeie cu o disciplină remarcabilă în ceea ce privește sănătatea și fitness-ul. Vedeta împărtășește deschis cu fanii săi secretul unei siluetei de invidiat.

”Am grijă. Am observat la mine, cheia este să te cântărești. Dacă o lași baltă și nu știi dacă ai pus, eu mă cântăresc cu sfințenie, în fiecare zi, dimineața și seara. Așa știi dacă ai sărit calul. Dacă ai sărit calul, faci ceva. Cântarul nu te minte. Când merg într-o vacanță sau am avut mese copioase, se sare calul, 500 de grame, un kilogram”, a declarat Valentina Pelinel.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.