Setari Cookie-uri

Melinda, despre pasiunea pe care a transformat-o în afacere. Pe lângă job-ul de mămică, soția lui Puya căștigă sume frumoase

Melinda, soția lui Puya, este mamă de trei fetițe, însă, pe lângă job-ul de părinte, ea și-a transformat pasiunea într-o afacere. Vedeta lucrează piese unicat și căștigă sume frumoase de bani.

Melinda, soția lui Puya este mama a trei fetițe, iar pe lângă job-ul de părinte full-time, ea are și un venit deloc de neglijat. Melinda și-a transformat pasiunea în afacere, iar piesele sale sunt apreciate, fiind modele unicat.

Melinda croșetează și face acest lucru din materiale naturale, precum lâna, cașmirul sau bumbacul. Ea a fost întotdeauna pasionată de această îndeletnicire, iar acum câștigă bani din ceea ce îi place cel mai mult să facă.

”Poți să lucrezi cu materiale naturale, lână, cașmir, bumbac. Suntem prieteni și cu natura. Am un site. Momentan fac pe comandă și sunt personalizate”, a spus Melinda la XNS.

Soția lui Puya a mărturisit că această pasiune este moștenită din familie, de la stră-stră-stră-bunica ei. În acele vremuri, croșetatul se lucra în alte condiții. Melinda pune suflet în toate articolele vestimentare pe care le face și este atentă la fiecare detaliu. De exemplu, pentru a fi gata o pereche de pantaloni timpul de execuție este de 3 săptămâni, iar o rochie și mai mult.

Citește și:

”La mine în familie e o tradiție cu croșetatul. Din stră-stră-stră bunica. Ei brodau cu mătăsuri. Pantalonii ăștia au durat vreo 3 săptămâni și rochia mai mult. Acum am început ca o pasiune, mereu am avut ceva croșetat. Mereu m-a pasionat. Ele sunt piese unice. 3 zile durează să fac un costum de baie”, a mai spus Melinda.

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.