Setari Cookie-uri

Puya, tătic pentru a patra oară? Ce spune Melinda, soția artistului: Dragoș face fete...

Puya și Melinda se iubesc de 17 ani, iar împreună formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul românesc. Melinda a vorbit deschis despre viața de mămică, dar și despre posibilitatea de a-și mări familia.

În lumea showbiz-ului românesc, Melinda și Puya formează un cuplu solid de 17 ani, iar împreună au o familie frumoasă, alături de cele 3 fiice ale lor: Melissa, Iuliana și Natalia.

Deși au fost întotdeauna discreți cu privire la viața lor personală, Melinda a oferit recent câteva detalii din viața lor de cuplu. Într-un interviu pentru EGO.ro, ea a mărturisit că simte adesea dorul de mirosul de bebeluș

. "Îmi plac bebelușii, de aia am și trei copii. Îmi plac copiii în general. Dar vedem. Adică nu am zis nu," a dezvăluit Melinda.

Fosta concurentă de la "America Express" a subliniat că, în ciuda agitației constante din casa lor, se simte cel mai bine în mijlocul veseliei și gălăgiei create de cei mici.

"Mie îmi place așa. La noi în casă mereu ai veselie, mereu e gălăgie, niciodată nu poți să intri și să fie liniște. Câteodată, noi plecăm de acasă ca să găsim un pic de liniște. Mai plecăm în alte părți să fim mai liniștiți," a adăugat ea.

Citește și:

În ceea ce privește creșterea copiilor, Melinda este deschisă și tolerantă, susținând că fiecare familie are propriile valori și preferințe.

”Îți crești copiii cum vrei, nu cred că ține cont de vremuri. Dacă se gândea mama așa poate că nu mai existam. Nu pot să fiu egoistă. Nu zic că alții sunt egoiști, Doamne ferește, dar mie îmi plac copii. Sunt femei care ajung la o anumită vârstă și le este greu să mai facă copii. Se cunosc foarte bine, știu despre ele prea multe lucruri, le deranjează mult prea mult zgomot, iar un copil are nevoie de mult zgomot, de distracție, de iubire. Depinde de fiecare când își dorește să facă

Cu un zâmbet pe buze, soția lui Puya a adăugat că nu își face prea mari speranțe ca viitorul copil să fie un băiețel, menționând că "Dragoș face fete."

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.